Olmaz amerika 110 VAC Türkiye 220VACElimde amerikadan bir cbox one var güç kablosu amerikan tipi
Sadece kabloyu değiştirip koysam olur mu?
O tuğla gibi olan adaptörü diyorsan ondan yeni bir tane alman lazım bende almıştım 1 yıl önce 600 liraya yanlış hatırlamıyorsam.Elimde amerikadan bir cbox one var güç kablosu amerikan tipi
Sadece kabloyu değiştirip koysam olur mu?
İçinde amerikan tipi var o 220V fakat biz 110 kullanıyoruz ben sadece kabloyu değiştirsem olur muO tuğla gibi olan adaptörü diyorsan ondan yeni bir tane alman lazım bende almıştım 1 yıl önce 600 liraya yanlış hatırlamıyorsam.
Olmaz amerika 110 VAC Türkiye 220VAC
Adaptör resmi varsa atın bakalım 2dk
Elimde 220Vac lık kablo da var denesen olur mu?Olmaz amerika 110 VAC Türkiye 220VAC
Adaptör resmi varsa atın bakalım 2dk
Tahminimce adaptör hasar görürür üzerinde giriş voltajını görmek lazım net olarak söylemek içinİçinde amerikan tipi var o 220V fakat biz 110 kullanıyoruz ben sadece kabloyu değiştirsem olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elimde 220Vac lık kablo da var denesen olur mu?
Ama voltaj uyarsa sıkıntı yok muTahminimce adaptör hasar görürür üzerinde giriş voltajını görmek lazım net olarak söylemek için
Yukarıda yazdım adaptör giriş voltajını önemli adaptör üzerindeki yazıları okunacak şekilde fotoğraf atarsanız daha net olarak cevap verebilirim normalde amerika 110 VAC 60HZ Türkiye 220VAC 50HZ çalışır.Ama voltaj uyarsa sıkıntı yok mu
Xbox farketmiyo demek nerede üretildiği