Xbox almak saçma olur bence xbox'taki bütün oyunları bilgisayarda oynarsın ama ps5 tarafında bir sürü özel oyun çıkıcak oyun fiyatları bir miktar yüksek ama değer çıkıcak oyunlar.Merhaba arkadaşlar.
Hali hazırda bir PC'm var fakat XSX ile güç olarak denk değil.
PC parçaları;
RX 5500 XT
R3 3100
3000mhz 16gb (8x2) RAM
CV550 PSU
B450m S2H Anakart
Sandisk 3d ultra nvme m2 ssd
Sizin yorumlarınızı bekliyorum, alınır mı?
Hocam bence saçmalık. Bilgisayarın gayet güçlü. Tabi series x gibi 4k oyunculuk düşünmüyorsan bence almak biraz saçma.Merhaba arkadaşlar.
PC parçaları;
RX 5500 XT
R3 3100
3000mhz 16gb (8x2) RAM
CV550 PSU
B450m S2H Anakart
o zaman series xHocam hafıza için ayrı para vermek istemiyorum, ayrıca 2k istemiyorum bende, 4K istiyorum.
Televizyonum 4K.
param var ve oturma odasında oynamak istiyorum dersin ALINIRMerhaba arkadaşlar.
PC parçaları;
RX 5500 XT
R3 3100
3000mhz 16gb (8x2) RAM
CV550 PSU
B450m S2H Anakart
4k 120fps, nadir oyunlarda olacaktır.4k 120hz de kullanman için 2.1 destekli monitör yada tv alman gerek
Usta PC nereye güçlü Allah aşkına.Hocam bence saçmalık. Bilgisayarın gayet güçlü. Tabi series x gibi 4k oyunculuk düşünmüyorsan bence almak biraz saçma.
O bilgisayarda takılmalar yaşaman garip. Ben rx550 sistemimde bile yaşamıyorum. O sistemin benzerini @LordHasan kullanıyor ve gayet akıcı4k 120fps, nadir oyunlarda olacaktır.
60hz gayet yeterli 4k için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Usta PC nereye güçlü Allah aşkına.
Forza Horizon 4'ü ultra da 50 FPS'de oynuyorum.
Oyunlarda takılmalar yaşıyorum.
Parçalarda sorun yok
Ayrıca ben zaten PC'de Rocket League, Valorant gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum. *GENELLİKLE*O bilgisayarda takılmalar yaşaman garip. Ben rx550 sistemimde bile yaşamıyorum. O sistemin benzerini @LordHasan kullanıyor ve gayet akıcı