Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PC'de 7/24 LOL CS:GO Valorant oynayınca üstün bir insan mı olunuyor aydınlatsana KNK bizi :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
Alıntıyı görüntüle

PS kullanıcılarının kalitesi ve oynadığı oyunların mükemmelliği ortada sen kendini PC'de 7/24 LOL CS:GO Valorant oynayarak üstün olduğunu zannetmeye devam et böyle.
şşşş bende lol oynuyorum o.O2

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
PC'de 7/24 LOL CS:GO Valorant oynayınca üstün bir insan mı olunuyor aydınlatsana KNK bizi
Büyü la biraz olgunlaş bak lazım olucak hayatında. PS veya XBOX senin baban değil. Nereden bildiğimi de sorma. Bu arada günde 2-3 el aram falan atıyorum he csgo ve valorant da oynamıyorum. Foruma bakcana ps den oyun oyna daha iyi olur bizim açımızdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne alaka. konsol kullanan niye düşük seviye bir insan olsun? direkt banlanması lazım böyle yazarların.
Lafımın kime olduğu belli zaten ki alınmış hemen sıkıntı yok geçen 70 sayfa boyunca insanlarla alay eden kitlesini düşük seviye gösterirken bunun bedelini ödeyebileceğini bilmeli bence

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Büyü la biraz olgunlaş bak lazım olucak hayatında. PS veya XBOX senin baban değil. Nereden bildiğimi de sorma. Bu arada günde 2-3 el aram falan atıyorum he csgo ve valorant da oynamıyorum. Foruma bakcana ps den oyun oyna daha iyi olur bizim açımızdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lafımın kime olduğu belli zaten ki alınmış hemen sıkıntı yok geçen 70 sayfa boyunca insanlarla alay eden kitlesini düşük seviye gösterirken bunun bedelini ödeyebileceğini bilmeli bence
LoL hesabi isini cozebildin mi?

Yazdıklarımdan ancak bir Xbot palyaçosu yanardı böyle belli ki seni de iyi yakmış yazılarım hadi üstün insan sen burada boş yapma git LOL da rank kasmaya devam et.
bu adamın foruma katkılarını bilmeden çok konuşuyorsun dostum :)

Top Bottom