Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Sert dil nerede acaba ? Sert olabilecek hiçbir şey söylemedim. O verilen puanlar hesaba katılarak zaten oyunun puanı 87 lerde farkındaysanız.
Hocam 87 puan firmaların verdikleri puanlar. Bazıları oyuna 100 puan bile vermiş. Oyun gerçekten 100 puan verilecek oyun mu sence? Hiç sorunsuz, pürüzsüz bir oyun mu?

99723

80+ Silver
Sert dil nerede acaba ? Sert olabilecek hiçbir şey söylemedim. O verilen puanlar hesaba katılarak zaten oyunun puanı 87 lerde farkındaysanız.
86 ve incelemeler sansürlü sen 60 lık incelmeler bir düşsün o zaman görürsün 87 yi 86 bu arada puahahahah

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Batuhan Divrik
Hocam 87 puan firmaların verdikleri puanlar. Bazıları oyuna 100 puan bile vermiş. Oyun gerçekten 100 puan verilecek oyun mu sence? Hiç sorunsuz, pürüzsüz bir oyun mu?
Dostum oyuna ben 100 puan mı dedim ? Bak anlamıyorsun galiba ama arkadaşın önceki sayfadaki mesajlarına git 6 Eylül de oyunun puanları bir anda düşecek 50 lere 60 lara diyordu. Ben demedim bunları ben oyunu oynamadım zaten ki eleştiri yapayım. Ben sadece dediği şeyin olmadığını ve fanboy olduğunu çok belli ettiğini söylüyorum.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
Yok zaten karşılaştırmıyorum o kadar sadece Bethesda ve Xbot fanboyları bu oyuna o kadar gazladılar insanları 7 yıl geliştirme inanılmaz bir oyun 1000 tane gezegen sınırsız yapamaycağınız hiç bir şey yok nesillerin oyunu şöyle böyle çıkan oyuna bak 2003 de çıkan PS2 oyunu Silent Hill 3 tokatlıyor oyunu.
Oyun çoğu kişinin sandığı kadar iyi olmayınca bence sinirlendiler şahsen benim için o kadar iyi bir oyun değil oyuna kötü demiyorum ama baş yapıt diyemeyiz oyun ne hikmetse skyrimin cilalanmış biraz daha yeni hali gibi. Hiç 2023 oyunu gibi hissetirmedi.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Batuhan Divrik
86 ve incelemeler sansürlü sen 60 lık incelmeler bir düşsün o zaman görürsün 87 yi 86 bu arada puahahahah
Dostum 87 olsa ne 60 olsa ne 90 olsa ne bana ne sana ne oyunu sen yapmadığına göre alınacağın bir durum yok ama sanki PS ceosu gibi işte şöyle patladı böyle kötüler biz mükemmeliz gibi takılıyorsun. PS5 çıkalı 3 yıl oldu kaç tane PS5'e özel oyun çıkardılar allah aşkına ? Kaç tanesi mükemmel dedirtecek kadar iyiydi ? Yönetici sana diyor ki PS ile alakalı bir şey olduğunda ortada yoksun madem konsollarla ilgileniyorsan ama Xbox ile alakalı bir şey olsun hemen oradasın ve eleştiri değil sadece kötüleme yapıyorsun. PS deluxe'nin fiyatının 2700 olduğunu mesela neden konu açmıyorsun hak ediyor mu sence 2700 TL'yi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Dostum oyuna ben 100 puan mı dedim ? Bak anlamıyorsun galiba ama arkadaşın önceki sayfadaki mesajlarına git 6 Eylül de oyunun puanları bir anda düşecek 50 lere 60 lara diyordu. Ben demedim bunları ben oyunu oynamadım zaten ki eleştiri yapayım. Ben sadece dediği şeyin olmadığını ve fanboy olduğunu çok belli ettiğini söylüyorum.
Yok hocam ben onu demek istemedim. Siz 87 puanı direkt olarak baz alınca, bende bu kadar yüksek olmasının sebebini belirttim. Sonuçta buradan firmaların verdikleri puanlar genelde satın alınmış puanlar oluyor. Redfall için bile çok yüksek puan vermişlerdi. Aynı firmalar burada da var ne yazık ki.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Batuhan Divrik
Oyun çoğu kişinin sandığı kadar iyi olmayınca bence sinirlendiler şahsen benim için o kadar iyi bir oyun değil oyuna kötü demiyorum ama baş yapıt diyemeyiz oyun ne hikmetse skyrimin cilalanmış biraz daha yeni hali gibi. Hiç 2023 oyunu gibi hissetirmedi.
Bak bu eleştiridir senin yaptığın ise kötülemedir aradaki farkı anla...

99723

80+ Silver
Firmanın bir önceki oyunu olan Fallout 4 daha iyi siz düşünün ne kadar kötü olduğunu artık.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Baya yorumları girmeye başlamışlar galiba. Yorum sayısı daha da artmaya başladı.
resim_2023-09-07_225313666.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,219
İsim
yusuf ecer
İmzamdaki sistem 50-60fps zor veriyor oyun da bana bunun yanında cartoon network grafiği sunuyor. 5dk katlanamadım 120gb indirirken harcadığım zamana üzüldüm.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,377
İsim
Kaan
İmzamdaki sistem 50-60fps zor veriyor oyun da bana bunun yanında cartoon network grafiği sunuyor. 5dk katlanamadım 120gb indirirken harcadığım zamana üzüldüm.
Optimizasyonu gerçekten çok kötü oyunun. Hatta oyunu hddye kuranlarda sorun bile çıkabiliyormuş.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,447
İsim
Hamza Ziya Üstün
Bu oyun için gazlanan var mıydı ki? Şahsen oyun haberlerini takip etmemekle beraber oyunu son bir ayda bu konu hariç çok az duymuştum. Zaten bethesda oyunu olduğundan insanların beklentilerini çok yükseltmedikleri düşüncesindeyim. İlla ki yükselten vardır ancak büyük çoğunluk pek bir şey beklememiştir herhalde. Hatta son zamanlarda oyunların çoğunun optimizasyonlarının leş olmasından sonra bethesda ya kaldık diye dalga geçiyorlardı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,725
Üyeler
164,556
Son üye
hellinszzz23
Top Bottom