Neler Yeni

Xbox Series S almaya karar verdim .

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Yurdışından 2700 civarına series s almayı düşünüyorum.250 TL'ye gamepass alıp keyif sürmeyi düşünüyorum bazı korkularım var oyunlar sıkıcımı birde oyunlar altyazılımı ve jbl t500bt'yi xboxa baglayabilirmiyim .

Beren

80+ Gold
Oyunlarda tabii ki altyazı var. "Türkçe altyazı var mı?" diye soruyorsan, belli başlı oyunlarda var.
2700 çok iyi fiyat, kaçırma. Xbox'ta bluetooth desteği varsa bağlarsın galiba T500BT'yi.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunlarda tabii ki altyazı var. "Türkçe altyazı var mı?" diye soruyorsan, belli başlı oyunlarda var.
2700 çok iyi fiyat, kaçırma. Xbox'ta bluetooth desteği varsa bağlarsın galiba T500BT'yi.
sagol teşekkür ederim evet türkçe altyazı olması en çok istedigim özellik

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
1609157045684.png

bu işimi görür galiba

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Fiyat çok iyi.
Türkçe altyazı her oyunda yok.
Oyunlar sıkıcı mı derken neredeyse hepsi PC'de de olan oyunlar. PC oyunları sıkıcıysa bu da sıkıcı.
Game Pass'e her an yeni oyunlar ekleniyor, çok güzel bir sistem.
Hayırlı olsun.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Fiyat çok iyi.
Türkçe altyazı her oyunda yok.
Oyunlar sıkıcı mı derken neredeyse hepsi PC'de de olan oyunlar. PC oyunları sıkıcıysa bu da sıkıcı.
Game Pass'e her an yeni oyunlar ekleniyor, çok güzel bir sistem.
Hayırlı olsun.
sagol hocam bt kulaklık'ı nasıl baglarım biliyormusun

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hayırlı olsun o fiyata çok iyi olur, ayrıca gamepass de bulunmaz bir nimet. PC'niz yoksa veya iyi değilse ya da konsoldan oyun oynamak istiyorum derseniz gamepass gayet iyi xbox da iyi. Fakat ben PC iyi ise playstation 5 almayı daha mantıklı görüyorum, tabii sizin bileceğiniz iş.
Ayrıca gamepass'te oldukça güzel oyunlar var;
-Forza Horizon
-Ori And The Will Of The Wisps(oynadığım en iyi platform oyunu)
-Halo serisi çok sevmesem de güzel bir aksiyon oyunu serisi
-A Plague Tale
-Doom Eternal
Daha birçok oyun var, bu oyunların birkaçı dışında hiçbiri playstation özel oyunları seviyesinde olmasa da içerisinde çok güzel oyunlar da var.
Tekrardan hayırlı olsun.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Hayırlı olsun o fiyata çok iyi olur, ayrıca gamepass de bulunmaz bir nimet. PC'niz yoksa veya iyi değilse ya da konsoldan oyun oynamak istiyorum derseniz gamepass gayet iyi xbox da iyi. Fakat ben PC iyi ise playstation 5 almayı daha mantıklı görüyorum, tabii sizin bileceğiniz iş.
Ayrıca gamepass'te oldukça güzel oyunlar var;
-Forza Horizon
-Ori And The Will Of The Wisps(oynadığım en iyi platform oyunu)
-Halo serisi çok sevmesem de güzel bir aksiyon oyunu serisi
-A Plague Tale
-Doom Eternal
Daha birçok oyun var, bu oyunların birkaçı dışında hiçbiri playstation özel oyunları seviyesinde olmasa da içerisinde çok güzel oyunlar da var.
Tekrardan hayırlı olsun.
sagol hocam kablosuz kulaklık baglanıyormu xbox'a baglanmıyorsa 500 tl civarı önerebilecegin bişey varmı

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
sagol hocam kablosuz kulaklık baglanıyormu xbox'a baglanmıyorsa 500 TL civarı önerebilecegin bişey varmı
Hocam maalesef kablosuz kulaklık bağlanıp bağlanmadığını bilmiyorum, fakat araştırdım şöyle bir şey buldum;
Buradan Türkçeye çevirirsek tamamen kablosuz bir kulaklığı bağlayamayacağınızı belirtmiş. Ayrıca 3.5 mm kablo var ise xbox one'a bağlanabiliyormuş, buradan yola çıkarak xbox series'te de geçerlidir yüksek ihtimal. Fakat anladığım kadarıyla sizin kulaklık tamamen kablosuz, bu nedenle bağlanmıyor diye düşünüyorum. Ama bilgim kısıtlı daha bilgili birine sorsanız daha iyi olur :)

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yurdışından 2700 civarına series s almayı düşünüyorum.250 TL'ye gamepass alıp keyif sürmeyi düşünüyorum bazı korkularım var oyunlar sıkıcımı birde oyunlar altyazılımı ve jbl t500bt'yi xboxa baglayabilirmiyim .
Önceden 1200 yada 1900 Tl idi TR`de Forza 4`lü 3 Aylık Gold Game Pass`li 2 Kollu zaman ne hızlı geçiyor...

Top Bottom