Neler Yeni

XBOX 9.NESİL controller [A] tuşu basılı kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mesut güven
Beko nun internet sitesinden 2699 liraya Xbox 9. Nesil controller aldım [A] tuşu basılı kalıyor.
Sıfır alındı ürün bugün elime geçti. İade talebi oluşturdum sıkıntı çıkarırlar mı . Bu sorunu yine 1 2 kişi yaşamış kronik mi yoksa tamamen şans mı ona göre tekrar sipariş vericem.bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.

Ekler

• IMG_20240305_182533.jpg
    IMG_20240305_182533.jpg
    1.2 MB · Hit: 49
  • IMG_20240305_182543.jpg
    IMG_20240305_182543.jpg
    1.2 MB · Hit: 37
  • IMG_20240305_182548.jpg
    IMG_20240305_182548.jpg
    1 MB · Hit: 35
  • IMG_20240305_182556.jpg
    IMG_20240305_182556.jpg
    1.1 MB · Hit: 38

BurkiCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak can demir
Sanırım kolay açılıyor video izle . Aç bı gözle görülür sıkışma varsa müdahale edersin bence . Bazen bir şey kaçıyor . Küçük toz bile birikeniliyor veya sıvı yada bira daha yapışkan akıcılar orada kitlenebiliyor . Bence bir aç belki basit şekilde yapılabilir. Olmadı illaki tamir eden biryerler vardir. Çöpe atmaktan iyidi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sanırım kolay açılıyor video izle . Aç bı gözle görülür sıkışma varsa müdahale edersin bence . Bazen bir şey kaçıyor . Küçük toz bile birikeniliyor veya sıvı yada bira daha yapışkan akıcılar orada kitlenebiliyor . Bence bir aç belki basit şekilde yapılabilir. Olmadı illaki tamir eden biryerler vardir. Çöpe atmaktan iyidi
Garantisi olan ürünü neden açıp kurcalayacak? Ayrıca iadede sıkıntı çıkarmazlar. Ben de kullanıyorum böyle bir sorun yok.

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
Adam yeni almış bence iade etmesi daha iyi olur sonuçta elinde patlamasını istemeyiz.

BurkiCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Burak can demir
Aaa yeni kelimesini okumadım kusura bakmayın
Dikkatinden kaçmış . Tabikide direk aldığınız yere gönderin .

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mesut güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürün daha bugün alındı o yüzden müdahale etmek istemiyorum direk kutusundan çıkarttım kontrol ettim bu şekilde takılı kaldığını gördüm

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,385
İsim
uwu
Ürün daha bugün alındı o yüzden müdahale etmek istemiyorum direk kutusundan çıkarttım kontrol ettim bu şekilde takılı kaldığını gördüm
iade et hiç uğraşma

ben de bişey olmaz dedim ayakkabının kenarı ufak açılmıştı yapıştırıcı sürdüm yanı ful açıldı garanti dışı kaldı yapıştırıcı yüzünden son zamanlarda çok boş yapıyorum sanırım yalnızlıktan :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mesut güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iade et hiç uğraşma

ben de bişey olmaz dedim ayakkabının kenarı ufak açılmıştı yapıştırıcı sürdüm yanı ful açıldı garanti dışı kaldı yapıştırıcı yüzünden son zamanlarda çok boş yapıyorum sanırım yalnızlıktan :(
Sağlık olsun reis

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
İade etmene de gerek yok aslında, microsoft garantisi varsa ki vardır diye düşünüyorum, cihazın microsoft hesabına kaydettikten sonra değişim talep ediyorsun ups ile kargoluyorsun yaşadığın yere göre maksimum 1 haftada kapalı kutu yeni gamepad'i gönderiyor Microsoft

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mesut güven
İade etmene de gerek yok aslında, microsoft garantisi varsa ki vardır diye düşünüyorum, cihazın microsoft hesabına kaydettikten sonra değişim talep ediyorsun ups ile kargoluyorsun yaşadığın yere göre maksimum 1 haftada kapalı kutu yeni gamepad'i gönderiyor Microsoft
Başımdan geçen olayı anlatıyım Microsoft u aradım ilk açan adam değişim olur tamirli yenilenmiş cihaz gönderirler dedi bende iade etmek istedim Arçelikle konuştum onlarda 0 değişim yapıyorlar öyle bir şey olamaz dedi yine isterseniz iade alırız dediler bidaha aradım 2. Aradığımda başka bir adam açtı sıfır kol gönderirler yanlış bilgi dedi UPS le gönderdim değişim onaylandı pazartesi gelicek inşallah bu arada UPS çöp kendim gidip vermesem cihazı hayatta almaya gelmicekler pazarteside büyük ihtimalle arar şubeden alırım

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Göksel Gündüz
Beko nun internet sitesinden 2699 liraya Xbox 9. Nesil controller aldım [A] tuşu basılı kalıyor.
Sıfır alındı ürün bugün elime geçti. İade talebi oluşturdum sıkıntı çıkarırlar mı . Bu sorunu yine 1 2 kişi yaşamış kronik mi yoksa tamamen şans mı ona göre tekrar sipariş vericem.bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz.
Eğer garantisi devam ediyorsa sıfır bir kol gönderirler. Kollarda şansa göre problemler çıkıyor. Bende de vardır 9.nesil xbox kolu, ilkinde RB tuşu arızalanmıştı yenisiyle değiştirdiler. Şimdikinde sağ analog tuşu kendi kendine yukarı itiyor. Garanti bittiği için gönderemedim ama tamirciye versem düzeltirler büyük ihtimal. Ben hiç A tuşu problemi yaşamadım kollarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mesut güven
Eğer garantisi devam ediyorsa sıfır bir kol gönderirler. Kollarda şansa göre problemler çıkıyor. Bende de vardır 9.nesil xbox kolu, ilkinde RB tuşu arızalanmıştı yenisiyle değiştirdiler. Şimdikinde sağ analog tuşu kendi kendine yukarı itiyor. Garanti bittiği için gönderemedim ama tamirciye versem düzeltirler büyük ihtimal. Ben hiç A tuşu problemi yaşamadım kollarda.
Ben forumlarda aynı sıkıntıyı yaşayanları gördüm cihazı sıfır kutusundan açtım kontrol ederken farkettim.hissiyatı bile diğer tuslardan farklıydı inşallah bidaha sıkıntı yaratmaz yeni gelen

Top Bottom