Arama sonuçları: *

• Users: Karacabey
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Karacabey

Xbox Series X'imi satmalı mıyım?

Letgoya baktım 15 civarı çok ilan var hocam gitmez gibi yine siz bilirsiniz. Belki beklerseniz satılır ama zaten alım gücü her ay düşeceği için bence beklemenin anlamı yok
  2. Karacabey

Xbox Series X'imi satmalı mıyım?

Bence ne kadar erken satabilirsen o kadar iyi. Çünkü martta zaten dolar fırlar. Erkenden almış olursun. Piysasını bence yüksek tutma
  3. Karacabey

Isınması normal mi??

Bendeki de ısınıyordu çünkü orada fan var 😹
  4. Karacabey

xbox gamepad alacağım ama pil konusu hakkında bir sorunum var

Sıkıntı olmaz al bunu kullan. 4 saat denildiğine bakma en az 15 saati var belki fazlası var. Xbox gamepad ten şaşma.
  5. Karacabey

XBOX SERİES S HAKKINDA?!

O zamana yeni xbox konsolu gelmez mi diye düşünüyorum. Ama series s yeter gibi yazdıklarına. İkinci el alırsan daha iyi olur değer kaybın çok olmaz
  6. Karacabey

Series x mi almalıyım series s mi?

Pc yoksa pc al varsa ps5 te bakabilirsin aylık üyelik yaparsın. Şuan öyle çok oyun yok gamepasste. Anlaşmadan sonra cod falan gelebilir tabi. İlla alacağım diyorsan x alacaksın tabii ki. Hem depolama hem güç açısından. S modeli 4 k için değil
  7. Karacabey

Xbox 9. Nesil kol vs dualsense

FIFA hariç oynanmıyo ya kolla
  8. Karacabey

xBoxta alınan Oyun Pcde oynanır mı

Yok oynanmıyor
  9. Karacabey

(ACİL) Xbox series s

Garantisizini sattım 6 bine ama bence sende sat dolaptan fiyatlara baktım 500 tl yükseğe satacağım diye çok beklersin
  10. Karacabey

xbox series s hala alınır mı?

Pc yerine oynarım falan diyorsan hiç alma yerini tutmuyor. Alacağın zaman iyisini al x olsun. Projeksiyona yansıtmadıktan sonra çok anlamıda yok bana göre. Xbox kolu alıp pc de fifa oynamak daha mantıklı.
  11. Karacabey

Xbox one s bu fiyata alınır mı?

Series s alırsın 6 ya vardı yakın zamanda bende sattım
  12. Karacabey

xbox series s vga dönüştürücü

Mümkünse yeni bir monitör almaya bak. Eski tv de oynuyordum xbox ile ekrana geçince aşırı farketti
  13. Karacabey

Xbox series s alınır mı??

Bende var ama pc nin yerini tutmuyor. Fifa ve böyle araba oyunları için alınabilir. İkinci el 5.500 e bulursun
  14. Karacabey

Xbox series X mı? Playstation 5 mi? Xbox series S mi?

Valla reis denk gelir adam bakmaz uğraşmaz satılsın der falan.
  15. Karacabey

Xbox series X mı? Playstation 5 mi? Xbox series S mi?

Xbox s s aldım fifa için gamepass de yani 4 k istemiyorsan yeterli oluyor. Ancak hikayeli oyunlarda Tr dil desteği yoksa anlaman keyif alman zor. Ayrıca sıfır cihaz alma 2. El al 6 bine bulursun
Top Bottom