İsteyen istediği oyuna istediği parayı verir senin gibiler de babasından para koparabilirse bu tarz oyunları alır büyüyüp kendi paranı kazandığın zaman anlarsın belki durumları o zamana kadar xbox a 200 tl veriyorum bütün oyunları oynuyorum kankaağ demeye devam edebilirsin.
Laflarına baktığım kadarıyla küçük bir kardeşimizsin anlıyorum ancak sağda solda gördüğün fan boy bilgileri ile buraya yazma. Pc de gamepad ile xbox daki her oyunu zaten oynayabiliyorsun pc sahibi bir insan için xbox gereksiz bir cihaz ps deki oyunlarda pc ye geliyor, bekleyebilirsen ps de...
İkiside kullandım dostum xbox para verilecek bir konsol değil pc ile birlikte kullanılmıyor 2 3 ay hiç açmadım bile ps5 i hergün aktif olarak kullanıyorum ve ayrıca oyunlara öyle 1200 tl filanda vermiyorum bilgin yoksa biraz araştır.
Normal şartlarda alınmaz 1080p monitöre bağlarım 2 elden uygun düşürürüm dersen ve pc sahibi değilsen belki alınabilir. Ama yinede illa konsol alıcam diyorsan ps5 almanı tavsiye ederim.
Kasma donma pc tarafında var özellikle ara sahnelerde. Ayrıca konsoldaki fifa ile pc deki fifa arasından animasyon farkı bile var fifa oynamak isteyen kişi kesinlikle konsol almalı.
Series s sahibiydim daha öncesinde 2 ay kullanıp sattım. Şuanda hem pc hem ps5 sahibiyim bende ea fc 24 oynuyorum sony nin diğer oyunlarında oynuyorum dualsense özellikleri bakımındam xbox 9 nesil gamepad den çok daha iyi bir gamepad sırf bu yüzden ve diğer oyunlar bakımında ps5 almalısın.
https://www.akakce.com/pil-sarj-cihazi/en-ucuz-gp-e411-usb-sarj-cihazi-recyko-2700-serisi-aa-4-lu-kalem-pil-fiyati,1359143812.html
Bu ürünü kullanıyorum kullanım süresi baya uzun 2 hafta rahat sarj etmediğim oluyor. Dört adet olduğu için bitince anında diğer iki pili takıyorum biten pilleride...
1.5 ay önce aldım ben ps5. 17 bin tl ps5 e verdim 2.5k ikinci kol 2100 tl ssd 4k kadarda oyunlara harcadım ps kardeşliğiyle yarı yarıya ödedik arkadaşımla fiyatlar hemen hemen böyle.
Ben n11 den 340 tl ye almıştım zamanında. Şuan en ucuz trendyolda gibi gözüküyor.
https://www.akakce.com/pil-sarj-cihazi/en-ucuz-gp-e411-usb-sarj-cihazi-recyko-2700-serisi-aa-4-lu-kalem-pil-fiyati,1359143812.html