Marvel's Spider-Man 2 den gelen görüntülere bak şimdi dalga geçmeyeyim de ne yapayım ben adamar filmdeki CGI dan daha iyi oyun yapmışlar bir de Starfield çöpüne bak.
Can sungur tekin oyunu dün bıraktı sarmadı diye bugün 2. şansı verdi bu yayındada sarmazsa oyunu silicem diyor.
Can Süngür ,dün hiç açmadan oyunu Steam'da iade edip Game Pass üzerinden devam etmişti zaten. Gerekçesi ise 400 TL daha ödetip erken oynatma teklifi sunması.
Can sungur tekin oyunu dün bıraktı sarmadı diye bugün 2. şansı verdi bu yayındada sarmazsa oyunu silicem diyor.
Starfield grafikleriyle bu oyunu karşılaştırmak spider-mane haksızlık olur bence yapmayın hocamMarvel's Spider-Man 2 den gelen görüntülere bak şimdi dalga geçmeyeyim de ne yapayım ben adamar filmdeki CGI dan daha iyi oyun yapmışlar bir de Starfield çöpüne bak.
Marvel's Spider-Man 2 Lizard Görüntüsü
Spider-Man: No Way Home CGI Lizard GörüntüsüAlıntıyı görüntüle
Can sungur oynamaz ise ıyı demektir kendisine güveniyorum
Bütün konuyu takip ettim sayılır açıldığından beri sadece hiçbir yorum yazmadım ama geçen hafta 6 Eylül'de şöyle olacak böyle olacak zort partladı vs. derken 6 Eylül yani dün geldiğinde daha girilmedi 7 Eylülde girilecek dedin. 7 Eylül geldi hayır hayır daha girmediler bu kadar yüksek puan mı olur düşecek tabi ki demeye başladın. E bir tık patladın gibi duruyor. He bu arada evet PS5 daha iyi ben de PS5 kullanıyorum ama bu senin fanboy olduğun gerçeğini değiştirmiyor maalesef ki...Marvel's Spider-Man 2 den gelen görüntülere bak şimdi dalga geçmeyeyim de ne yapayım ben adamar filmdeki CGI dan daha iyi oyun yapmışlar bir de Starfield çöpüne bak.
Marvel's Spider-Man 2 Lizard Görüntüsü
Spider-Man: No Way Home CGI Lizard GörüntüsüAlıntıyı görüntüle
Doğruyu söyle bethesda ailenden birini mi kaçırdı bu ne kindir arkadaş kötüyse kötü oynayıp eğlenirsek bize yeter. Aaaaa ne abarttınız. Yüksek grafiklerde 60 fps değerini alıp oynuyorum eksikleri var oyunun 2024 başına kadar düzelttiler.Oyunun tam incelemeleri 7 eylül'de açılıyormuş daha yeni basın incelemeleri bile eklenmedi şu an puanı 86 çöpe çöp de demeyi ne zaman öğreneceksiniz fancık palyaçolar.
Serinin bir önceki oyunu Fallout 4 bile tokatlıyor Starfiled denen çöpü gunplay daha iyi fizikler daha iyi yapay zeka daha iyi oynanış mekanikleri daha iyi madem ben fanboyum neden aynı firmanın bir önceki oyuna daha iyi diyorum acıyorum lan size bu konuda tek haklı çıkan benim şişirdiğiniz balon patladı yok nesillerin oyunu olacak yok GOTY olacak lan aday bile değil yılın oyunlarına Starfield çöp hadi size geçmiş olsun milyar dolarlık şirketleri kendi aileniz gibi benimseyip o mutlu olunca mutlu olup o üzgün olunca üzgün olmaya devam edin yazık adamlar milyar dolarlık şirketlerin fanboyluğunu yapıyorlar bir de bana fanboy diyorlar aynaya bakın şu konu sayesinde forumdaki bütün Xbotları da toplamam konuya halis olmuş neyse siz milyar dolarlık firmaların korumalığını yapmaya devam edin palyaçolar.
videogamedunkey oyuna 10 üzerinden 5 verdi Starfield çöpü Bethesda'nın yaptığı en kötü RPG oyunudur 2023 de en balon oyunudur bunu sindiremeyen fanboy palyaçolar hala salyalarını akıtmaya devam ediyor 8 milyon aboneli kanal oyuna çöp diyor videoyu dün attı 3 milyona yakın izlenmesi olmuş ricam ona da gidip fanboy fancık der misiniz palyaçolar.
Yok zaten karşılaştırmıyorum o kadar sadece Bethesda ve Xbot fanboyları bu oyuna o kadar gazladılar insanları 7 yıl geliştirme inanılmaz bir oyun 1000 tane gezegen sınırsız yapamaycağınız hiç bir şey yok nesillerin oyunu şöyle böyle çıkan oyuna bak 2003 de çıkan PS2 oyunu Silent Hill 3 tokatlıyor oyunu.Starfield grafikleriyle bu oyunu karşılaştırmak spider-mane haksızlık olur bence yapmayın hocam
Biraz sert bir dil kullanmışsınız hocam. Daha ortada söylenecek net bir şey yok ancak, şuan için gidişat bu yönde.Bütün konuyu takip ettim sayılır açıldığından beri sadece hiçbir yorum yazmadım ama geçen hafta 6 Eylül'de şöyle olacak böyle olacak zort partladı vs. derken 6 Eylül yani dün geldiğinde daha girilmedi 7 Eylülde girilecek dedin. 7 Eylül geldi hayır hayır daha girmediler bu kadar yüksek puan mı olur düşecek tabi ki demeye başladın. E bir tık patladın gibi duruyor. He bu arada evet PS5 daha iyi ben de PS5 kullanıyorum ama bu senin fanboy olduğun gerçeğini değiştirmiyor maalesef ki...
Sert dil nerede acaba ? Sert olabilecek hiçbir şey söylemedim. O verilen puanlar hesaba katılarak zaten oyunun puanı 87 lerde farkındaysanız. Ayrıca söylediğim şeyler benim değil arkadaşın sözleri ben demedim 6 eylülde oyunun puanı zortlayacak patlayacak tırtlayacak diye arkadaş dedi. Yani onun söylediğinin olmadığını söylemem sertse ...Biraz sert bir dil kullanmışsınız hocam. Daha ortada söylenecek net bir şey yok ancak, şuan için gidişat bu yönde.
Alıntıyı görüntüle
Tam zamanında attınız yoksa ben atacaktım bir de bana hala yazıyor cahiller acıyorum bu palyaçolara her şey müstahak.Biraz sert bir dil kullanmışsınız hocam. Daha ortada söylenecek net bir şey yok ancak, şuan için gidişat bu yönde.
Alıntıyı görüntüle
Yok kınık ajansınŞaka gibi palyaçolar benim Sony ajanı falan olduğumu zannediyorlar cidden komedi ya BİZİM MİLLET İYİYE İYİ KÖTÜYE KÖTÜ DEMEYEİ ÖĞRENEMEDİ.