Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Ayrıca işine gelen olumsuz yorumları kırpıp paylaşacağına Steam yorumlarını da paylaşmayı deneyebilirsin, belki o zaman tarafsız bakabildiğine inanabilirdik.
İngilizce var demi sizde hala başarı diyor aynen başarılı ayrıca görüyor herkes neyin ne olduğunu 12 milyon satış yapan oyun ile Game Pass de beleşe verilen oyunun 6 milyon kitleye ulaşması aynı şey gibi yazmışsınız bir de ne desem boş yaptığınız hatanın farkındasınız ve hala aksini iddia ediyorsunuz yazdıklarınız yetti bana teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konu hala devam ediyor mu asjkfhaskjghsa Yunus sanırım yaz tatilinde olan bir öğrencisin ve çok fazla boş vaktin var.
Çık dışarı gez, ya da bir işe gir çalış harçlığını çıkart. Çok fazla boş vaktinin olması yaramamış sana.
Atomu mu parçalıyorsun sen ne arıyorsun o zaman hayatımda gördüğüm en boş yorum olabilir şu.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İngilizce var demi sizde hala başarı diyor aynen başarılı ayrıca görüyor herkes neyin ne olduğunu 12 milyon satış yapan oyun ile Game Pass de beleşe verilen oyunun 6 milyon kitleye ulaşması aynı şey gibi yazmışsınız bir de ne seme boş yaptığınız hatanın farkındasınız ve hala aksini iddia ediyorsunuz yazdıklarınız yetti bana teşekkürler.
Bana İngilizce öğretmeye kalkacağına büyüklerine karşı daha saygılı konuşmayı öğren sen önce. Tarafsız yorum yapacak erişkinliğe ulaştığın zaman tartışırız.

99723

80+ Silver
Fallout 4 hiçbir zaman 1 milyon anlık oyuncuya çıkamadı ama. Onun çıktığı dönemde Gamepass gibi hizmetler pek yoktu insanlar aktif olarak oyun almak zorundaydı. Fakat şu an oyunu oynayanların yarısından fazlası Gamepass ile oynamasına rağmen 6 milyon satışa ulaşmış azımsanamayacak bir değer bu. Ek olarak yanılmıyorsam Starfield ciddi anlamda pahalı bir oyun, Fallout onun yarı fiyatından bile daha ucuz olması lazım.
Bu arada İngilizce var demi sizde dememin sebebi çünkü yazdığınız şey tamamen yanlış 6 milyon satış falan yok Game Pass'de beleş verildiği halde max 6 milyon oyuncu sayısına ulaşmış siz bunu satış zannediyorsunuz.
Bana İngilizce öğretmeye kalkacağına büyüklerine karşı daha saygılı konuşmayı öğren sen önce. Tarafsız yorum yapacak erişkinliğe ulaştığın zaman tartışırız.
Ne desem boş tm aynen haklısınız ilk günde 12 milyon satış yapan oyun ile Game Pass'de beleşe verildiği halde max 6 milyon kitleye ulaşan oyun aynı başarıya sahipmiş yeni öğrendim teşekkürler.

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İngilizce var demi sizde hala başarı diyor aynen başarılı ayrıca görüyor herkes neyin ne olduğunu 12 milyon satış yapan oyun ile Game Pass de beleşe verilen oyunun 6 milyon kitleye ulaşması aynı şey gibi yazmışsınız bir de ne seme boş yaptığınız hatanın farkındasınız ve hala aksini iddia ediyorsunuz yazdıklarınız yetti bana teşekkürler.

Atomu mu parçalıyorsun sen ne arıyorsun o zaman hayatımda gördüğüm en boş yorum olabilir şu.
Attigin kaynakta ne kadari retailerlara ne kadari oyunculara satildigi yazmiyor :D. 12 milyonun 11 milyonunun retailerlara olmadigini nereden bilecegiz onunda kaynagi var mi?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Dostum git ve biraz çimenlere dokun, ciğerlerine dünya oksijeni çek ama bu sırada anlık 6 milyon online oyuncu ile oyun satışının aynı şey olmadığını idrak etmeye çalış olur mu?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Buna ek olarak Fallout 4 PS4 için de çıkış yaptı haberin olsun. Konsol tarafının büyük bir kısmına PS hükmediyor.

99723

80+ Silver
Dostum git ve biraz çimenlere dokun, ciğerlerine dünya oksijeni çek ama bu sırada anlık 6 milyon online oyuncu ile oyun satışının aynı şey olmadığını idrak etmeye çalış olur mu?
Onu ben idrak ettim ama siz edemediniz.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ek olarak Fallout 4 ile Starfield fiyatı arasında ciddi anlamda fark var. 70 dolar olması lazım Starfield'ın. Bu fiyat yurt dışında bile bir oyun için yüksek denen tutarlardan biridir.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,447
İsim
Hamza Ziya Üstün

Hocam farkında mısın bilmiyorum ama shipped yazıyor sold değil. Burada anlatılan bethesda nın retailer lara(oyun dvd satan mağaza diyim) gönderdiği oyun kopya sayısı. 12 milyon satıcılara gönderilmiş satılmamış. Kimseyi savunduğum yok ama kendinizden bu kadar emin konuşmadan önce kaynaklarınızı teyid edin. Wikipedia ya göre oyun ilk gün steamde 1.2 milyon kopya satmış. Altında da ilk gün dijital kopyaların fiziksel kopyalardan daha çok satıldığı vurgulanmış. Hadi o da 1 milyon satsa eder sana 2.2 milyon. O yıllarda ilk gün 12 milyon kopya satamazdı zaten. Biraz gerçekçi olun objektif bakın. Bunları yazıyorum ancak starfieldı savunduğum yok tekrar ediyorum. Oyun beklentileri karşılamadı ama başarısı su götürmez bir gerçek.

Ekler

• Screenshot_2023-09-08-14-17-18-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2023-09-08-14-17-18-53_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    659.2 KB · Hit: 31

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,447
İsim
Hamza Ziya Üstün
Attigin kaynakta ne kadari retailerlara ne kadari oyunculara satildigi yazmiyor :D. 12 milyonun 11 milyonunun retailerlara olmadigini nereden bilecegiz onunda kaynagi var mi?
Kaynak sayılabilecek bir şey var yukarıda yazdım ancak arkadaş dikkate alır mı bilmem

99723

80+ Silver
Buna ek olarak Fallout 4 PS4 için de çıkış yaptı haberin olsun. Konsol tarafının büyük bir kısmına PS hükmediyor.
Ben onu demiyorum ki zaten başarılı bir yanı yok diyorum bunumu alkışlayalım diyorum yoksa isteyen istediğini desin ama inde yapım Stray sadece PlayStation da PS Plus beleşe verildiği için 4 milyon oyuncu sayısını geçtiğini de göz önünde bulundurursak Starfield fiyasko dan öteye gidemeyen bir oyundur onca hype gaz beklenti ve çıkan sonuç ortada tam bir hayal kırıklığı.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,336
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben onu demiyorum ki zaten başarılı bir yanı yok diyorum bunumu alkışlayalım diyorum yoksa isteyen istediğini desin ama inde yapım Stray sadece PlayStation da PS Plus beleşe verildiği için 4 milyon oyuncu sayısını geçtiğini de göz önünde bulundurursak Starfield fiyasko dan öteye gidemeyen bir oyundur onca hype gaz beklenti ve çıkan sonuç ortada tam bir hayal kırıklığı.
Stray gayet başarılı bir oyun bu arada. Ödül alması bile konuşulmuştu. Bu da öyle bir yapımcı için oldukça büyük bir başarıdır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,050
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom