Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aykut D.

80+ Gold
Sony bana öyle bir para verdi ki şu an ABD Kaliforniya'daki villamda puro ve viski içerek yazıyorum :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
yunus 'un ev:

1694160835935.png

99723

80+ Silver
Dostum ayıptır sorması 6 Eylül'de forumu bırakıyordun niye hala buradasın la...
Ben Microsoft Xbox'ın bu kadar aciz olduğunu tahmin edemedim ki oyunun incelemelerini bekletiyor tamamı yayınlansın paylaşıp foruma ara vereceğim diye yazdım zaten.

Son düzenleme:

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
İnsanlar grafiklerden memnun herhalde ve biz yanlış görüyoruz. Kimse sıkıntı yapmamış çünkü. Ya yükleme ekranını sorun etmişler ya da NPC'lerin hareketlerini. Yükleme ekranı Days Gone'da da uzun sürüyordu ama oyun zevkliydi. NPC'ler ne yapmış yapmamış bana ne? İsterse takım elbiseyi giyip üstüne can simidi taksın. Sonuçta başka bir gezegen, başka bir kültür. Kim yargıalayacak NPC'nin hareketlerini? Fakat 2023 senesinde böyle bir grafik, hele ki bu kadar beklentiye soktuğun bir oyun için zayıf.
Npc hareketleri önemli 👍 etrafta m@l gibi dönen ya da mermiye kafa atan npcler oyunun zevkini bozuyor 👍👍👍

The Semih

80+ Gold
1694165401323.png

Starfield User Score sonuçları paylaşıldı 5.4 User Score da bile fonlanma olduğu bariz ortada 10 puan verenlerin yorumlarını okuyunca belli oluyor gelmiş geçmiş en iyi oyun yazan gördüm :D 10 puanlı fonlar ortalama puanı etkilediği ortada fakat gerçek eleştiriler 0-3 puan vermiş. Yani kısacası bizim gibi düşünüyor çoğunluk bu yüzden mutluyum.

Bethesda hayranı (Skyrim çok seviyor) Can sungur tekin bile bu oyunu beğenmediyse başka söz söylenemez.

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Starfield User Score sonuçları paylaşıldı 5.4 User Score da bile fonlanma olduğu bariz ortada 10 puan verenlerin yorumlarını okuyunca belli oluyor gelmiş geçmiş en iyi oyun yazan gördüm :D 10 puanlı fonlar ortalama puanı etkilediği ortada fakat gerçek eleştiriler 0-3 puan vermiş. Yani kısacası bizim gibi düşünüyor çoğunluk bu yüzden mutluyum.

Bethesda hayranı (Skyrim çok seviyor) Can sungur tekin bile bu oyunu beğenmediyse başka söz söylenemez.
Tabi ki bizim gibi düşünüyorlar bunu önceden yabancı forumlarda Twitter'da yeni adı ile X de görebilirlerdi zaten oyunu X'de o kadar gömdüler ki yok ettiler şu an Microsoft Xbox oyunun incelmelerini bekletiyor o kadar korkak ve acizler 60'lık inceleme puanı hala bekliyor IGN'in 70 verdiği incelemesini de böyle beklettiler eklenince oyunun 86 puandan 84-83'e düştüğünü de göreceğiz.
F5W77TAWQAEBmVH
F5W77fDXwAAOUVi

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
@Mehmet Yılmaz beleşe dağıtıkları oyun Xbox ve PC de toplam 6 milyon oyuncu sayısına ulaşıyor ve siz bunu başarı olarak mı görüyorsunuz serinin bir önceki oyunu Fallout 4 çıktığı gün 12 milyon satış yapıyor.
1722075989420.png

F5Z7ExiaoAAAevI.jpg
screenshot-png.574295

Stray indie yapım kimsenin umursamadığı beklemediği kedi oyunu PS Plus da Starfield gibi ilk günden verildi sadece PlayStation da tek platformda oyunu oynayan oyuncu sayısı 4 milyondan fazla kişiydi şimdi bu kadar büyük çaplı bir oyun çıkıyor o kadar reklam yapılıyor HYPE yapılıyor üstüne Game Pass'de beleşe veriliyor PC ve Xbox da max 6 milyon kitleye ulaşıyor buna başarı deyip alkışlayalım mı.

@Mehmet Yılmaz hala Starfield balonunun çöp bir oyun olduğunu kabul etmiyor başarılı bir oyun olarak görüyorsanız Game Pass'de beleş dağıtıldığı halde firmanın bir önceki oyunu Fallout 4'ün yarsı kadar kitleye ulaştığı halde böyle düşünüyorsanız bana söylediğiniz lafların hepsini aynaya bakıp kendinize söyleyebilirsiniz ve size tavsiyem doğru haber kaynaklarından haber almanızı öneririm.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
@Mehmet Yılmaz beleşe dağıtıkları oyun Xbox ve PC de toplam 6 milyon oyuncu sayısına ulaşıyor ve siz bunu başarı olarak mı görüyorsunuz serinin bir önceki oyunu Fallout 4 çıktığı gün 12 milyon satış yapıyor.
screenshot-png.574290

F5Z7ExiaoAAAevI
screenshot-png.574295

Stray indie yapım kimsenin umursamadığı beklemediği kedi oyunu PS Plus da Starfield gibi ilk günden verildi sadece PlayStation da tek platformda oyunu oynayan oyuncu sayısı 4 milyondan fazla kişiydi şimdi bu kadar büyük çaplı bir oyun çıkıyor o kadar reklam yapılıyor HYPE yapılıyor üstüne Game Pass'de beleşe veriliyor PC ve Xbox da max 6 milyon kitleye ulaşıyor buna başarı deyip alkışlayalım mı.

@Mehmet Yılmaz hala Starfield balonunun çöp bir oyun olduğunu kabul etmiyor başarılı bir oyun olarak görüyorsanız Game Pass'de beleş dağıtıldığı halde firmanın bir önceki oyunu Fallout 4'ün yarsı kadar kitleye ulaştığı halde böyle düşünüyorsanız bana söylediğiniz lafların hepsini aynaya bakıp kendinize söyleyebilirsiniz ve size tavsiyem doğru haber kaynaklarından haber almanızı öneririm.
Fallout 4 hiçbir zaman 1 milyon anlık oyuncuya çıkamadı ama. Onun çıktığı dönemde Gamepass gibi hizmetler pek yoktu insanlar aktif olarak oyun almak zorundaydı. Fakat şu an oyunu oynayanların yarısından fazlası Gamepass ile oynamasına rağmen 6 milyon satışa ulaşmış azımsanamayacak bir değer bu. Ek olarak yanılmıyorsam Starfield ciddi anlamda pahalı bir oyun, Fallout onun yarı fiyatından bile daha ucuz olması lazım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca işine gelen olumsuz yorumları kırpıp paylaşacağına Steam yorumlarını da paylaşmayı deneyebilirsin, belki o zaman tarafsız bakabildiğine inanabilirdik.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
screenshot-png.574290

F5Z7ExiaoAAAevI
screenshot-png.574295

Senin büyük sıkıntıların var dostum allah sabır versin valla. Adam nerede oyunu iyilemiş ? Senin aksine gömmüyor sadece balon patladı patladı patlayacak ha bugün patladı ha yarın patladı 86 puandan 84 e düşecek diyorsun komedi misin sen ? 86 dan 86 ya düşünce balon patlıyor mu ? Nasıl bir kafa içerisindesiniz gerçekten anlayamıyorum.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bu konu hala devam ediyor mu asjkfhaskjghsa Yunus sanırım yaz tatilinde olan bir öğrencisin ve çok fazla boş vaktin var.
Çık dışarı gez, ya da bir işe gir çalış harçlığını çıkart. Çok fazla boş vaktinin olması yaramamış sana.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ayrıca ben yıllardır inceleme yapan biri olarak tarafsız bakma özelliğini kazanmış biriyim.

İyiye iyi, kötüye kötü demeyi öğrenin biraz.

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Ayrıca işine gelen olumsuz yorumları kırpıp paylaşacağına Steam yorumlarını da paylaşmayı deneyebilirsin, belki o zaman tarafsız bakabildiğine inanabilirdik.
Yokkk öyle şeyler yapamaz. Tarafsız olmayan birine tarafsız değilsin iti tutar gibi PS'yi tutuyorsun dendiğinde cevap vermez PS plus 2700 TL olmuş niye konu açmadın hak ediyor mu dendiğinde cevap vermez. Xbox gamepass bu fiyatta olsaydı aynı dakika konu açıp balon patladı başlıklı konu göreceğimize yemin edebilirim ama kanıtlayamam..

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom