Neler Yeni

Xbox series s te the last of us varmı

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Sadece "TLoU 2" yazdığında cevabı görebileceğin bir cevap bu. Gerçekten bunun için konu açılmasını mı savunuyorsun?
Alıntıyı görüntüle
Evet. Dediğim gibi araştırma yapma zorunluluğu yok burası da bir bilgi alış veriş platformu Google' yazmak yerine buraya yazması gayet doğal

Ozan022

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İsmail kuyucu
Normalde 5-6 senedir ps3 oynadığım ve artık eskidiği için x box ın yeni nesil konsolunu denemek istedim yani hiç bilmiyorum x box ı internetteki kaynaklarda cevaplar beni tatmin etmediği için size sormak istedim

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Normalde 5-6 senedir ps3 oynadığım ve artık eskidiği için x box ın yeni nesil konsolunu denemek istedim yani hiç bilmiyorum x box ı internetteki kaynaklarda cevaplar beni tatmin etmediği için size sormak istedim
Yanlış anladıysan kusura bakma. Kötü bir niyetim yoktu. Sadece basit bir araştırma ile sorunu çözebileceğini belirttim.
İyi günler dilerim.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

Ozan022

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İsmail kuyucu
Yanlış anladıysan kusura bakma. Kötü bir niyetim yoktu. Sadece basit bir araştırma ile sorunu çözebileceğini belirttim.
İyi günler dilerim.
Sorun değil ben biraz konuya uzağım bundan sonra dikkat ederim
İyi günler dilerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom