Neler Yeni

Öneri Starfield ile ilgili düşünceleriniz nedir ?

BabaVoss7

80+ Silver
Sizce çok zamlanırmı oyun?. Gamrpasdim var ama oyunun güzel modlanacağı çok belli gibi. Oda xboxta olmuyor maalesef. Atolye için alsammı bilemedim

Ar0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sezer Genç
Sizce çok zamlanırmı oyun?. Gamrpasdim var ama oyunun güzel modlanacağı çok belli gibi. Oda xboxta olmuyor maalesef. Atolye için alsammı bilemedim
Xbox Gamepass bal gibi de modlanıyor. O yama yapılamama, modlanamama olayı eskidendi. Şuan modlanabiliyor.

BabaVoss7

80+ Silver
Xbox Gamepass bal gibi de modlanıyor. O yama yapılamama, modlanamama olayı eskidendi. Şuan modlanabiliyor.
Doğrudur kral uzun zamandır hiç yapmadım uğraşmadım. Ama bi atolye kadar kolay değildir. 900tlye değermi tabi değmez gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
lucifer mihcaelson
Açıkçası oyunun tek iyi olduğu yer fazlaca görev olması.
Fps tarafı idare eder, mekik tarafı idare eder, rpg tarafı neredeyse yok sadece skill geliştirmek rpg sayılır mı bilemedim, diyaloglar boşa konmuş, 4 diyalogdan 2 yada 3 ü aynı şeyin farklı söylenişi, buglar çok.
Modlar ile oyun çok farklı bir çıtaya yükseltilebilir, ancak orjinal oyun üzerinden konuşursak pekte iyi bir oyun denemez.
dolu gözüken boş diyaloglar beni çok sıktı zaten kafa ütülüyor görmekte istiyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,241
Üyeler
161,257
Son üye
Kangal denen eleman
Top Bottom