Neler Yeni

Xbox konsol hesabı kurarken yeni mail açmalıyımıyım

Prews

80+
merhaba xbox konsol alacağımda yeni bir mail açmamı önerir misiniz? birkaç kanalda böyle diyorlardı işte yeni sıfır bir mail açın o hesaptan gamepass alın oyun alın vs falan böylemi yapayım yoksa kendi kişisel mailimemi alayım ama şöyle bir sıkıntı var o kişisel mailde çocukluktan beridir kullanıyorum heryere üye falan yani o yüzden çekiniyorum.

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Yeni bir maili genelde, Gamepass ultimate uzatılmadığı için yani abonelik devam ederken üzerine ekleme yapılmadığı için diyorlar. Bende tarihi eser mail adresimi kullanıyorum. Açıkçası çok bir şey farkedeceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun, hoş geldin aramıza

Prews

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni bir maili genelde, Gamepass ultimate uzatılmadığı için yani abonelik devam ederken üzerine ekleme yapılmadığı için diyorlar. Bende tarihi eser mail adresimi kullanıyorum. Açıkçası çok bir şey farkedeceğini sanmıyorum. Hayırlı olsun, hoş geldin aramıza
Teşekkür ederim bu arada bir önerin varmı?

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Gamepass ultimate alırken dikkat et, şuan yöntem değişti eskisi gibi değil. Geçtiğimiz günlere kadar 3 yıllık üyelik 585 TL'idi kaçırdıysanız üzücü olmuştur. Şuan üyelik alım şekli ne durumda bilmiyorum. Abonelik satın alım ve uygulama dışında bir problem yaşayacağını sanmıyorum. Öyle sıkıntılı bir cihazda değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,729
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom