Arama sonuçları: *

• Users: PurpleWebb
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. PurpleWebb

XBOX SERİES S ALINIR MI ?

DSX ten kontrolcuyu Xbox ayarlarina cekince sorunlar cozuluyor diye biliyorum. Bende Steamde DSX Pre vardi indirimde almistim direk otomatik Xbox kontrolcu olarak algiliyordu sorunlar cozuluyordu. E ama ben bu kontrolcuyu Xbox gibi kullanmak icin almamistim ki. Xbox kullanmak istesem Xbox...
  2. PurpleWebb

Ya satmaya satmazdim ama bazi oyunlarda Windows Dualsenseyi tam tanimlayamadigindan oyunda sapitiyordu kontrolcu. DSX ten ayarlasamda bazi yerlerde sorun oluyordu baglantida kopmalar analog shiftler vs kontrolcu sorunsuz olsada. Bende Xbox Stellar Shift aldim Dualsensemi icim yana yana iade...
  3. PurpleWebb

Oyle bisi olursa direk elimdeki Xbox controlleri satip Dualsense Galactic Purple alirim geri. Sirf su mevzu yuzunden mecbur Xbox Stellar Shift aldim. Gitti canim mosmor Dualsensem. Sony nin bir sekilde Windows tarafina resmi yazilim cikarmasi sart. 3.parti DSX ile falan olacak is degil bu.
  4. PurpleWebb

Xbox series s hala Alınır mı

Alınmaz. Temizinden 2. El PS5 Digital Edition alın derim.
  5. PurpleWebb

Xbox Series S öncelerden fiyatı sebebiyle çok avantajlıydı, ancak o avantajı da kalmadı. İkinci eli ortalama 8-9K, sıfırı ortalama 12K civarı. Bence bütçe azıcık daha zorlanıp ikinci elden temiz PS5 almanız daha güzel olacaktır. PS5 Dijital olanı alsanız bile kâfi uygun oluyorlar. Üstüne de...
  6. PurpleWebb

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Hayır Xbox make-up firması olcak bananeeeeee sjsjsj
  7. PurpleWebb

Dikkat et knk kapağını açtığında içinden patates dökülmesin sjsjsjsjsj
  8. PurpleWebb

Make-Up olsun pleeeaaasssseeeee :D :D
  9. PurpleWebb

Bu arada Xbox OPI ojelerden kırmızı olanını bir kız arkadaşıma doğum gününde hediye etmiştim, bir gün kahve içmek için buluşmuştuk o gün de sürmüştü bunu, cidden çok tatlı ve güzel duruyordu. Microsoft bence komple Make-Up piyasasına girsin, vallahi Xboxtan çok daha fazla kar yaparlar jsjsjsjd
  10. PurpleWebb

Microsoft aldığı şirketlerin parasını çıkarmak için tüm piyasaya bodozlama giriyor sanırsam. Make-Up, Beyaz Eşya, Giyim, Aksesuar yaradan ne verdiyse sjsjsjsjsj
  11. PurpleWebb

Teşekkür ederim hocam durumuma göre karar vericem. Sağolun. :)
  12. PurpleWebb

Hocam sana da sormak istedim, yurt dışı sıfır kapalı kutu PS5 Slim 18500 TL ye alınır mı sence? Yaşadığım şehirde yakınımda satan bir mağaza var alsam mı diye düşünüyorum. Sorun olur mu sence? LG OLED C1 4K 120Hz 50" TV var onda Exc oyunları oynamayı düşünüyorum da. Yoksa boşa mı masraf olur...
  13. PurpleWebb

XBOX Şarj kiti doğru mu gösteriyor ?

Hocam o kadar saat oyun oynamaya vaktim olmuyor malesef :)) Ben 6-7 saat kullanıyorum max sonra direk şarja takıyorum :D
  14. PurpleWebb

Tam dolu hali ile sürekli açık şekilde oyun oynadığımda bi 6-7 saat götürüyor beni.
  15. PurpleWebb

Anladım sanırım harici Bluetooth Dongle ile kontrolcüyü bağlıyorsunuz. Evet harici Bluetooth Dongle ile kablosuz bağlantıda Xbox Donatıları çalışmıyor. Bende Xboxun kendi Wireless adaptörü var öyle kullanıyorum ama şu an aşırı pahalı gerek yok. Harici Bluetooth Dongle ile kullanıldığında şarj...
  16. PurpleWebb

Bende de var kit bir sorun yok şu anlık. Microsoft Store'den Xbox Donatıları uygulamasını indirip, kontrolcüyü kablo ile PC ye bağlayıp güncellemelerini yapmış mıydınız? 1703486856 Şarj değerine Windows görev çubuğu üzerinden bakıyorsanız o biraz yanlış gösterebiliyor. Xbox Donatıları uygulaması...
  17. PurpleWebb

2.el Xbox series s alınır mı?

TR garantili ve temizse değer pazarlıkla vs biraz daha düşürebilirseniz güzel olur.
  18. PurpleWebb

Xbox Series X mi PC Upgrade mi

Konsol rahatlığına alışkınsanız, PC de gündelik işler dışında fazla işiniz yoksa konsol alabilirsiniz. PC niz gündelik işler için zaten hayli yeterli. Konsol olarakta PS5 veya Series X burada tercih size kalmış. Ama ben PC de hem oyun oynayacağım, hem de başka işlerimi de halledeceğim, PC de...
  19. PurpleWebb

Haklısın ama alıntıladığın yorumumda bahsettim. PC yi ben sadece oyun oynamak için kullanmıyorum. Bir yandan yazılım-programlama öğrenmeye çalışıyorum, bir yandan da o PC nin donanımlarıyla uğraşmayı vs seviyorum. Sadece oyun oynayan biri için bu yazı yararlı olur. :))
Top Bottom