Arama sonuçları: *

• Users: DerratiX
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

baldurun kapısı çok pahalı mecbur crack indirecez yapcak bir şey yok 1-2 virusten bir sey olmaz dost oluruz biz
  2. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Bazi reviewlarda gormustum optimizasyon hakkinda konustuklarini (starfielddan bahsetmiyorum baska oyunlarda). Etkiliyordur buyuk ihtimalle.
  3. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

1000 tane bos gezegen icin oyle yapmislardir buyuk ihtimalle, Ubisoft mantigi oyunu uzatalim bos yan gorev koyalim yerine bos gezegen koyalim demislerdir. Onuda motor kaldirmamistir mecbur loading screen koymuslardir
  4. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Gemiden inerken binerken cutscene/yukleme ekrani olmasa daha guzel olurmus o da yakinda modlanir ama.
  5. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Onceki XBOX oyunlarinda bu yoktu AMD Nvidia gibi exclusivelige gidiyor sanirim, Antilag+ falanda RX7000 exclusive olacakmis ileride XBOX oyunlarinda FG/DLSS gormek zor gibi artik
  6. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

AMD'nin ayibi o. Yaptigi oyuncular icin cok kotu bir sey. Ha birde oynamak isterseniz FG ile oynamak isterseniz aylik 5 dolara bu arkadasa abone olabilirsiniz, direkt FG'yi cogu oyuna modlayip yayinliyor. https://www.patreon.com/PureDark Keske para verilmeden oynansa ama AMD'nin aldigi kotu...
  7. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Yazdigimla alakasi ne bunun? bunun ustune de 2 paragraf gelir mi? SS'li sekilde
  8. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Indie yapim olunca kimsenin umursamadigi oyun mu oluyor? Hades II suanda en cok wishliste alinan oyun, o da indie :D Strayde cikmadan once wishlistte en ustteydi. Madem milletin seni anlamasini istiyorsun dogru duzgun cumle kur, sonra anlanmayi bekle.
  9. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Arkadas birde kimsenin umursamadigi stray falan diyor, o yilin en hypelanmis 2. veya 3. oyunu falandir :D FFXVI'in tum trailerinden neredeyse daha fazla izlenmis traileri var oyunun. Ghost of Tsushimadan daha fazla izlenmis traileri kimsenin umursamadigi oyun diyor :kekw:
  10. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Attigin kaynakta ne kadari retailerlara ne kadari oyunculara satildigi yazmiyor :D. 12 milyonun 11 milyonunun retailerlara olmadigini nereden bilecegiz onunda kaynagi var mi?
  11. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

soldaki bu mu
  12. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

tm cyberpunk havalı tavuk
  13. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

Bunu yazan adamin salyali salyali sabah aksam arastirma yapip konu acmasi cok ironik. Valla her gun gunumu guzellestiriyor yazdiklari kahkaha ata ata okuyorum nolur forumdan gitme bu konu surekli dursun gunumu gun ediyosun :D
  14. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

kanka early access ne demek biliyor musun? Bilmiyorsan ogrenmen gereken bir terim haberin olsun.
  15. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

release'inden once cikmis oyun early access degil mi? :kekw:
  16. DerratiX

Starfield Balonu Patladı

TLOU'nun PC Portu hakkindaki yorumlarini da bekliyoruz. Daha cikmamis bir oyunun problemleri hakkinda bu kadar zaman harcaman zamaninin ne kadar degersiz oldugunu birazcik gostermis hocam. Early Access bir oyun daha bu. Haberin olsun. Elden Ringde asiri problemli bir sekilde cikti. Bu onu GOTY...
  17. DerratiX

Gamepass ile fifa 22 yükleyemiyorum

10 Saat test süresi vardı odur
  18. DerratiX

Her oyun değil, bazılarının üstünde EA PRO yazar. O oyunlar hariç üstünde EA Play yazan her oyunu indirebilirsin. Mesela Fifa 23'ü indirimezsin, o EA PRO istiyor.
  19. DerratiX

XBOX hesabınla EA Play'e giriş yapman lazım. Giriş yaparken aşağıdan XBOX seç.
  20. DerratiX

Battlefield V mi Battlefield 1 mi ?

BF1 çok daha eğlenceli bence. Hala bir sürü dolu server var. Ayrıca geliboluda falan savaşmak ekstra eğlenceli
Top Bottom