Arama sonuçları: *

• Users: Kanicry
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kanicry

Amerikadan xbox aldım güç kablosu nasıl olmalı

bende series x almıştım yurtdışı. kablosunu amazondan 80tl ye almıştım onların güç kabloları evrensel ps4 ps5 veya başka şeyler hepsi aynı ben hala 80tlye aldığımı kullanıyorum sıkıntı yaşamadım (alalı 2yil oldu) 1720548724 veya priz dönüştürücü al daha ucuz
  2. Kanicry

8000 TL ye 2. El Xbox Series S alınır mı ?

o fiyata bi zahmet artık
  3. Kanicry

Xbox Controller Tuş Takılı Kalması Problemi

kac senedir kullaniyosun ve hic elinde düşme veya fırlatma gibi eylemlerde bulundunmu
  4. Kanicry

şuanda 60 fps oynayamadıgım 2 oyun var microsoft flight simulator rdr2 1720430412 yaşadığım tek sorun xbox one kumandasinda uzun kullanim sonrasi titreşim motorları sesli çalışıyor 9. nesilde problem yok o kadar 1720430489 @art_ee niye güldünki kanka bir bildiğin varsa paylaş bizimle
  5. Kanicry

4 senedir series x kullanıyorum henüz kumandasında sorun yaşamadım (araliksiz kullanim)
  6. Kanicry

istediğiniz gibi 60 fps oynatır series x in bile 60fps oynayamadıgi oyunlar var fakat bunlar 60 fps rahat diablo 4 zaten konsollar için metin2 kıvamında oyun forza grafik kalitesi çok üst düzey olmasada 60 fps rahat ac seriside aynı şekil fakat yeni çıkan oyunları için bilmiyorum 1720430072...
  7. Kanicry

xboxun açıklamasına göre bütün konsol özel oyunlar series s ede optimize olarak gelicek o yüzden düşündüğünüz kadar kısa olmaz ömürü
  8. Kanicry

dikkat etmen gerekenler içini açma şansın varsa fanların temiz olmasına bakabilirsin çoğu xbox s/s i satan kişi s/x e yükseltmek için satar ve temiz olur içi ayrıca içini açma şansınız yoksa konsolu zorlicak oyunlar ile fan sesine bakabilirsiniz yada sıcaklık onun dışı konsolu adam nasıl sert...
Top Bottom