Arama sonuçları: *

• Users: RevDeisDou
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RevDeisDou

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Oynatır kanka ben oynatmaz demedim git bi 10 kere daha oku
  2. RevDeisDou

Kral kafan basmıyor mu ben sadece GPU ları söyledim bunu değerlendirmede sıkıntı yşaadıklarını söyledim
  3. RevDeisDou

Cidden XBOX' un bellek bant genişliğinin 10gb/sn falan olduna inandın mı?
  4. RevDeisDou

Xbox X de RX 6800' ün kırması var. Playstation da direkt olarak RX 6700 var. Düz olan. Oyunlarda xbox x güçlü demedim içindeki hardware daha güçlü dedim
  5. RevDeisDou

Konu, konularındaki teknik bilgi değil ki, XBOX SX daha güçlü bir konsol olmasına rağmen XBOX firması o konsolu değerlendirmek konusunda berbat daha 2 optimizasyonu beceremiyolar zaten buna hiç lafım yok konum 100 sayfa boyunca XBOX kullanıcılarını aşağılaman zaten 1705509724
  6. RevDeisDou

Bu arada birazdan konu açacağım eğer çok bilgiliysen sana zahmet bir el atarsın artık
  7. RevDeisDou

Konunda 100 sayfa boyunca milletle kavga ettiğin için ana ekranda olabilir kanka playstation olmasa forumda konun olmicak bana en yanlış yerden saldırıyorsun. Şeyden saldır hani geçen banlandım ya ordan falan 1705509336 Bu istatistik boş bu arada benim ilgi alanım olan konularda bu özellik YOK...
  8. RevDeisDou

Yok ya cok eski olduugndan aklımda neredeyse hiiçbir bilgi yok dogum tarihi falan ok 1705508984 O genel olarak çok bir şey bilmiyor bence
  9. RevDeisDou

Büyü la biraz olgunlaş bak lazım olucak hayatında. PS veya XBOX senin baban değil. Nereden bildiğimi de sorma. Bu arada günde 2-3 el aram falan atıyorum he csgo ve valorant da oynamıyorum. Foruma bakcana ps den oyun oyna daha iyi olur bizim açımızdan 1705508518 Lafımın kime olduğu belli zaten...
  10. RevDeisDou

Allahtan konsol kullanacak kadar düşük seviye bir insan değilim içlerinde 1 tane düzgünü yok ne xbox ne ps
  11. RevDeisDou

XBOX meh, gamepass baya iyi de 1 kod vermeyi becerememeleri garip. Garip diyorum çünkü çok basit. Sorundan çok başka bir şey var gibi. 80 lirayı aşmayana kadar otomatik ödemede süper bir hizmetti.
  12. RevDeisDou

discord nitro daki game pass xbox için mi yoksa pc game pass’i mi (2 aylık olan)

PC olması lazım ben PC' de kullanıyorum.
  13. RevDeisDou

Discord nitro süresi bitince 3 aylık xbox gp hediye

Evet alamıyorsun.
  14. RevDeisDou

Discord nitro süresi bitince 3 aylık xbox gp hediye

Ben iptal ettim kendi üyeliğimi :( Karttan para çekmesin diye. Alamadım be :D Neyse 5 lira verirz.
  15. RevDeisDou

İşler Tersine Mi Döndü (Xbox Series X)

Top Bottom