Kapıdan girerken bile yükleme ekranı olduğunu şimdi öğreniyom ve gezegenleri %100 gezemediğimizide demekki bu oyun Scene model olarak tasarlanmış yani Level 1 Level 2 sistemi gibi her sahne ayrı render, bu Starfieldin online çıkmama sebebi direkt her odaya ayrı server açamaz hiçbir şirketBu video herşeyi özetliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine modcular kurtaracak oyunu.
Bu arada ps plus 3k oldu diye türkiyede ps kitlesi bitecek felan diyorlar. Belli bir noktadan sonra game pass'e zam gelir.
Hocam yanlış anlamayın ama yıllardır inceleme yapan biri olduğunuzu söylüyorsunuz ama 6 milyon oyuncu sayısını 6 milyon satışla karıştırıyorsunuz.Fallout 4 hiçbir zaman 1 milyon anlık oyuncuya çıkamadı ama. Onun çıktığı dönemde Gamepass gibi hizmetler pek yoktu insanlar aktif olarak oyun almak zorundaydı. Fakat şu an oyunu oynayanların yarısından fazlası Gamepass ile oynamasına rağmen 6 milyon satışa ulaşmış azımsanamayacak bir değer bu. Ek olarak yanılmıyorsam Starfield ciddi anlamda pahalı bir oyun, Fallout onun yarı fiyatından bile daha ucuz olması lazım.
Semih haklı olan insanların bir şey ispatlamasına gerek yoktur zamanla nasıl patladılar bizi eleştirenler ya bu konu mükemmel oldu öyle erken konuşup balon olmayacaksın çok bilgili olduğunu zannetmeyeceksin fanboyu gördüler sonunda ağlayarak günlüklerine yazabilirler bana fanboy diyenler artık forumda uzun süre olmayacağım Starfield incelemeleri daha tam bitmediği için uzadı yoksa 6 eylül de yayınlanır biter diye düşünmüştüm.Kapıdan girerken bile yükleme ekranı olduğunu şimdi öğreniyom ve gezegenleri %100 gezemediğimizide demekki bu oyun Scene model olarak tasarlanmış yani Level 1 Level 2 sistemi gibi her sahne ayrı render, bu Starfieldin online çıkmama sebebi direkt her odaya ayrı server açamaz hiçbir şirket
Oyun bnce güzel şuan oynamadım ama cracki indircem fhd ultra açık alan 50/60 FPS alıyormuş 12100f/rx6600 optimizasyon ve grafik kalitesini biraz yükseltmeler iyi olur