Starfield Balonu Patladı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim takıldığım konu size saçma gelebilir, Gezegene inerken çıkarken loading screen olması çok üzdü.
Dostum gezegenler kocaman nasıl olmasın loading? Loading ekranı koyarsan gezegene indiğin an doku yüklenmeme, takılmalar gibi sorunlar başlar. Şehir içinde gezerken çıkanlara söylesen anlardım ama.

Dostum gezegenler kocaman nasıl olmasın loading? Loading ekranı koyarsan gezegene indiğin an doku yüklenmeme, takılmalar gibi sorunlar başlar. Şehir içinde gezerken çıkanlara söylesen anlardım ama.
Gördünüz mü 20 kat büyüklüğünde olan No Man's Sky oyununu PS4 oyunu bir de fıkra buraya kadar.

Starfield PNG den gezegen yapmış hepsi süs 2007 de çıkan PS3 oyunu Mass Effect daha iyisini yapıyor öyle söyleyeyim.

Son düzenleme:
Gemiden inerken binerken cutscene/yukleme ekrani olmasa daha guzel olurmus o da yakinda modlanir ama.

Benim takıldığım konu size saçma gelebilir, Gezegene inerken çıkarken loading screen olması çok üzdü.
Ortada gezegen yok o yüzden loading oluyor. No man sky da gezegen gerçekten orada, o yüzden öyle bir loading yok.
Gezegene indiğinde gezegen sıfırdan oluşturuyor, o yüzden yükleme ekranı var.

Gemiden inerken binerken cutscene/yukleme ekrani olmasa daha guzel olurmus o da yakinda modlanir ama.
Şu oyunu Unreal Engine 5 ile yapsalar muhtemelen çok farklı şeyler konuşurduk. Ama eski kalan motor yüzünden muhtemelen çok fedakarlıklar yaptılar.

Hocam ne zaman daha adam gibi pc portu çıkaramayan tlou part 1 patladı konusu gelir

Şu konuya patlatacağın kafayla parçalardın atomu.
Bir kere iddialaştık neden ayrılayım korkak gibi adam gibi incelemeler yayınladığında forma ara vereceğim diye belki 15 defa belirtmişimdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu oyunu Unreal Engine 5 ile yapsalar muhtemelen çok farklı şeyler konuşurduk. Ama eski kalan motor yüzünden muhtemelen çok fedakarlıklar yaptılar.
Xbox Series S ve 20 yıllık oyun motorları evet.

Hocam ne zaman daha adam gibi pc portu çıkaramayan tlou part 1 patladı konusu gelir
Sorun sadece optimizasyon demi knk The Last of Us Part 1 gibi baş yapıt bir oyun var elimizde.

Son düzenleme:
Ortada gezegen yok o yüzden loading oluyor. No man sky da gezegen gerçekten orada, o yüzden öyle bir loading yok.
Gezegene indiğinde gezegen sıfırdan oluşturuyor, o yüzden yükleme ekranı var.
Ben Walpaper diyorum ona işte :D uzayda pc arkaplanı gibi gezegen sabit duruyor.

Ben Walpaper diyorum ona işte :D uzayda pc arkaplanı gibi gezegen sabit duruyor.
PNG evet 2007 de çıkan PS3 oyunu Mass Effect RPG oyunlarının babasındandır kendisi Starfield'in yaptığı her şeyin daha iyisini yapıyor öyle söyleyeyim.

1000 tane bos gezegen icin oyle yapmislardir buyuk ihtimalle, Ubisoft mantigi oyunu uzatalim bos yan gorev koyalim yerine bos gezegen koyalim demislerdir. Onuda motor kaldirmamistir mecbur loading screen koymuslardir

Bir kere iddialaştık neden ayrılayım korkak gibi adam gibi incelemeler yayınladığında forma ara vereceğim diye belki 15 defa belirtmişimdir.

Xbox Series S ve 20 yıllık oyun motorları evet.

Sorun sadece optimizasyon demi knk The Last of Us Part 1 gibi baş yapıt bir oyun var elimizde.
Oyunun metacritic puanı 59 ama sen bilirsin tek sorun optimizasyon değil gibi

Abi böyle böyle büyük bir oyunda 12 senelik oyun motorunu neden kullanırsın ki? Klasik Bethesda işte.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri