Arama sonuçları: *

• Users: AdRaSa
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. A

XBOX 9.NESİL controller [A] tuşu basılı kalıyor

İade etmene de gerek yok aslında, microsoft garantisi varsa ki vardır diye düşünüyorum, cihazın microsoft hesabına kaydettikten sonra değişim talep ediyorsun ups ile kargoluyorsun yaşadığın yere göre maksimum 1 haftada kapalı kutu yeni gamepad'i gönderiyor Microsoft
  2. A

Xbox series x mi Xbox series s mi

Maddi durum elveriyorsa tabii ki X almalısın, ama uygun yollu olsun dersin tam bir f/p üründü S. Aralarında net şekilde görüntü farkı oluyor, aynı 4k tv de önce series s sonra x kullandım gerçekten bariz bir fark oldu. Klavye mouse destekleyen oyunlarda mevcut pc gibi bile kullanabiliyorsun...
  3. A

xbox gamepass ultımate kullananlar için

Cihazına yükleyerek oynuyorsun, saat sınırı şöyle söylenebilir öncelik olarak ultimate aboneliğinin devam ettiği kadar ve gamepass sisteminden oyun kaldırılana kadar. Sisteme oyun eklendiği kadar da kaldırılıyor.
  4. A

XBOX 9. nesil controller için hangi pili almalıyım?

2021 kasımdan beri gp'nin 2700 yeşillerini kullanıyorum, sıkıntı yaşamadım henüz
  5. A

Fifa 23 Ultimate Team

Aktaramazsın çünkü pc ve konsol marketleri farklı olduğu için
  6. A

Xbox konsol hesabı kurarken yeni mail açmalıyımıyım

Gamepass ultimate alırken dikkat et, şuan yöntem değişti eskisi gibi değil. Geçtiğimiz günlere kadar 3 yıllık üyelik 585 TL'idi kaçırdıysanız üzücü olmuştur. Şuan üyelik alım şekli ne durumda bilmiyorum. Abonelik satın alım ve uygulama dışında bir problem yaşayacağını sanmıyorum. Öyle sıkıntılı...
  7. A

Hangi konuda öneri istiyorsunuz?
  8. A

Yeni bir maili genelde, Gamepass ultimate uzatılmadığı için yani abonelik devam ederken üzerine ekleme yapılmadığı için diyorlar. Bende tarihi eser mail adresimi kullanıyorum. Açıkçası çok bir şey farkedeceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun, hoş geldin aramıza
  9. A

series s aldım monitör mü kullanayım televizyon mu alayım

55" 4k Tv'de kullandım eski oyunlar hariç pikselleşme görmedim. Gayette iyiydi performansı, series x'e geçtim maddi sıkıntı yoksa aradaki farka değer. Bence alabiliyorsan 4K Tv al, sade oyun için değil film vs izlerken de iyi olur. Televizyonun kendi netflix'i ile konsola yüklediğin netflix...
  10. A

Xbox 360 görüntü hatası

Böyle bir şey anlamamız imkansız. Nereye bağladın, ne ile bağladın. Bunları anlatırsan, belki bir iki fotoğraf atarsan daha rahat yardımcı olabiliriz.
  11. A

Arkadaşlar xbox series x çift kollu fiyat

Ucuz veriyor bence, yeni aldıysa garanti süreleri tamamına yakın duruyordur. 13 14 civarına bile satabilir gerçekten yakın tarihte aldıysa ve faturası duruyorsa
  12. A

Sıfır Xbox Series S’imin içinden çıkan gamepad ile kasanın seri numarası farklı

Gerekmiyor, çünkü series s ile gamepad'in garanti süreleri farklı zaten.
  13. A

Xbox series s 4k tv’de rahatsız eder mi?

Kullanıyorum rahatsız etmiyor
  14. A

2.el Series x mi sıfır Series s mi

Garantisi minimum 1 yıl devam eden series x. Zaten sıkıntı çıksa sıfırıyla değiştiriliyor
  15. A

Xbox Series S Alınır mı?

O zaman bütçe artırıp SX ya da Ps5'e yönel derim.
  16. A

Xbox Series S Alınır mı?

Fps'ye görüntü kalitesine çok takılıyorsan almanı önermem. Ama F/P olması konusunda rakibi yok. 4k tv de kullanıyorum gayet memnunum.
  17. A

X box series s ve series x

Maddiyat sıkıntısı yoksa tabii ki XsX, ama F/p olsun yeterli diyorsan XsS
  18. A

XBOX game pass almak isterken gizlilik sayfasına yönlendiriyor

Ultimate olsaydı eğer dediğim microsoft store aramaya game pass ultimate yazıp girdiğin zaman altta hediye kutusu var ona bastığın zaman 3 - 6 - 12 aylık seçenekler çıkıyor öyle daha uyguna geliyordu da. Sen pc için bakıyormuşsun. Oradan halledersin bence.
  19. A

PC game pass için mi ultimate mi alacaksın bir de
  20. A

Tarayıcı üzerinden değilde, microsoft store üzerinden almanı öneririm.
Top Bottom