AlınırArkadaşlar Xbox Series S buldum 8000 TL ye
Cihaz şubatta alınmış bu cihazlarda 2 yıl garanti oluyor benim bildiğim. Fiyata değer mi sizce ?
Elden alıcam test imkanı varsa nelere dikkat etmeliyim ?
Türkiye garantili dedi ama pek inanamadım kullanan kişi de konsol hakkında bilgisi yok gibiAlınır bence Türkiye garantili olmasına dikkat et onun dışında sorun olacağını sanmıyorum güle güle kullan şimdiden
Teknosadan alınmış Türkiye garantili olabilir mi sizce ?Alınır bence Türkiye garantili olmasına dikkat et onun dışında sorun olacağını sanmıyorum güle güle kullan şimdiden
Neden olmasın hocamTürkiye garantili dedi ama pek inanamadım kullanan kişi de konsol hakkında bilgisi yok gibi
Öğrenciyim diye fiyat düşürdüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teknosadan alınmış Türkiye garantili olabilir mi sizce ?
fiyatı uygun ama ben xbox series s tercih etmezdim. büyük bir hevesle geçen sene almıştım bazı oyunlarda gerçekten çok kötü bir grafik kalitesine sahip. eğer sadece fifa-forza-gta oynarım diyorsanız alın yoksa bf2042-ac valhalla-cod-rdr2 gibi oyunlarda kötü bir grafik kalitesinde oynarsınız.Arkadaşlar Xbox Series S buldum 8000 TL ye
Cihaz şubatta alınmış bu cihazlarda 2 yıl garanti oluyor benim bildiğim. Fiyata değer mi sizce ?
Elden alıcam test imkanı varsa nelere dikkat etmeliyim ?
Usta fifa,ac valhalla,diablo4,ve bannerlord var aklımda şuanlıkfiyatı uygun ama ben xbox series s tercih etmezdim. büyük bir hevesle geçen sene almıştım bazı oyunlarda gerçekten çok kötü bir grafik kalitesine sahip. eğer sadece fifa-forza-gta oynarım diyorsanız alın yoksa bf2042-ac valhalla-cod-rdr2 gibi oyunlarda kötü bir grafik kalitesinde oynarsınız.
1080p de 60fps olmaz mı? 2k,4k gibi derdim yokfiyatı uygun ama ben xbox series s tercih etmezdim. büyük bir hevesle geçen sene almıştım bazı oyunlarda gerçekten çok kötü bir grafik kalitesine sahip. eğer sadece fifa-forza-gta oynarım diyorsanız alın yoksa bf2042-ac valhalla-cod-rdr2 gibi oyunlarda kötü bir grafik kalitesinde oynarsınız.
fiyatına göre sizi bi süre memnun eder ama yeni nesil oyunlarda üzülebilirsiniz eğer uzun süre konsol oynamayı düşünüyorsanız ve bütçenizi artırabilirseniz ps5 veya xbox series x öneririmUsta fifa,ac valhalla,diablo4,ve bannerlord var aklımda şuanlık
1080p de 60fps olmaz mı? 2k,4k gibi derdim yok
sayılı oyunlarda 1080p 60 fps oynatır bazılarında 720 veya 1620p oynatırUsta fifa,ac valhalla,diablo4,ve bannerlord var aklımda şuanlık
1080p de 60fps olmaz mı? 2k,4k gibi derdim yok
Usta bütçe arttırmak için PC satmam gerek ben satmamak için 2. El yöneldim üniversiteye gidicem. Kasayı götüremem ama series s hafif ve küçük taşımak için uygun.fiyatına göre sizi bi süre memnun eder ama yeni nesil oyunlarda üzülebilirsiniz eğer uzun süre konsol oynamayı düşünüyorsanız ve bütçenizi artırabilirseniz ps5 veya xbox series x öneririm
series s almanız daha mantıklı o zamanUsta bütçe arttırmak için PC satmam gerek ben satmamak için 2. El yöneldim üniversiteye gidicem. Kasayı götüremem ama series s hafif ve küçük taşımak için uygun.
xboxun açıklamasına göre bütün konsol özel oyunlar series s ede optimize olarak gelicek o yüzden düşündüğünüz kadar kısa olmaz ömürüfiyatına göre sizi bi süre memnun eder ama yeni nesil oyunlarda üzülebilirsiniz eğer uzun süre konsol oynamayı düşünüyorsanız ve bütçenizi artırabilirseniz ps5 veya xbox series x öneririm
sayılı oyunlarda 1080p 60 fps oynatır bazılarında 720 veya 1620p oynatır
Bide gamepad de sıkıntı oluyormuş oyunda kendi kendine hareket ediyormuş onu nasıl anlarız.dikkat etmen gerekenler içini açma şansın varsa fanların temiz olmasına bakabilirsin
çoğu xbox s/s i satan kişi s/x e yükseltmek için satar ve temiz olur içi
ayrıca içini açma şansınız yoksa konsolu zorlicak oyunlar ile fan sesine bakabilirsiniz yada sıcaklık onun dışı konsolu adam nasıl sert kullansin koyup kenara kullanmıştır çoğu oyun optimize olduğu içinde 4-5 gün açık bırakmanız da konsola bişey olmaz
kısaca alınır