Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Hocam farkında mısın bilmiyorum ama shipped yazıyor sold değil. Burada anlatılan bethesda nın retailer lara(oyun dvd satan mağaza diyim) gönderdiği oyun kopya sayısı. 12 milyon satıcılara gönderilmiş satılmamış. Kimseyi savunduğum yok ama kendinizden bu kadar emin konuşmadan önce kaynaklarınızı teyid edin. Wikipedia ya göre oyun ilk gün steamde 1.2 milyon kopya satmış. Altında da ilk gün dijital kopyaların fiziksel kopyalardan daha çok satıldığı vurgulanmış. Hadi o da 1 milyon satsa eder sana 2.2 milyon. O yıllarda ilk gün 12 milyon kopya satamazdı zaten. Biraz gerçekçi olun objektif bakın. Bunları yazıyorum ancak starfieldı savunduğum yok tekrar ediyorum. Oyun beklentileri karşılamadı ama başarısı su götürmez bir gerçek.
Başarılı bir oyun değil inde yapım olan Stray sadece PlayStation da PS Plus da beleşe verildiği için 4 milyon oyuncu sayısını geçtiğini de göz önünde bulunduralım lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stray gayet başarılı bir oyun bu arada. Ödül alması bile konuşulmuştu. Bu da öyle bir yapımcı için oldukça büyük bir başarıdır.
İnde oyun onu anlatmaya çalışıyorum sen o kadar hype o kadar gaz yapıp böyle bir fiyasko sunarsan tabi ki eleştirilirsin tabi yerde yere vurulursun Todd Howard'a diyorlar oyunu neden PC de optimize edemediniz adam diyor biz çok iyi ettik siz gidin PC'nizi yükseltin.

Adam yalancının teki zaten.

Son düzenleme:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Hamza Ziya Üstün
Başarılı bir oyun değil inde yapım olan Stray sadece PlayStation da PS Plus da beleşe verildiği için 4 milyon oyuncu sayısını geçtiğini de göz önünde bulunduralım lütfen.
Hocam başarılı bir oyun değil diyerek bir yere varamayız. Evet beklentileri karşılamadı evet yalan söylediler ama yine de oyundan memnun olmayan kadar olan büyük bir kitle daha var. Başarılı olup olmaması zaten önemli değil babamın şirketi değil bana ne zaten ama şu an bunu tartışıyor olmamız bile onlar için reklam. Koskoca şirket tek bir oyunla batmaz ve bethesda oyunu olması bile kar yapmalarına yeter. Neyse konu boş yere neredeyse 30 sayfa olmuş kimseye faydası olmayan bir şeyi tartışmaya lüzum yok. İyi forumlar

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Stray gayet başarılı bir oyun bu arada. Ödül alması bile konuşulmuştu. Bu da öyle bir yapımcı için oldukça büyük bir başarıdır.
Arkadas birde kimsenin umursamadigi stray falan diyor, o yilin en hypelanmis 2. veya 3. oyunu falandir :D FFXVI'in tum trailerinden neredeyse daha fazla izlenmis traileri var oyunun. Ghost of Tsushimadan daha fazla izlenmis traileri kimsenin umursamadigi oyun diyor
:kekw:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İnde oyun onu anlatmaya çalışıyorum sen o kadar hype o kadar gaz yapıp böyle bir fiyasko sunarsan tabi ki eleştirilirsin tabi yerde yere vurulursun Todd Howard'a diyorlar oyunu neden PC de optimize edemediniz adam diyor biz çok iyi ettik siz gidin PC'nizi yükseltin.
1694172567358.png

1694172576384.png

99723

80+ Silver
Arkadas birde kimsenin umursamadigi stray falan diyor, o yilin en hypelanmis 2. veya 3. oyunu falandir :D FFXVI'in tum trailerinden neredeyse daha fazla izlenmis traileri var oyunun. Ghost of Tsushimadan daha fazla izlenmis traileri kimsenin umursamadigi oyun diyor
:kekw:
O anlamda dedim demi ben Stray inde yapım neyse anlamıyorsunuz sanki kedi oyunu Stray Starfield gibi bekleniyordu.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Todd Howard PC nizi yükseltin mi demiş, daha ne yapabiliriz ki 4090 da 60 FPS zor alıyor oyun. NVIDIA dan rica edebiliriz Starfield için Custom Card çıkartabilirmisin. Kendi sitelerine koydukları Sistem gereksinimleri.

1694172818023.png

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
O anlamda dedim demi ben inde yapım neyse anlamıyorsunuz.
Indie yapim olunca kimsenin umursamadigi oyun mu oluyor? Hades II suanda en cok wishliste alinan oyun, o da indie :D Strayde cikmadan once wishlistte en ustteydi.

Madem milletin seni anlamasini istiyorsun dogru duzgun cumle kur, sonra anlanmayi bekle.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Hocalar boşuna kavga ediyorsunuz. Kısaca biriniz daha iyisi olmalıydı diyor, diğeriniz bu zaten bethesda oyunu, oyna geç zaten gamepassde var diyor. Bu şekilde ortak paydada buluşmanız imkansıza yakın. En iyisi birbiriniz ile atışmamanız olur. Şuan starfield için zaten iki grup yarı yarıya aynı sizin olduğunuz şekilde ayrılmış durumda.
resim_2023-09-08_143641472.png

The Semih

80+ Gold
Hocalar boşuna kavga ediyorsunuz. Kısaca biriniz daha iyisi olmalıydı diyor, diğeriniz bu zaten bethesda oyunu, oyna geç zaten gamepassde var diyor. Bu şekilde ortak paydada buluşmanız imkansıza yakın. En iyisi birbiriniz ile atışmamanız olur. Şuan starfield için zaten iki grup yarı yarıya aynı sizin olduğunuz şekilde ayrılmış durumda.
Alıntıyı görüntüle
10 Puan verenlerin yorumlarını okudun mu :D gelmiş geçmiş en iyi oyun felan diyorlar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
10 Puan verenlerin yorumlarını okudun mu :D gelmiş geçmiş en iyi oyun felan diyorlar
Yanlış mantık. Düşük puan verenlerin sebepleri mantıklı mı peki o da değil. Ne tam puan alacak oyun ne de yarı puan alacak bir oyun. Tam puan veren abartıyordur, gidip 5 puan veren de abartıyordur gayet basit.

99723

80+ Silver
Indie yapim olunca kimsenin umursamadigi oyun mu oluyor? Hades II suanda en cok wishliste alinan oyun, o da indie :D Strayde cikmadan once wishlistte en ustteydi.

Madem milletin seni anlamasini istiyorsun dogru duzgun cumle kur, sonra anlanmayi bekle.
Starfield hiç beklenmiyordu hayal kırıklığı yaratmadı oynayanlar çok mutlu oldu yüz yılın oyunu olabilir GOTY kesin aldı objektif oldum şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış mantık. Düşük puan verenlerin sebepleri mantıklı mı peki o da değil. Ne tam puan alacak oyun ne de yarı puan alacak bir oyun. Tam puan veren abartıyordur, gidip 5 puan veren de abartıyordur gayet basit.
GERÇEK PUANI 6 o bile fazla da bu çöpe neyse.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Starfield hiç beklenmiyordu hayal kırıklığı yaratmadı oynayanlar çok mutlu oldu yüz yılın oyunu olabilir GOTY kesin aldı objektif oldum şimdi.
Yazdigimla alakasi ne bunun? bunun ustune de 2 paragraf gelir mi? SS'li sekilde

The Semih

80+ Gold
Siz kaç puan veriyorsunuz oyuna 10 üzerinden ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom