Arama sonuçları: *

• Users: Eyisha
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Eyisha

1000TL Kol önerisi F710 alınır mı??

hala xbox360 kolu kullanıyorum baya da memnunum
  2. Eyisha

Call of Duty oyunları ilk günden game pass kütüphanesine gelecek

Çok iyi lan EA play de var içinde şimdi tek bir Gamepass ile hem battlefield hemde call of duty oynayabileceğiz ALLAHIIMMM FPS ALTIN ÇAĞI battlefield cod'ları sadece hikayesi için istiyordum online fps sevmiyorum çok iyi oldu bu ya
  3. Eyisha

Metro Saga Bundle Alınır mı?

metro 3lemesi alınır pişman etmez güzel dünya güzel hikaye
  4. Eyisha

bedava 3 ay discord nitro + 2 ay ultimate game pass

kart silme filan uğraşmamak için sanal kart oluşturulabilir gibi papara dan oluştur sanal kart at ona 10,80 bir kere kessin iade etsin sonra kartı deaktif et mis
  5. Eyisha

Xbox gamepass indirme

3 oyunu geri indirme vakti o zaman yapabileceğimiz bir şey yok
  6. Eyisha

Xbox Series X Alınır mı?

param var ve oturma odasında oynamak istiyorum dersin ALINIR güzel bir pc'm var diyorsan o zaman ALINMAZ cünkü xbox oyunları pcde de var ve gamepass ile 30 tl aylık. ikinci elden temiz garantili kol alırsın 1 tane 500 civarı en aşırı oho miss
  7. Eyisha

Xbox One konsol alınır mı?

o zaman kesinlikle xbox al ki xbox gamess de cidden cok iyi oyunlar var pişman etmez güzel tercih . ikinci el alıcaksan umarım temiz bulursun
  8. Eyisha

Xbox One konsol alınır mı?

One S daha iyi ve daha şık gözüküyor 1618695115 Param yok konsolu Xbox'tır gamepass sayesinde Ama kaliteli oyun olsun diyorsan playstation seçerdim ben çünkü xbox oyunları pcde de var ve pc'm oldugu için xbox bana mantıklı gelmiyor sende pc yok ve oyunlara para vermem diyorsan xbox cok iyi
  9. Eyisha

Xbox series s te the last of us varmı

xbox da playstation özel oyunları olmaz.
  10. Eyisha

Xbox Series S nasıl bir alternatif

cok iyi ya gamepass le bütün oyunlarını oynasan 5 yıl var
  11. Eyisha

Konsollarda neden taksitler çok kısıtlı?

Bende merak ediyorum bunu
  12. Eyisha

Xbox Game Pass Alınır mı?

anladım kankam eyw iyi geceler
  13. Eyisha

aynen o zaman kesin alınır hem ne stres gider be testere ile kafa uçurmaca pompalı şov filan ama gamepass cidden cok iyi. Bu arada bir şey sorucam kanka gamepass oyunlarına dosyalarından türkçe yama atılıyor mu ? 1618097283 https://steamdb.info/
  14. Eyisha

steamdb den baktım şimdiye kadar en ucuz 65 olmuş alınır ama o paraya başka bir sürü oyun alınabilir
  15. Eyisha

eternalı kastediyorum ya
  16. Eyisha

haklısın doom için kesinlikle alınır ama lanet oyun indirimde bile 100 tl oluyor o paraya 3 ay gamepass oynanmadık oyun bırakmassın yazın
  17. Eyisha

sİFŞDMGköşlfasd bakmadım o fiyatları alınır o zaman :D
  18. Eyisha

5 tl fazla ile 2 oyununuda oynarsın
  19. Eyisha

sırf ori oynamak için alınabilir cok güzel oyun oyun 50 tl gamepass 30 tl bitirmen 12 saat filan 2 günde bitirsen ramazanda oho 1 ayda bitirilmedik hikayeli oyun kalmaz
  20. Eyisha

2. El Xbox One S Nereden Alınır

İlanlar yeni mi eski mi bakmadım ya o kısımlara sadece fotografta 2 kol olanı cektim inşallah düzgün bir tane bulursun
Top Bottom