Neler Yeni

XBOX Şarj kiti alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Arkadaşlar XBOX kolum için almak istiyorum ancak 1 yıl, 2 yıl içinde bataryanın öldüğünü söylüyorlar. Kullanan varsa öyle bir sorun ile karşılaştı mı ? Nasıldır, almaya değer mi ?

Teşekkür ederim.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
YILDIRIM
Bence gereksiz bişey sarjlı pil de aynı işi görüyor zaten 4 tane sarjlı pilin olsun değiştire değiştire kullanırsın ben öyle yapıyordum.
Arkadaşlar XBOX kolum için almak istiyorum ancak 1 yıl, 2 yıl içinde bataryanın öldüğünü söylüyorlar. Kullanan varsa öyle bir sorun ile karşılaştı mı ? Nasıldır, almaya değer mi ?

Teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Genelde gördüğüm kadarıyla bunun yerine şarj edilebilir piller tercih ediliyor bu kol için. Ben de aynı şeyi tercih ettim, gayet rahat oluyor hocam arkadaşımızın da dediği gibi 4 pil olunca. Bence XBOX kollarında bu attığınız şey artık dahili olarak olmalı, yani dualshock gibi şarj edebilmeliyiz kolu ama tercih etmiyorlar bunu nedense.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki tam dolu piller ile kaç saat kullanılıyor kol

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Şarj cihazı bunu al tavsiye ederim ben yıllardır kullanıyorum 4-5 senedir kullanıyorum hiçbir şey olmadı dilleri de duracel 2500 Mh al veya da vartanın 2700 mah işini görür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj cihazı vergiler dahil 470 küsür TL
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki tam dolu piller ile kaç saat kullanılıyor kol
Ben 2 hafta rahat kullandım sonra bilgisayarım bozuldu kullanamıyorum ama uzun süreli kullanırsın günde 2 saat ortalamayla

Top Bottom