Neler Yeni

Clean setup için Xbox series s almak

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar merhabalar daha temiz bir setup kurmak istiyorum ve elimdeki bilgisayarda r5 1600 AF ve rx5700 xt ikilisi olan bir setup var. Setupim o kadar iyi değil ve pekte temiz tutamıyorum fazla param yok setupımı xbox series s ile değiştirmek istiyorum sizce artıları eksileri nelerdir ne kadar FPS farkı yaşarım bu konuda öneri ve tavsiyelere açığım şimdiden teşekkür ederim.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
831
İsim
Görkem çetinkaya
Arkadaşlar merhabalar daha temiz bir setup kurmak istiyorum ve elimdeki bilgisayarda r5 1600 AF ve rx5700 xt ikilisi olan bir setup var. Setupim o kadar iyi değil ve pekte temiz tutamıyorum fazla param yok setupımı xbox series s ile değiştirmek istiyorum sizce artıları eksileri nelerdir ne kadar FPS farkı yaşarım bu konuda öneri ve tavsiyelere açığım şimdiden teşekkür ederim.
Ekran kartin gayet iyi aslinda

asko56

80+ Gold
xbox series s çok berbat bir cihaz üstüne paran yoksa pc daha avantajlı xbox da a-z ye her şey para pc ni güncelle

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xbox series s çok berbat bir cihaz üstüne paran yoksa pc daha avantajlı xbox da a-z ye her şey para pc ni güncelle
Ben setupımı biraz daha sık ve temiz bir hale getirmek istiyorum şuan aklımda beyaz setup kurmak var param var ama aşırıya kacamiyorum elimdeki sistemi satsam 10k eder ancak üstüne eklesem bile ne kadar aşağıya çekebilirim fiyatı hiç bilmiyorum.

asko56

80+ Gold
Ben setupımı biraz daha sık ve temiz bir hale getirmek istiyorum şuan aklımda beyaz setup kurmak var param var ama aşırıya kacamiyorum elimdeki sistemi satsam 10k eder ancak üstüne eklesem bile ne kadar aşağıya çekebilirim fiyatı hiç bilmiyorum.
bence bu devirde beyaz diye abartı para isteniliyor boşa harcayacak paran varsa beyaz kasa topla sonuçta saniye başı kasaya bakmıyorsun önemli olan monitör ve ekran kartı

yapacagın en mantıklı iş pc ni güncelle işlemciyi ryzen 5600 e ekran kartınıda rx 7700 xt ye çıkar her oyunu oyna güzelde bir 2k monitör çekersin geçer gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,364
Üyeler
171,745
Son üye
Outsutsuki Varisi
Top Bottom