Arama sonuçları: *

• Users: EgeTuran37
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. E

Xbox series s alınır mı

evet hatta neden daha iyi diye sorduğumda çünkü sony yaptı cevabını veriyorlar :d
  2. E

Xbox series s alınır mı

konsolda anlık fps düşüşü gibi sıkıntılara rastladınmı hiç ve ekstra hdd almaya ihtiyaç duydunmu
  3. E

Xbox series s alınır mı

tatmin etti mi?
  4. E

Xbox series s alınır mı

bilgi için saol konsolun ciddi anlamda zorlandığı oyunlar arasında rdr2 fallout76 forza horizon4 varmı?
  5. E

Xbox series s alınır mı

Konsola merakım var zaten şuan bilgisayar alırsam monitör de almam gerekecek çünkü monitörüm baya eski.Oyunlarda yetecek seviyede ingilizce bilgim var.Gamepass zaten alacağım ama şarj kiti nedir?
  6. E

Xbox series s alınır mı

zaten normalde 1650 ekran kartlı pc alacaktım ama doların artması ile o işte yalan oldu. 1634407695 hissiyat iyi değil derken kaç fps
  7. E

Xbox series s alınır mı

Peki series s mi daha güçlü ps4 mü
  8. E

Xbox series s alınır mı

konsolun ömrü ortalama kaç yıl olur?
  9. E

Xbox series s alınır mı

Bütçem yaklaşık 7k ama elimdeki telefon bozulmaya yakın olduğu için telefon ve xbox series s i aynı anda almak istiyorum ama zorlasam bütçeyi 8.5k yapabilirim ama xbox series x alırsam telefon alamacayacim
  10. E

Xbox series s alınır mı

Danıştığım kişiler Xbox series s yerine ps4 al dediler ama hem eski bir konsol hemde gamepass gibi bir nimet yok. Bu konsolu alınca oyunları 2k görüntüde oynayacağım dimi?
  11. E

Xbox series s alınır mı

Bu hafta içinde xbox series s almayı düşünüyorum ama televizyon 4k sizce almak mantıklı mı?
Top Bottom