Series S 1080P-900P civarı oynatıyor. 4K istiyorsan PS5 veya Series X bakman gerek.Merhaba sizce xbox series s alınır mı? ea fc24 rdr2 gibi oyunları 4kda sıkıntısız oynatırmı
Merhaba sizce xbox series s alınır mı? ea fc24 rdr2 gibi oyunları 4kda sıkıntısız oynatırmı
aynen ps5 alsın sonra oyunlara 1200 TL verdiğinde pişman olduğunu anlasınNormal şartlarda alınmaz 1080p monitöre bağlarım 2 elden uygun düşürürüm dersen ve pc sahibi değilsen belki alınabilir. Ama yinede illa konsol alıcam diyorsan ps5 almanı tavsiye ederim.
İkiside kullandım dostum xbox para verilecek bir konsol değil pc ile birlikte kullanılmıyor 2 3 ay hiç açmadım bile ps5 i hergün aktif olarak kullanıyorum ve ayrıca oyunlara öyle 1200 tl filanda vermiyorum bilgin yoksa biraz araştır.aynen ps5 alsın sonra oyunlara 1200 TL verdiğinde pişman olduğunu anlasın
aynen bilgim yok kesinlikle. ps5 alsın tamam. bir oyuna 1000 tl gömemeyeceği için indirimleri bekler anca erteler oyun oynamayı. ama xbox öylemi 200 tl veriyorsun 500+ oyun oynuyorsunİkiside kullandım dostum xbox para verilecek bir konsol değil pc ile birlikte kullanılmıyor 2 3 ay hiç açmadım bile ps5 i hergün aktif olarak kullanıyorum ve ayrıca oyunlara öyle 1200 tl filanda vermiyorum bilgin yoksa biraz araştır.
Aynen kankaaynen bilgim yok kesinlikle. ps5 alsın tamam. bir oyuna 1000 tl gömemeyeceği için indirimleri bekler anca erteler oyun oynamayı. ama xbox öylemi 200 tl veriyorsun 500+ oyun oynuyorsun
Boş para vermişsin haberin olsun. Dolapta pekmez yala yala bitmez. Kendini avutma oyunlara 1000 TL verecek paran varsa PS5 alman tabii daha mantıklı ama Türkiye'de çoğu insan kıçıkırık bir oyuna 1000 tl vermez.Aynen kanka
Al işte sıfır zeka ile yorum yapmanın sonuçları!! Kardeşim iksbax alan adam zaten fakirdir adamda pc ne arasin zaten pc olupta iksbax alan kişi enayidir siz pıleyşteyşın da kaziklanmaya devam edin...İkiside kullandım dostum xbox para verilecek bir konsol değil pc ile birlikte kullanılmıyor 2 3 ay hiç açmadım bile ps5 i hergün aktif olarak kullanıyorum ve ayrıca oyunlara öyle 1200 tl filanda vermiyorum bilgin yoksa biraz araştır.
1080p için güzel . 4k için uygun değil. Series x alman gerekiyor.Merhaba sizce xbox series s alınır mı? ea fc24 rdr2 gibi oyunları 4kda sıkıntısız oynatırmı