XBOX Şarj kiti alınır mı ?

Reaksiyon skoru
239
Arkadaşlar XBOX kolum için almak istiyorum ancak 1 yıl, 2 yıl içinde bataryanın öldüğünü söylüyorlar. Kullanan varsa öyle bir sorun ile karşılaştı mı ? Nasıldır, almaya değer mi ?

Teşekkür ederim.

Bence gereksiz bişey sarjlı pil de aynı işi görüyor zaten 4 tane sarjlı pilin olsun değiştire değiştire kullanırsın ben öyle yapıyordum.
Arkadaşlar XBOX kolum için almak istiyorum ancak 1 yıl, 2 yıl içinde bataryanın öldüğünü söylüyorlar. Kullanan varsa öyle bir sorun ile karşılaştı mı ? Nasıldır, almaya değer mi ?

Teşekkür ederim.

Genelde gördüğüm kadarıyla bunun yerine şarj edilebilir piller tercih ediliyor bu kol için. Ben de aynı şeyi tercih ettim, gayet rahat oluyor hocam arkadaşımızın da dediği gibi 4 pil olunca. Bence XBOX kollarında bu attığınız şey artık dahili olarak olmalı, yani dualshock gibi şarj edebilmeliyiz kolu ama tercih etmiyorlar bunu nedense.

Şarj cihazı bunu al tavsiye ederim ben yıllardır kullanıyorum 4-5 senedir kullanıyorum hiçbir şey olmadı dilleri de duracel 2500 Mh al veya da vartanın 2700 mah işini görür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj cihazı vergiler dahil 470 küsür TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam peki tam dolu piller ile kaç saat kullanılıyor kol
Ben 2 hafta rahat kullandım sonra bilgisayarım bozuldu kullanamıyorum ama uzun süreli kullanırsın günde 2 saat ortalamayla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,581
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri