ya hocam ben beğenmiyorum çünkü xboxdakini deneyimledim adamlar baya baya gta 5 rdr2 mortal kombat gibi oyunları bedava verdi bedava deiğim ilk alım 1 tl live gold game pass 2 lira sonra 1 aylık gamepass ultimate diğerleriyle farkı yok ikisi bir arada olan hali diye hatırlıyorum 5.90 sonra hallowen veya o tür özel gnlerdede çok ucuza getiriyorlar benim arkadaşım baya beleş beleş oynayp sattı
ya hocam ben beğenmiyorum çünkü xboxdakini deneyimledim adamlar baya baya gta 5 rdr2 mortal kombat gibi oyunları bedava verdi bedava deiğim ilk alım 1 TL live gold game pass 2 lira sonra 1 aylık gamepass ultimate diğerleriyle farkı yok ikisi bir arada olan hali diye hatırlıyorum 5.90 sonra hallowen veya o tür özel gnlerdede çok ucuza getiriyorlar benim arkadaşım baya beleş beleş oynayp sattı
Dediğinden çok bir şey anlayamadım da, hocam neden beğenmiyorsun ki?
We happy few,metro serisi,Forza horizon,Plague tale,FM 2020 gibi oyunları toplam 6 TL'ye oyamak bir nimet bence.
Şahsen bana kalırsa kesin verilir(yanlış anlamayın tam neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım ondan sordum)