Neler Yeni

xbox series s vga dönüştürücü

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
vga monitöre dönüştürücü ile bağladım ama görüntü gelmedi normalde kullandıgım bir dönüştürücüydü şuan pc de yazarken bunu kullanıyorum kaliteli bir vga dönüştürücü alırsam görüntü gelir mi bu konuda çok az bilgi var sanırım youtube da hangi marka vga dönüştürücü alacağımı bilmiyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,377
İsim
Oğuz Oğuz
vga monitöre dönüştürücü ile bağladım ama görüntü gelmedi normalde kullandıgım bir dönüştürücüydü şuan pc de yazarken bunu kullanıyorum kaliteli bir vga dönüştürücü alırsam görüntü gelir mi bu konuda çok az bilgi var sanırım youtube da hangi marka vga dönüştürücü alacağımı bilmiyorum
Yorumlarda herkes ps4 ile çalışır demiş ama xbox ile de çalışması lazım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Abdullah
Mümkünse yeni bir monitör almaya bak. Eski tv de oynuyordum xbox ile ekrana geçince aşırı farketti

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Eray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse yeni bir monitör almaya bak. Eski tv de oynuyordum xbox ile ekrana geçince aşırı farketti
ya normalde abimle monitör aldık konsol için abim laptop kullanıyor arada konsolu bağlıyordu abimin odasından oynuyordum ama kendi odama taşımaya karar verdim abim çok oynamıyor kendisi dedi al götür odana oynarsın diye monitörü ise o kullanıyor benim koyabileceğim bir yerde yok monitörü normalde de benim masam biraz kötü desem yeridir baya eski masa monitör tam sığıyor büyük bi monitör alırsam ekstra masayıda değiştirmem lazım

yoksa sizin dediğiniz çok mantıklı gidip 2. el bile hdmi monitör alırdım

Top Bottom