qnyb
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 908
- İsim
- Güney
Ona bende baktım da, çoğu kişi "klasik bethesda" diye yorumlayıp, kusurları pas geçmiş. Artık alışıp kabullenmişler. Yani bu şekilde yorumlamak da aynı "Türkiye'de ekonomi zaten kötü, daha iyisi olmaz alıştık artık. Beklentimiz yok, iyileşmesini bekleyip umuda kapılmayın" demekle aynı şey. Evet dalgasına denir elbette fakat gerçekçi konuşacaksak bunların kötü olduğunu ve iyileştirmediklerini söyleyerek kızgın olmamız gerekiyor. Normalleştirmemiz değil.Steam yorumlarına bakıyorum. Çok olumlu diyor. Olumsuz yorum yapanlar bizim burada söz konusu ettiğimiz şeylerin dışına çıkmamışlar. Örneğin ifadesiz yüzler, benim ilk dikkatimi çekenlerden birisi olmuştu. Ben sadece bu sebeple Werewolf: The Apocalyse oyununu 50 TL'ye düştüğü halde almamıştım. Bence bir yama gelecek. Oyun, eleştiriler dikkate alınarak yapılan bir destekle tam olarak oturduğunda oynanabilir.
Hatta biri gidip combat tarafı en iyisi falan yazmış. Yok artık dedim, herhalde arkadaş hiç combat mekaniği düzgün oyun oynamamış olsa gerek.