Neler Yeni

Xbox series s alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Turan
Bu hafta içinde xbox series s almayı düşünüyorum ama televizyon 4k sizce almak mantıklı mı?

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Bu hafta içinde xbox series s almayı düşünüyorum ama televizyon 4k sizce almak mantıklı mı?
Series X alabilme şansınız varsa Series S almayı düşünmeyin bile. Ama bütçe buna bile zor yetiyor diyorsanız kötü konsol değil alınabilir.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Eğer bütçenizi arttırabilirseniz series x i düşünün derim ama arttıramazsanız da en mantıklı tercih series s olacaktır.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Danıştığım kişiler Xbox series s yerine ps4 al dediler ama hem eski bir konsol hemde gamepass gibi bir nimet yok.
Bu konsolu alınca oyunları 2k görüntüde oynayacağım dimi?
Evet 2k oyanayacaksın ps4 exclusive oyunlar icin ideal.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Danıştığım kişiler Xbox series s yerine ps4 al dediler ama hem eski bir konsol hemde gamepass gibi bir nimet yok.
Bu konsolu alınca oyunları 2k görüntüde oynayacağım dimi?
Oyundan oyuna değişiyor. Şuan çoğu ağır denebilecek güncel oyun Series S de 900P-1080P arası dinamik çözünürlük kullanıyor. Daha hafif oyunlarda 2K çözünürlük olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer bütçenizi arttırabilirseniz series x i düşünün derim ama arttıramazsanız da en mantıklı tercih series s olacaktır.
Series X alabilme şansınız varsa Series S almayı düşünmeyin bile. Ama bütçe buna bile zor yetiyor diyorsanız kötü konsol değil alınabilir.
Bütçem yaklaşık 7k ama elimdeki telefon bozulmaya yakın olduğu için telefon ve xbox series s i aynı anda almak istiyorum ama zorlasam bütçeyi 8.5k yapabilirim ama xbox series x alırsam telefon alamacayacim

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Bütçem yaklaşık 7k ama elimdeki telefon bozulmaya yakın olduğu için telefon ve xbox series s i aynı anda almak istiyorum ama zorlasam bütçeyi 8.5k yapabilirim ama xbox series x alırsam telefon alamacayacim
Telefon ihtiyacınız varsa series s+telefon alınabilir.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Captain Pricee

80+ Bronze

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
O zaman size kalmış. Ben olsam Series X alırdım şuan fiyatı 8000TL diye biliyorum.

Series S donanım gücü düşük bir cihaz. Evet yeni nesil ve bir şekilde destek alacak ama şuan bile güncel oyunların bazıları 900P çalışacak kadar konsolu zorluyorsa ilerde yeni nesil oyunlar çıkınca iyice zorlanacağını ve kötü grafikler sunacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,019,048
Üyeler
161,543
Son üye
Mauu
Top Bottom