hocam yaşadığım şehirde çok fazla ilan yok nüfus küçük olduğundan ama bi tane xbox one x var 5500 e hiç bir sorunu yok yazıyor 1 kol vericek galiba o nasılBu fiyata Xbox one X satanlar var. X al pişman olma ben de onu kullanıyorum
Ben 5k'ya ilana koydum 9.nesil kol ile.hocam yaşadığım şehirde çok fazla ilan yok nüfus küçük olduğundan ama bi tane xbox one x var 5500 e hiç bir sorunu yok yazıyor 1 kol vericek galiba o nasıl
seninkini alalım reis ozaman hangi şehirdesinBen 5k'ya ilana koydum 9.nesil kol ile.
Yine pahalı ama başka seçeneğin yoksa alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
One X performans olarak series S'ten daha iyi. X alıp SSD takmak aynı şeye denk geliyor
Kaliteli bir ssd alıp takmak ekstra masraf + olarak her ne kadar saf güç olarak iyi olsada ilerde oyun gelmeyebilirBen 5k'ya ilana koydum 9.nesil kol ile.
Yine pahalı ama başka seçeneğin yoksa alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
One X performans olarak series S'ten daha iyi. X alıp SSD takmak aynı şeye denk geliyor
Hocam onun için DM'den ulaşabilirsiniz. Series S almak ya da one X almak size kalmışseninkini alalım reis ozaman hangi şehirdesin
2 gün önce çıkan atomic heart sorunsuz çalışıyor. O yüzden bir şey diyemiyorumKaliteli bir ssd alıp takmak ekstra masraf + olarak her ne kadar saf güç olarak iyi olsada ilerde oyun gelmeyebilir