- Konu Sahibi Konu Sahibi
Başarılı bir oyun değil inde yapım olan Stray sadece PlayStation da PS Plus da beleşe verildiği için 4 milyon oyuncu sayısını geçtiğini de göz önünde bulunduralım lütfen.Hocam farkında mısın bilmiyorum ama shipped yazıyor sold değil. Burada anlatılan bethesda nın retailer lara(oyun dvd satan mağaza diyim) gönderdiği oyun kopya sayısı. 12 milyon satıcılara gönderilmiş satılmamış. Kimseyi savunduğum yok ama kendinizden bu kadar emin konuşmadan önce kaynaklarınızı teyid edin. Wikipedia ya göre oyun ilk gün steamde 1.2 milyon kopya satmış. Altında da ilk gün dijital kopyaların fiziksel kopyalardan daha çok satıldığı vurgulanmış. Hadi o da 1 milyon satsa eder sana 2.2 milyon. O yıllarda ilk gün 12 milyon kopya satamazdı zaten. Biraz gerçekçi olun objektif bakın. Bunları yazıyorum ancak starfieldı savunduğum yok tekrar ediyorum. Oyun beklentileri karşılamadı ama başarısı su götürmez bir gerçek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnde oyun onu anlatmaya çalışıyorum sen o kadar hype o kadar gaz yapıp böyle bir fiyasko sunarsan tabi ki eleştirilirsin tabi yerde yere vurulursun Todd Howard'a diyorlar oyunu neden PC de optimize edemediniz adam diyor biz çok iyi ettik siz gidin PC'nizi yükseltin.Stray gayet başarılı bir oyun bu arada. Ödül alması bile konuşulmuştu. Bu da öyle bir yapımcı için oldukça büyük bir başarıdır.
Adam yalancının teki zaten.
Son düzenleme: