Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,333
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim takıldığım konu size saçma gelebilir, Gezegene inerken çıkarken loading screen olması çok üzdü.
Dostum gezegenler kocaman nasıl olmasın loading? Loading ekranı koyarsan gezegene indiğin an doku yüklenmeme, takılmalar gibi sorunlar başlar. Şehir içinde gezerken çıkanlara söylesen anlardım ama.

99723

80+ Silver
Dostum gezegenler kocaman nasıl olmasın loading? Loading ekranı koyarsan gezegene indiğin an doku yüklenmeme, takılmalar gibi sorunlar başlar. Şehir içinde gezerken çıkanlara söylesen anlardım ama.
Gördünüz mü 20 kat büyüklüğünde olan No Man's Sky oyununu PS4 oyunu bir de fıkra buraya kadar.

Starfield PNG den gezegen yapmış hepsi süs 2007 de çıkan PS3 oyunu Mass Effect daha iyisini yapıyor öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Gemiden inerken binerken cutscene/yukleme ekrani olmasa daha guzel olurmus o da yakinda modlanir ama.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Benim takıldığım konu size saçma gelebilir, Gezegene inerken çıkarken loading screen olması çok üzdü.
Ortada gezegen yok o yüzden loading oluyor. No man sky da gezegen gerçekten orada, o yüzden öyle bir loading yok.
Gezegene indiğinde gezegen sıfırdan oluşturuyor, o yüzden yükleme ekranı var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,333
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Gemiden inerken binerken cutscene/yukleme ekrani olmasa daha guzel olurmus o da yakinda modlanir ama.
Şu oyunu Unreal Engine 5 ile yapsalar muhtemelen çok farklı şeyler konuşurduk. Ama eski kalan motor yüzünden muhtemelen çok fedakarlıklar yaptılar.

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Emre
Hocam ne zaman daha adam gibi pc portu çıkaramayan tlou part 1 patladı konusu gelir

99723

80+ Silver
Şu konuya patlatacağın kafayla parçalardın atomu.
Bir kere iddialaştık neden ayrılayım korkak gibi adam gibi incelemeler yayınladığında forma ara vereceğim diye belki 15 defa belirtmişimdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu oyunu Unreal Engine 5 ile yapsalar muhtemelen çok farklı şeyler konuşurduk. Ama eski kalan motor yüzünden muhtemelen çok fedakarlıklar yaptılar.
Xbox Series S ve 20 yıllık oyun motorları evet.

Hocam ne zaman daha adam gibi pc portu çıkaramayan tlou part 1 patladı konusu gelir
Sorun sadece optimizasyon demi knk The Last of Us Part 1 gibi baş yapıt bir oyun var elimizde.

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Ortada gezegen yok o yüzden loading oluyor. No man sky da gezegen gerçekten orada, o yüzden öyle bir loading yok.
Gezegene indiğinde gezegen sıfırdan oluşturuyor, o yüzden yükleme ekranı var.
Ben Walpaper diyorum ona işte :D uzayda pc arkaplanı gibi gezegen sabit duruyor.

99723

80+ Silver
Ben Walpaper diyorum ona işte :D uzayda pc arkaplanı gibi gezegen sabit duruyor.
PNG evet 2007 de çıkan PS3 oyunu Mass Effect RPG oyunlarının babasındandır kendisi Starfield'in yaptığı her şeyin daha iyisini yapıyor öyle söyleyeyim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1000 tane bos gezegen icin oyle yapmislardir buyuk ihtimalle, Ubisoft mantigi oyunu uzatalim bos yan gorev koyalim yerine bos gezegen koyalim demislerdir. Onuda motor kaldirmamistir mecbur loading screen koymuslardir

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Emre
Bir kere iddialaştık neden ayrılayım korkak gibi adam gibi incelemeler yayınladığında forma ara vereceğim diye belki 15 defa belirtmişimdir.

Xbox Series S ve 20 yıllık oyun motorları evet.

Sorun sadece optimizasyon demi knk The Last of Us Part 1 gibi baş yapıt bir oyun var elimizde.
Oyunun metacritic puanı 59 ama sen bilirsin tek sorun optimizasyon değil gibi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi böyle böyle büyük bir oyunda 12 senelik oyun motorunu neden kullanırsın ki? Klasik Bethesda işte.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,685
Üyeler
164,546
Son üye
copport
Top Bottom