Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Semih

80+ Gold
@Yunus274 hocam starfield pc için 87'e düştü yavaş yavaş 83'e kadar düşer.

Düşmemiş yükselmiş 86 idi sabah

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Düşmemiş yükselmiş 86 idi sabah
Hayır pc için 88'di
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox series için şuan hala 86 sen karıştırdın heralde

The Semih

80+ Gold
Hayır pc için 88'di

Xbox series için şuan hala 86 sen karıştırdın heralde

Konsolla karıştırmışım herhalde, hocam bu oyunun puanı düşmez fonlanmış bu firmalar çok belli, Fort solis de balon çıktı 55 aldı starfield 88 çok gariplik var bu işte.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Konsolla karıştırmışım herhalde, hocam bu oyunun puanı düşmez fonlanmış bu firmalar çok belli, Fort solis de balon çıktı 55 aldı starfield 88 çok gariplik var bu işte.
Evet koskoca IGN bile starfielda 7 verdi. IGN çöp bir oyuna 8 verdiğini hatırlıyorum yani starfield bekleneni karşılamadı.

99723

80+ Silver
Düşer puanı böyle kalmaz eklenecek o puanlar şu an sadece bekletiyorlar.

The Semih

80+ Gold
1694018995711.png

Bu metacritic puanı doğru sadece diğerleri balon.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
Bethesda çomarları gelmiş argüman bulamamış adama fanboy diyor :D Bethesda çomarı diyorum her bethesda oyunu oynayan ve sevene demiyorum artık kim üstüne alınırsa :D Adam koskoca yazı yazmış oyunun eksilerini söylemiş argüman sunmayıp bir kaç cümle yazı yazıp adama laf edenler var şaka gibi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kadir Topçu
Steam
https://steamcommunity.com/id/VectorTheConqueror
Discord
vectortheconqueror
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Screenshot_2023-09-07-13-52-20-175_com.android.chrome.jpg

Zortladın sanki :D

Aynen knk steam yorumlarını fonlamışlar. Harbi sizde mental sıkıntı var *** fıwlfjelfkrleş oyunu beğenmeyen sizler azınlıktasınız sanki herkes beğenmiyor diye kendinizi vurguluyorsunuz. Millet çatır çatır oynuyor ve oyunu beğenen de var. Görünen köy kılavuz istemez.

The Semih

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

Aynen knk steam yorumlarını fonlamışlar. Harbi sizde mental sıkıntı var *** fıwlfjelfkrleş oyunu beğenmeyen sizler azınlıktasınız sanki herkes beğenmiyor diye kendinizi vurguluyorsunuz. Millet çatır çatır oynuyor ve oyunu beğenen de var. Görünen köy kılavuz istemez.

Azınlık kitle herzaman gerçeklerin farkındadır kardeşim, yoksa herkes Albert Einstein olurdu 👍 PNG gezegenlere tam hız roket sürmeye devam oraya asla inemeceğin gerçeğini sadece azınlık kitle bilir.

Orada gördüğün rakamlar insanların ne kadar düz kafada olduğunun kanıtı olsun sana, ama çoğunluk bizim kafada olsaydı oyun firmaları böyle oyunlar çıkarmak için yürek yerdi.

99723

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

F5Z7ExiaoAAAevI
F5Z7FMpawAAgm2n

F5Z_EE8XkAAbzoo
F5Z_EPsW8AAxCk9

Sana bunalar yeter mi yetmez beleş verdikleri oyun bile serinin bir önceki oyunun Fallout 4'ün başarı olarak yanına yaklaşamamış 1 milyon oyuncu fazlamı Game Pass de beleş verilen bir oyuna göre ben mi zortladım güldürmeyin lan beni palyaçolar adamlar oyunun incelemelerini tutuyorlar hala sen neyden bahsediyorsun oyunun puanı 86 falan değil tutulan incelemeler bir eklensin görürsün bu arada 95-100 beklerken 86 olması hem de bu kadar az incelme sayısı ile ne kadar çöp balon bir oyun olduğunu gösteriyor Cyberpunk 2077 92 falan dı aynı incelme sayısındayken.

Serinin bir önceki oyunu Fallout 4 bile tokatlıyor Starfiled denen çöpü gunplay daha iyi fizikler daha iyi yapay zeka daha iyi oynanış mekanikleri daha iyi gidin bu çöpü oynayacağınıza Fallout 4 oynayın daha fazla keyif alırsınız her şey ortada.

8 milyona yakın abonesi olan videogamedunkey oyuna çöp deyip 50 verdi.

sPwYNQUM.png
4eZt9152.png

Oyuna 10 üzerinden 6 veren METRO.co.uk'nin incelemesi hala bekletiliyorken
F5W77TAWQAEBmVH
F5W77fDXwAAOUVi

Oyuna havadan 90 basan Xbox basını TrueAchievements yayınlanıyor görüyorsunuz dönen pisliği adamlar para ile havadan incelme bastırıyorlar gerçek basın incelemelerini susturuyorlar her şey ortada.
CDl0rJZF.png

Aynı şekilde OpenCritic gelen bir incelme para verdiğini açıkça gözeler önüne seriyor oyunu inceleyen basın mecrasının tek incelediği oyun Starfield 100 basıp gitmiş buradan ne kadar kirli işler döndüğünü anlayabilirsiniz.
I6dhFZWz.jpg

Bu cevaplar umarım size yeter ama siz gözü kör olmuş bir fanboydan başka bir şey olamadığınız için bunları da anlayacağınızı düşünmüyorum.

Azınlık kitle herzaman gerçeklerin farkındadır kardeşim, yoksa herkes Albert Einstein olurdu 👍 PNG gezegenlere tam hız roket sürmeye devam oraya asla inemeceğin gerçeğini sadece azınlık kitle bilir.

Orada gördüğün rakamlar insanların ne kadar düz kafada olduğunun kanıtı olsun sana, ama çoğunluk bizim kafada olsaydı oyun firmaları böyle oyunlar çıkarmak için yürek yerdi.
Adamlar sırf gündemi değiştirmek için PS5 de mükemmel çalışan Baldur's Gate 3 kötü çalışıyormuş gibi servis yaptılar o görüntülerin hepsi çıkış günü yamasından önceki görüntülermiş o kadar acizler.

Digital Foundry'nin Baldur's Gate 3 PS5 hakkındaki sonucu

- PC'nin Ultra Ayarlarında Çalışır
- PC'deki gibi 3. Perdede Çerçeveleri Düşürür
- Diğer her yerde sabit 60FPS'de çalışır
- Minimum ödünle bölünmüş ekran

BG3 PC den oynayan bir kullanıcının PS5 performansına yorumu bu da.
Geçen ay BG3 oynamış bir PC oyuncusu olarak bu videoya inanamadım, şehirde bu kadar iyi performans göstermesi delilik. Elbette 60 fps'ye kilitlenmiyor ama şehir R5 3600 3060ti'mi bazı sokaklarda 24 fps'ye kadar parçalıyor, Larian bir nat 20 yuvarladı

Ekler

• sPwYNQUM.png
    sPwYNQUM.png
    23.1 KB · Hit: 32
  • I6dhFZWz.jpg
    I6dhFZWz.jpg
    70.4 KB · Hit: 32
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
F5Z7ExiaoAAAevI
F5Z7FMpawAAgm2n

F5Z_EE8XkAAbzoo
F5Z_EPsW8AAxCk9

Sana bunalar yeter mi yetmez beleş verdikleri oyun bile serinin bir önceki oyunun Fallout 4'ün başarı olarak yanına yaklaşamamış 1 milyon oyuncu fazlamı Game Pass de beleş verilen bir oyuna göre ben mi zortladım güldürmeyin lan beni palayaçolar adamlar oyunun incelemelerini tutuyorlar hala sen neyden bahsediyorsun oyunun puanı 86 falan değil tutulan incelemeler bir eklensin görürsün bu arada 95-100 beklerken 86 olması hem de bu kadar az incelme sayısı ile ne kadar çöp balon bir oyun olduğunu gösteriyor Cyberpunk 2077 92 falan dı aynı incelme sayısındayken.

Serinin bir önceki oyunu Fallout 4 bile tokatlıyor Starfiled denen çöpü gunplay daha iyi fizikler daha iyi yapay zeka daha iyi oynanış mekanikleri daha iyi gidin bu çöpü oynayacağınıza Fallout 4 oynayın daha fazla keyif alırsınız her şey ortada.

8 milyona yakın abonesi olan videogamedunkey oyuna çöp deyip 50 verdi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Oyuna 10 üzerinden 6 veren METRO.co.uk'nin incelemesi hala bekletiliyorken
F5W77TAWQAEBmVH
F5W77fDXwAAOUVi

Oyuna havadan 90 basan Xbox basını TrueAchievements yayınlanıyor görüyorsunuz dönen pisliği adamlar para ile havadan incelme bastırıyorlar gerçek basın incelemelerini susturuyorlar her şey ortada.
Alıntıyı görüntüle

Aynı şekilde OpenCritic gelen bir incelme para verdiğini açıkça gözeler önüne seriyor oyunu inceleyen basın mecrasının tek incelediği oyun Starfield 100 basıp gitmiş buradan ne kadar kirli işler döndüğünü anlayabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle

Bu cevaplar umarım size yeter ama siz gözü kör olmuş bir fanboydan başka bir şey olamadığınız için bunları da anlayacağınızı düşünmüyorum.

Adamlar sırf gündemi değiştirmek için PS5 de mükemmel çalışan Baldur's Gate 3 kötü çalışıyormuş gibi servis yaptılar o görüntülerin hepsi çıkış günü yamasından önceki görüntülermiş o kadar acizler.

BG3 PC den oynayan bir kullanıcının PS5 performansına yorumu bu da.
Geçen ay BG3 oynamış bir PC oyuncusu olarak bu videoya inanamadım, şehirde bu kadar iyi performans göstermesi delilik. Elbette 60 fps'ye kilitlenmiyor ama şehir R5 3600 3060ti'mi bazı sokaklarda 24 fps'ye kadar parçalıyor, Larian bir nat 20 yuvarladı
Aga yayıncı plutonun içine giriyor 0 metre yazıyor piyasada gezegen yok :D Aga yürüme mekanikleri benim yaptıklarımla aynı seviyede :)

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
yunus tek bırsey sorucam eger puanlar hala boyle kalırsa bethesda fanboyları sayesınde dıyecekmısın? (starfıeld umurumda degıl starfıeld ve mc markasını fazla yere gomme derdındesın cogu kısı anlamıs zaten)
Bethesda'nın fanboyu varmıymış da.Fallout new vegasdan sonra sırasıyla çıkan tüm oyunları gömüyoruz.Öncesinde çıkan fallout 3 de dahil tabi.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Firmaların verdiği metacritic yüksek diye neden seviniyorsunuz anlamadım. Siz gerçekten hiç bir şeyi araştırmıyor musunuz?
Redfall a 70-90 puan arası veren firmalar starfield için yüksek puan vermiş. Redfall sizce 70-90 puanı hak eden bir oyun mu? Gerçekten böyle düşünüyorsanız ve buna inanıyorsanız, kötü oyunlar oynamaya mecbur kaldık demektir. Starfield, oynanmayacak redfall kadar çöp değil elbette ancak en fazla ederi 60-70 puan aralığıdır.
Diğer arkadaşta zaten 1-2 gün önce çıkan oyunun steam grafiklerini atmış, kendisine 1 ay önce, yani 3 ağustosta çıkan baldurs gate 3 ün grafiklerine bakmasını öneriyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,761
Üyeler
164,376
Son üye
memet1992
Top Bottom