Neler Yeni

XBOX Şarj kiti doğru mu gösteriyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Arkadaşlar XBOX şarj kiti aldım. İlk başta şarjı %60 civarı idi. Daha sonrasında %8 oldu ve açılmıyordu. Şarja taktım %8 hiç değişmedi. Şarjı söküp birdaha taktım bu sefer de %100 gösteriyor. Anlayamadım. Sahip olan arkadaşlar sizde de böyle mi ?
Bir sorun mu var ?

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Bende de var kit bir sorun yok şu anlık. Microsoft Store'den Xbox Donatıları uygulamasını indirip, kontrolcüyü kablo ile PC ye bağlayıp güncellemelerini yapmış mıydınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj değerine Windows görev çubuğu üzerinden bakıyorsanız o biraz yanlış gösterebiliyor. Xbox Donatıları uygulaması üzerinden şarj değerine bakmanız daha sağlıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de var kit bir sorun yok şu anlık. Microsoft Store'den Xbox Donatıları uygulamasını indirip, kontrolcüyü kablo ile PC ye bağlayıp güncellemelerini yapmış mıydınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarj değerine Windows görev çubuğu üzerinden bakıyorsanız o biraz yanlış gösterebiliyor. Xbox Donatıları uygulaması üzerinden şarj değerine bakmanız daha sağlıklı.
6 Saat şarjda bıraktım kolu sabah aldım xbox arayüzünde hep kritik gösteriyor. Bluetooth kısmında %100 ancak donatılarda şarjı göremedim açmak için kablo ile bağlamak gerekiyor kablo ile bağlayıncada pil gözükmüyor ve güncellemeleri yaptım evet

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
6 Saat şarjda bıraktım kolu sabah aldım xbox arayüzünde hep kritik gösteriyor. Bluetooth kısmında %100 ancak donatılarda şarjı göremedim açmak için kablo ile bağlamak gerekiyor kablo ile bağlayıncada pil gözükmüyor ve güncellemeleri yaptım evet
Anladım sanırım harici Bluetooth Dongle ile kontrolcüyü bağlıyorsunuz. Evet harici Bluetooth Dongle ile kablosuz bağlantıda Xbox Donatıları çalışmıyor. Bende Xboxun kendi Wireless adaptörü var öyle kullanıyorum ama şu an aşırı pahalı gerek yok.
Harici Bluetooth Dongle ile kullanıldığında şarj değerleri falan biraz saçmalayabiliyor ama bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım sanırım harici Bluetooth Dongle ile kontrolcüyü bağlıyorsunuz. Evet harici Bluetooth Dongle ile kablosuz bağlantıda Xbox Donatıları çalışmıyor. Bende Xboxun kendi Wireless adaptörü var öyle kullanıyorum ama şu an aşırı pahalı gerek yok.
Harici Bluetooth Dongle ile kullanıldığında şarj değerleri falan biraz saçmalayabiliyor ama bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Evet doğrudur harici kullanıyorum. Teşekkür ederim cevabınız için tam dolu batarya ile ne kadar süre alıyorsunuz acaba bende bi anormallik varsa sizin bataryanıza göre değerlendireyim

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Evet doğrudur harici kullanıyorum. Teşekkür ederim cevabınız için tam dolu batarya ile ne kadar süre alıyorsunuz acaba bende bi anormallik varsa sizin bataryanıza göre değerlendireyim
Tam dolu hali ile sürekli açık şekilde oyun oynadığımda bi 6-7 saat götürüyor beni.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Xboxun kendi sitesinde 30 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Peki bu nasıl oluyor. Bazı yorumlarda 25 saat kullanım aldım vs diyor bazıları.
Hocam o kadar saat oyun oynamaya vaktim olmuyor malesef :)) Ben 6-7 saat kullanıyorum max sonra direk şarja takıyorum :D

Top Bottom