Neler Yeni

Xbox series s alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Turan
O zaman size kalmış. Ben olsam Series X alırdım şuan fiyatı 8000TL diye biliyorum.

Series S donanım gücü düşük bir cihaz. Evet yeni nesil ve bir şekilde destek alacak ama şuan bile güncel oyunların bazıları 900P çalışacak kadar konsolu zorluyorsa ilerde yeni nesil oyunlar çıkınca iyice zorlanacağını ve kötü grafikler sunacağını düşünüyorum.
Peki series s mi daha güçlü ps4 mü

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Bu hafta içinde xbox series s almayı düşünüyorum ama televizyon 4k sizce almak mantıklı mı?
Bende Xbox Series S bulunuyor. 1080p de verdiği hissiyat bile pek iyi değil. Pes, fifa, ufc tarzı oyunlar dışında pek tatmin edici olduğu söylenemez. Konsol kullanmaya alışkın biri değilseniz tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Turan
Bende Xbox Series S bulunuyor. 1080p de verdiği hissiyat bile pek iyi değil. Pes, fifa, ufc tarzı oyunlar dışında pek tatmin edici olduğu söylenemez. Konsol kullanmaya alışkın biri değilseniz tavsiye etmiyorum.
zaten normalde 1650 ekran kartlı pc alacaktım ama doların artması ile o işte yalan oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hissiyat iyi değil derken kaç fps

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
zaten normalde 1650 ekran kartlı pc alacaktım ama doların artması ile o işte yalan oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hissiyat iyi değil derken kaç fps
6.000 TL civarında veya daha altına kampanyalarda sistem alabilirsiniz. Konsol kullanmak istiyorsanız xbox alacaksanız, şarj kiti ve Xbox Gamepass ultimate üyeliği de almanız gerekiyor. Ve cidden yeterli oyun bulunuyor sayılmaz. İstediğin beğendiğin bir oyunu almak istesen aşırı pahalı yani bunları göz önünde bulundurarak karar verin. İngilizce bilginiz yok ise oyunlarda pek zevk alamazsınız. Bilgisayar da Türkçe yamalar sayesinde rahat rahat çoğu oyunu oynayabiliyoruz. FPS kısmını göremezsiniz. 144hz monitorü mü 120 hz olarak kullanıyorum çoğu oyunda akıcı zevkli olduğunu hissettirmiyor. Konsollar her ne kadar iyi olsa da ben pek ısınamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Turan
6.000 TL civarında veya daha altına kampanyalarda sistem alabilirsiniz. Konsol kullanmak istiyorsanız xbox alacaksanız, şarj kiti ve Xbox Gamepass ultimate üyeliği de almanız gerekiyor. Ve cidden yeterli oyun bulunuyor sayılmaz. İstediğin beğendiğin bir oyunu almak istesen aşırı pahalı yani bunları göz önünde bulundurarak karar verin. İngilizce bilginiz yok ise oyunlarda pek zevk alamazsınız. Bilgisayar da Türkçe yamalar sayesinde rahat rahat çoğu oyunu oynayabiliyoruz.
Konsola merakım var zaten şuan bilgisayar alırsam monitör de almam gerekecek çünkü monitörüm baya eski.Oyunlarda yetecek seviyede ingilizce bilgim var.Gamepass zaten alacağım ama şarj kiti nedir?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Konsola merakım var zaten şuan bilgisayar alırsam monitör de almam gerekecek çünkü monitörüm baya eski.Oyunlarda yetecek seviyede ingilizce bilgim var.Gamepass zaten alacağım ama şarj kiti nedir?
Xbox oyuncu kolu için yani joystick için pil , harici kablo veya batarya kullanmanız gerekiyor. Youtube dan izleyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ege Turan
Xbox oyuncu kolu için yani joystick için pil , harici kablo veya batarya kullanmanız gerekiyor. Youtube dan izleyebilirsiniz.
bilgi için saol konsolun ciddi anlamda zorlandığı oyunlar arasında rdr2 fallout76 forza horizon4 varmı?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
1 ay 4k tv de series s kullandım.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
sries x daha iyi gider bütçen varsa

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
bilgi için saol konsolun ciddi anlamda zorlandığı oyunlar arasında rdr2 fallout76 forza horizon4 varmı?
RDR 2 Gamepass de bulunmuyor. Xbox üzerinden denemedim. Forza fena sayılmaz. Fallout da denemedim.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç