10 yıllık falan alan olmuş pahalancak diyeUmarım herkes o zamdan önce almıştır ben 2025 temmuz ayına kadar aldım 2 yıl 920 TL ye.
iyi yaygara koptu "x" te
10 yıllık falan alan olmuş pahalancak diyeUmarım herkes o zamdan önce almıştır ben 2025 temmuz ayına kadar aldım 2 yıl 920 TL ye.
nası ya sen paramı veriyosun? ücret karşılığı hayatını xbox u kötülemeye ve ps i yüceltmeye vermiyormusun?Umarım herkes o zamdan önce almıştır ben 2025 temmuz ayına kadar aldım 2 yıl 920 TL ye.
Bu nasıl yorumnası ya sen paramı veriyosun? ücret karşılığı hayatını xbox u kötülemeye ve ps i yüceltmeye vermiyormusun?
Evet hatta 27 yıl PS Plus alan arkadaş 3 yıl daha alıp 30 yıla uzatmıştı10 yıllık falan alan olmuş pahalancak diye
iyi yaygara koptu "x" te
Yani sen ve xxsay denen arkadaş ın hayat gayesi bu olduğundan anlama yetinizi bile kaybetmişsiniz. Neyse Plus a 3k vermeye devamBu nasıl yorum
knk ne alaka yawYani sen ve xxsay denen arkadaş ın hayat gayesi bu olduğundan anlama yetinizi bile kaybetmişsiniz. Neyse Plus a 3k vermeye devam
Xbot palyaçosu söyledim ben 3K falan vermedim 920 TL verdim 2 yıllık aldım ama şu da var siz sanki Game Pass bu ülkede yerinde sayacak gibi davranıyorsunuz burada kimse PS Plus'a zam gelmeyeceğini iddia bile etmedi ama sizin yazdıklarınıza göre Game Pass'e hiç zam gelmeyecek gibi konuşuyorsunuz.Yani sen ve xxsay denen arkadaş ın hayat gayesi bu olduğundan anlama yetinizi bile kaybetmişsiniz. Neyse Plus a 3k vermeye devam
baldurun kapısı çok pahalı mecbur crack indirecez yapcak bir şey yok 1-2 virusten bir sey olmaz dost oluruz bizbaldurun kapısı üç crack indir 100% no virus
Bu video herşeyi özetliyor.Dostum gezegenler kocaman nasıl olmasın loading? Loading ekranı koyarsan gezegene indiğin an doku yüklenmeme, takılmalar gibi sorunlar başlar. Şehir içinde gezerken çıkanlara söylesen anlardım ama.
Bu video herşeyi özetliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine modcular kurtaracak oyunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ps plus 3k oldu diye türkiyede ps kitlesi bitecek felan diyorlar. Belli bir noktadan sonra game pass'e zam gelir.
Ne ara 85'e düştü. Zaten belliydi 83-82'ye kadar yolu var bide goty alacak diyorlar.
Onlar palyaço onları kim ciddiye alıyorlar ki bu oyun Cyberpunk 2077 den bile daha fiyasko bir oyun en azından o adamlar oyunu modculara değil kendileri toparladı.Ne ara 85'e düştü. Zaten belliydi 83-82'ye kadar yolu var bide goty alacak diyorlar.
Gerçekten cyberpunk iyi toparladı adamlar zaten oyuna sahip olanlara 2.0 güncellemesini ücretsiz verecekmiş.Onlar palyaço onları kim ciddiye alıyorlar ki bu oyun Cyberpunk 2077 den bile daha fiyasko bir oyun en azından o adamlar oyunu modculara değil kendileri toparladı.
Update 2.0 geliyor oyuna bu ay adamlar oyunu nerdeyse baştan yapmışlar.