XBOX hesabınla EA Play'e giriş yapman lazım. Giriş yaparken aşağıdan XBOX seç.Arkadaşlar merhaba. Gamepass ile FIFA22 yüklemek istiyorum oyun var fakat EA dan tekrar 30 lira verip kiralamam mı gerekiyor
Bilgisayarkonsol için mi bilgisayar için mi ?
Teşekkür ederim yüklüyor şimdi bende denedim fakat olmadı Allah Allah. Birde EA da ki her oyunu yükleyebiliyor muyumXBOX hesabınla EA Play'e giriş yapman lazım. Giriş yaparken aşağıdan XBOX seç.
hayır gamepass destekleyen oyunlar sadece ve bildiğim kadarıyla xbox gamepass bilgisayarda fifa desteklemiyor emin misiniz ?Bilgisayar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim yüklüyor şimdi bende denedim fakat olmadı Allah Allah. Birde EA da ki her oyunu yükleyebiliyor muyum
var bilgisayarda sizin attığınız ss'ten bilgisayar oyunları bölümünü seçin ordan fifayı aratınhayır gamepass destekleyen oyunlar sadece ve bildiğim kadarıyla xbox gamepass bilgisayarda fifa desteklemiyor emin misiniz ?
Alıntıyı görüntüle
Her oyun değil, bazılarının üstünde EA PRO yazar. O oyunlar hariç üstünde EA Play yazan her oyunu indirebilirsin. Mesela Fifa 23'ü indirimezsin, o EA PRO istiyor.Bilgisayar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim yüklüyor şimdi bende denedim fakat olmadı Allah Allah. Birde EA da ki her oyunu yükleyebiliyor muyum
23 indiriliyorHer oyun değil, bazılarının üstünde EA PRO yazar. O oyunlar hariç üstünde EA Play yazan her oyunu indirebilirsin. Mesela Fifa 23'ü indirimezsin, o EA PRO istiyor.
boşa indirmişim10 Saat test süresi vardı odur
sence en iyi oyun hangisidir sana göre fps oyunlarına göre10 Saat test süresi vardı odur