Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Oyunun metacritic puanı 59 ama sen bilirsin tek sorun optimizasyon değil gibi
Bozuk çıktığı için inceleyen basın 10 mu verseydi oyuna :kekw: :kekw: :kekw:

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Bozuk çıktığı için inceleyen basın 10 mu verseydi oyuna :kekw: :kekw: :kekw:
Bozuksa bi konu patlatsaydın

The Semih

80+ Gold
Metacritic de Optimizasyon puanı etkilemiyor diye biliyorum yanlışım varsa söyleyin, Oyunun sunumuna vs daha çok vaad ettiği şeylere puan veriliyor.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
1000 tane bos gezegen icin oyle yapmislardir buyuk ihtimalle, Ubisoft mantigi oyunu uzatalim bos yan gorev koyalim yerine bos gezegen koyalim demislerdir. Onuda motor kaldirmamistir mecbur loading screen koymuslardir
Hocam bunun çok basit yöntemi var, gezegenden uzakken, gezegeni görsel yüklersin, yakınlaştığında gezegeni 3 boyutlu olarak yüklersin. Oyunlarda bu tarz yöntemler optimizasyon için çok kullanılır. Fakat bethesda buna bile erinmiş. Zaten gezegende indiğinde tam anlamıyla gezegen değil. Bildiğin kare şeklinde harita, gezegende 360 yapamıyorsun. Görünmez duvar çıkıyor.

99723

80+ Silver
Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Metacritic de Optimizasyon puanı etkilemiyor diye biliyorum yanlışım varsa söyleyin, Oyunun sunumuna vs daha çok vaad ettiği şeylere puan veriliyor.
Bazi reviewlarda gormustum optimizasyon hakkinda konustuklarini (starfielddan bahsetmiyorum baska oyunlarda). Etkiliyordur buyuk ihtimalle.

99723

80+ Silver
F5gWdvYXgAAuATx

Steam incelemeleri de düşüyor :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
Yanlış mantık. Düşük puan verenlerin sebepleri mantıklı mı peki o da değil. Ne tam puan alacak oyun ne de yarı puan alacak bir oyun. Tam puan veren abartıyordur, gidip 5 puan veren de abartıyordur gayet basit.
Gayet te mantıklı :D Koskoca firmanın yaptığı yürüme mekaniği giriş seviyesi oyun geliştiricileriyle aynı :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum gezegenler kocaman nasıl olmasın loading? Loading ekranı koyarsan gezegene indiğin an doku yüklenmeme, takılmalar gibi sorunlar başlar. Şehir içinde gezerken çıkanlara söylesen anlardım ama.
Gezegenler fiziki olarak bulunmuyor. Bir gezegene indiğiniz de gezegen yüzeyi rastgele oluşturuluyor yani yeni bir level yapılıyor. Gezegen yüzeyi ve uzay iki ayrı bölüm. Ayrıca render mesafesini ayarlayabilirler uzaydayken gezegen içindeki tüm nesneler renderlenmek zorunda değil :D

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
ps plus 3k olunca benim mental sağlık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom