Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
yusuf ecer
Optimizasyonu gerçekten çok kötü oyunun. Hatta oyunu hddye kuranlarda sorun bile çıkabiliyormuş.
Optimizasyon var mı kötü olsun. Cyberpunkta da insanlar neden hypelanıyor diye merak etmiştim fena patlamıştı, starfielddan da aynısını bekliyordum oldu. 2023 içinde çıkan o kadar sağlam oyun varken starfielda 120gb alan bile ayırmam. (6tb alanım var)

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
the arda diye bir kanal var orada anlatıyordu adam baya takılıyormuş oyun.
Aynen şimdi baktım bende. Yükleme ekranında mı sorun oluyor demiştim meğer takılıp ses gidiyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
lucifer mihcaelson
Xbox düşmanı yine gelmiş starfielddeki görev çeşitliliği hiçbir oyunda yok muhtemelen goty alicak goty alınca o yüzünü görücem senin
moruk bethesta çok dandik bi şirket bence ubisoft oyunları bin basar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

starfieldı çok aham şaham şöyle böyle bu şu olacak diye bahsettiler oyüzden bu hayal kırıklığı oyun çıkmadan yerli yabancı 50 kişi starfieldde şu olacak bu olacak diye video yaptı i7 13650hx rtx 4070 rog strix laptopta 60 70 fps sadece bazı yerlerde görüyorum full ayarlarda komedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kadir Topçu
Steam
https://steamcommunity.com/id/VectorTheConqueror
Discord
vectortheconqueror
Azınlık kitle herzaman gerçeklerin farkındadır kardeşim, yoksa herkes Albert Einstein olurdu 👍 PNG gezegenlere tam hız roket sürmeye devam oraya asla inemeceğin gerçeğini sadece azınlık kitle bilir.

Orada gördüğün rakamlar insanların ne kadar düz kafada olduğunun kanıtı olsun sana, ama çoğunluk bizim kafada olsaydı oyun firmaları böyle oyunlar çıkarmak için yürek yerdi.
Benim görüşümde olmayanlar düz kafalı cahil diyorsun. Semih senden bir cacık olmaz. Saçma bir haterlığınızdan öteye gidemezsiniz. Ağlayıp durun

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kadir Topçu
Steam
https://steamcommunity.com/id/VectorTheConqueror
Discord
vectortheconqueror
F5Z7ExiaoAAAevI
F5Z7FMpawAAgm2n

F5Z_EE8XkAAbzoo
F5Z_EPsW8AAxCk9

Sana bunalar yeter mi yetmez beleş verdikleri oyun bile serinin bir önceki oyunun Fallout 4'ün başarı olarak yanına yaklaşamamış 1 milyon oyuncu fazlamı Game Pass de beleş verilen bir oyuna göre ben mi zortladım güldürmeyin lan beni palayaçolar adamlar oyunun incelemelerini tutuyorlar hala sen neyden bahsediyorsun oyunun puanı 86 falan değil tutulan incelemeler bir eklensin görürsün bu arada 95-100 beklerken 86 olması hem de bu kadar az incelme sayısı ile ne kadar çöp balon bir oyun olduğunu gösteriyor Cyberpunk 2077 92 falan dı aynı incelme sayısındayken.

Serinin bir önceki oyunu Fallout 4 bile tokatlıyor Starfiled denen çöpü gunplay daha iyi fizikler daha iyi yapay zeka daha iyi oynanış mekanikleri daha iyi gidin bu çöpü oynayacağınıza Fallout 4 oynayın daha fazla keyif alırsınız her şey ortada.

8 milyona yakın abonesi olan videogamedunkey oyuna çöp deyip 50 verdi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Oyuna 10 üzerinden 6 veren METRO.co.uk'nin incelemesi hala bekletiliyorken
F5W77TAWQAEBmVH
F5W77fDXwAAOUVi

Oyuna havadan 90 basan Xbox basını TrueAchievements yayınlanıyor görüyorsunuz dönen pisliği adamlar para ile havadan incelme bastırıyorlar gerçek basın incelemelerini susturuyorlar her şey ortada.
Alıntıyı görüntüle

Aynı şekilde OpenCritic gelen bir incelme para verdiğini açıkça gözeler önüne seriyor oyunu inceleyen basın mecrasının tek incelediği oyun Starfield 100 basıp gitmiş buradan ne kadar kirli işler döndüğünü anlayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Bu cevaplar umarım size yeter ama siz gözü kör olmuş bir fanboydan başka bir şey olamadığınız için bunları da anlayacağınızı düşünmüyorum.

Adamlar sırf gündemi değiştirmek için PS5 de mükemmel çalışan Baldur's Gate 3 kötü çalışıyormuş gibi servis yaptılar o görüntülerin hepsi çıkış günü yamasından önceki görüntülermiş o kadar acizler.

Digital Foundry'nin Baldur's Gate 3 PS5 hakkındaki sonucu

- PC'nin Ultra Ayarlarında Çalışır
- PC'deki gibi 3. Perdede Çerçeveleri Düşürür
- Diğer her yerde sabit 60FPS'de çalışır
- Minimum ödünle bölünmüş ekran

BG3 PC den oynayan bir kullanıcının PS5 performansına yorumu bu da.
Geçen ay BG3 oynamış bir PC oyuncusu olarak bu videoya inanamadım, şehirde bu kadar iyi performans göstermesi delilik. Elbette 60 fps'ye kilitlenmiyor ama şehir R5 3600 3060ti'mi bazı sokaklarda 24 fps'ye kadar parçalıyor, Larian bir nat 20 yuvarladı
Dansöz gibi kıvırdın be kardeş. Zortladın işte 6 eylül diye tutturdun fazlasıyla cevabını aldın verilerle. Şimdi kıvırmaya devam et hahaha

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Hem Xbox series x hem de ps5 sahibi olarak yorum yapicam. Öncellikle bu oyunu ilk duyruldugundan beri deli gibi bekliyorum. Xbox i satmıştım daha sonra Starfield görüntüleri gelince bir daha aldım ve beklemeye başladım. Sonuç hayal kırıklığı. 2011 2013 yılında çıkmış olsa belki bir nebze kabul edilebilir olurdu ama en güçlü konsol diye lanse edilen konsola 720p 30 FPS vermek net kullanıcılara hakarettir. Diğer sorunlardan bahsetmicem halen daha bitirmeye çalışıyorum ama cidden benim için çok büyük hayal kırıklığı oldu.

SadeceSeyf

80+ Gold
F5Z7ExiaoAAAevI
F5Z7FMpawAAgm2n

F5Z_EE8XkAAbzoo
F5Z_EPsW8AAxCk9

Sana bunalar yeter mi yetmez beleş verdikleri oyun bile serinin bir önceki oyunun Fallout 4'ün başarı olarak yanına yaklaşamamış 1 milyon oyuncu fazlamı Game Pass de beleş verilen bir oyuna göre ben mi zortladım güldürmeyin lan beni palayaçolar adamlar oyunun incelemelerini tutuyorlar hala sen neyden bahsediyorsun oyunun puanı 86 falan değil tutulan incelemeler bir eklensin görürsün bu arada 95-100 beklerken 86 olması hem de bu kadar az incelme sayısı ile ne kadar çöp balon bir oyun olduğunu gösteriyor Cyberpunk 2077 92 falan dı aynı incelme sayısındayken.

Serinin bir önceki oyunu Fallout 4 bile tokatlıyor Starfiled denen çöpü gunplay daha iyi fizikler daha iyi yapay zeka daha iyi oynanış mekanikleri daha iyi gidin bu çöpü oynayacağınıza Fallout 4 oynayın daha fazla keyif alırsınız her şey ortada.

8 milyona yakın abonesi olan videogamedunkey oyuna çöp deyip 50 verdi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Oyuna 10 üzerinden 6 veren METRO.co.uk'nin incelemesi hala bekletiliyorken
F5W77TAWQAEBmVH
F5W77fDXwAAOUVi

Oyuna havadan 90 basan Xbox basını TrueAchievements yayınlanıyor görüyorsunuz dönen pisliği adamlar para ile havadan incelme bastırıyorlar gerçek basın incelemelerini susturuyorlar her şey ortada.
Alıntıyı görüntüle

Aynı şekilde OpenCritic gelen bir incelme para verdiğini açıkça gözeler önüne seriyor oyunu inceleyen basın mecrasının tek incelediği oyun Starfield 100 basıp gitmiş buradan ne kadar kirli işler döndüğünü anlayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Bu cevaplar umarım size yeter ama siz gözü kör olmuş bir fanboydan başka bir şey olamadığınız için bunları da anlayacağınızı düşünmüyorum.

Adamlar sırf gündemi değiştirmek için PS5 de mükemmel çalışan Baldur's Gate 3 kötü çalışıyormuş gibi servis yaptılar o görüntülerin hepsi çıkış günü yamasından önceki görüntülermiş o kadar acizler.

Digital Foundry'nin Baldur's Gate 3 PS5 hakkındaki sonucu

- PC'nin Ultra Ayarlarında Çalışır
- PC'deki gibi 3. Perdede Çerçeveleri Düşürür
- Diğer her yerde sabit 60FPS'de çalışır
- Minimum ödünle bölünmüş ekran

BG3 PC den oynayan bir kullanıcının PS5 performansına yorumu bu da.
Geçen ay BG3 oynamış bir PC oyuncusu olarak bu videoya inanamadım, şehirde bu kadar iyi performans göstermesi delilik. Elbette 60 fps'ye kilitlenmiyor ama şehir R5 3600 3060ti'mi bazı sokaklarda 24 fps'ye kadar parçalıyor, Larian bir nat 20 yuvarladı
Tmm kanka haklisinda yalvarırım aynı adamlari ve aynı yazıları atma

99723

80+ Silver
Tmm kanka haklisinda yalvarırım aynı adamlari ve aynı yazıları atma
Anlamıyor palyaçolar bende atıyorum. Hala oyunun sansürlü puanları var ve hala eklenmedi onlar eklenince yazacağım ben böyle iki yüzlülük görmedim 60 puanlı incelemeler bekleniyor geç ekleniyor 90 puanlı incelemeler şak diye anında ekleniyor iyi para basmış Microsoft.

Son düzenleme:

Aykut D.

80+ Gold

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Sony bana öyle bir para verdi ki şu an ABD Kaliforniya'daki villamda puro ve viski içerek yazıyorum :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
Dostum ayıptır sorması 6 Eylül'de forumu bırakıyordun niye hala buradasın la...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,280
Üyeler
161,261