Arama sonuçları: *

• Users: LastShot
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. L

Xbox series x vs ps 5

PS5 daha iyi olur hocam, özel oyunları cidden inanılmaz güzel
  2. L

Xbox series x vs ps 5

Hocam ps4'ün var anladığım kadarıyla senin, öyle ise + pc'in kötü ise xbox kesinlikle daha mantıklı. Game pass sayesinde birçok oyuna erişim sağlayabiliyosun aylık 30-40tl karşılığında.
  3. L

Xbox series x vs ps 5

Arkadaşın pc durumunu bilmemekle birllikte pcsi ortalama üstü olan bir kişi için ps5 her zaman daha mantıklı bir seçenek. Xbox game pass oyunlarını pcde de oynayabiliyorsun. Fakat arkadaşta pc yok ise+ ps5 oyunlarına para yetiştiremeyecekse xbox series x daha mantıklı. Fakat şunu bilmek...
  4. L

Günümüzde XBOX One S Alınır mı ?

Hocam 2k çok iyi fiyat ben olsam alırdım.
  5. L

Günümüzde XBOX One S Alınır mı ?

1700'e nereden bulacaksın?
  6. L

Xbox one s mi, PS4 mü?

Hocam iki secenek var elinde ortalama bir pc varsa bence ps4 daha mantikli. Nedeni ise xbox game pass pcde de var ayni oyunlari oradan da oynayabilirsin. Fakat elinde pc yoksa burada is tamamen sana kaliyor. Diyorsan ki god of war oyniyim last of us oyniyim o zaman zaten secimin belli ps4, fakat...
  7. L

Xbox Series S almaya karar verdim .

Hocam maalesef kablosuz kulaklık bağlanıp bağlanmadığını bilmiyorum, fakat araştırdım şöyle bir şey buldum; https://www.quora.com/Can-I-connect-my-JBL-Bluetooth-earphones-to-my-PS4-or-Xbox-One Buradan Türkçeye çevirirsek tamamen kablosuz bir kulaklığı bağlayamayacağınızı belirtmiş. Ayrıca 3.5 mm...
  8. L

Xbox Series S almaya karar verdim .

Hayırlı olsun o fiyata çok iyi olur, ayrıca gamepass de bulunmaz bir nimet. PC'niz yoksa veya iyi değilse ya da konsoldan oyun oynamak istiyorum derseniz gamepass gayet iyi xbox da iyi. Fakat ben PC iyi ise playstation 5 almayı daha mantıklı görüyorum, tabii sizin bileceğiniz iş. Ayrıca...
  9. L

XBOX SERİES X VS PLAYSTATİON 5

Sanane dostum, arkadasa yazdim ben sen neden mudahil oluyorsun?
  10. L

XBOX SERİES X VS PLAYSTATİON 5

Dostum kusura bakma konuyla cok alakali degil fakat yurtdisindan getirirken gumrukte falan bir sorun olmuyor mu biliyor musun?
  11. L

XBOX Series S alınır mı?

PS4 varken almazdım şahsen, ki ps5 özel oyunları ps4'e de gelecek bu nedenle ps4 + pc yapardım ki çok güzel olur. Xbox'ın özel oyunu yok düzgün o nedenle beğenmiyorum.
  12. L

xbox one serisi güncelliliği

O niyeymis dostum?
  13. L

PC için xbox game pass alınır mı?

Evet xbox olsa dediğiniz gibi daha iyi tabii. Fakat xbox'ı olmayanlar için de güzel bir olay bu. Ayrıca 10 oyundan 8-9'u çöp dediğiniz gibi.Geri kalan 1-2'yi oynamak lazım ;)
  14. L

PC için xbox game pass alınır mı?

Dediğinden çok bir şey anlayamadım da, hocam neden beğenmiyorsun ki? We happy few,metro serisi,Forza horizon,Plague tale,FM 2020 gibi oyunları toplam 6 TL'ye oyamak bir nimet bence. Şahsen bana kalırsa kesin verilir(yanlış anlamayın tam neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım ondan sordum)
Top Bottom