Neler Yeni

Starfield Balonu Patladı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Patlaması çok iyi oldu. Artık akıllarını başlarına alsınlar da düzgün oyun çıkarsınlar. Yok artık öyle tembel tembel takılıp, "ama biz bethesdayız UwU" diyerek, 2011 oyununu 2023 de çıkarmak. 70$ dan oyunu satışa çıkartmayı biliyorlarsa, düzgün iş yapacaklar. Motorları mı eski, güncelleyecekler. Sanki 10 kişilik firma, 7.5 milyar dolara satıldı bu firma. Paraları var, çalışanları çok, daha iyisini yapmak zorundalar.
Altına imzamı atıyorum.

The Semih

80+ Gold

Büyük bir bethesda hayranı olan Can sungur tekin Starfieldi çok haklı eleştiriyor şu anda. ( Fast Travel Oyunu ) yeni lakap.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet

Bir video yayınlanmış başlığı starfield tam bir BALON videonun tamamını izlemedim başlıktan dolayı videoyu atıyorum.

TheworstD32132

80+ Bronze
8 saat oynadıktan sonra görev bugundan oyunu silmek zorunda kaldım,1 2 yıl sonra düzelirse belki tekrar oynarım ama yok olmuyor işte.Tekrar girdim ama bug devam ediyordu.

99723

80+ Silver
:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:
F51IU-5a4AApG3a

:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Ben Sahsen Fps Ve Mimik Tasarimi Disinda Sevdim Diyebilirim ya Vurus Hissi Okadar Da Kotu Gelmedi Bana.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
hahhahhahahhahahahha dedim 83'e kadar yolu var diye bu arada metacritic değişmiş nasıl buldunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 79'a kadar düşer gibime geliyor yani şuan kedi oyunu olan stray ile aynı puanda hahahahahha

99723

80+ Silver
hahhahhahahhahahahha dedim 83'e kadar yolu var diye bu arada metacritic değişmiş nasıl buldunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 79'a kadar düşer gibime geliyor yani şuan kedi oyunu olan stray ile aynı puanda hahahahahha

Güzel olmuş bence Metacritic'in yeni tasarımı ben beğendim evet eklendikçe düşüyor puanı komik olan o kedi oyunu Stray'in inceleme sayısı 106 Starfiled çöpünün 76 fıkra buraya kadar eğer daha inceleme gelirse 70 kadar yolu var bu oyunun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom