Necromancerr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
25 kişiye vermişler sadecehala mı vermediler
25 kişiye vermişler sadecehala mı vermediler
ne alaka. konsol kullanan niye düşük seviye bir insan olsun? direkt banlanması lazım böyle yazarların.Allahtan konsol kullanacak kadar düşük seviye bir insan değilim içlerinde 1 tane düzgünü yok ne xbox ne ps
vermeseler daha iyiymiş neden o 25 kişiye vermişler nasıl vermişler25 Kişiye verdiler sadece.
Dm yoluyla ulaşan 25 kişiye verdiklerini söylüyorlar iştevermeseler daha iyiymiş neden o 25 kişiye vermişler nasıl vermişler
kendilerini rezil etmişler 25 ne agDm yoluyla ulaşan 25 kişiye verdiklerini söylüyorlar işte
Diyecek pek bir şey yok.kendilerini rezil etmişler 25 ne ag
şşşş bende lol oynuyorumPC'de 7/24 LOL CS:GO Valorant oynayınca üstün bir insan mı olunuyor aydınlatsana KNK bizi .
Alıntıyı görüntüle
PS kullanıcılarının kalitesi ve oynadığı oyunların mükemmelliği ortada sen kendini PC'de 7/24 LOL CS:GO Valorant oynayarak üstün olduğunu zannetmeye devam et böyle.
Büyü la biraz olgunlaş bak lazım olucak hayatında. PS veya XBOX senin baban değil. Nereden bildiğimi de sorma. Bu arada günde 2-3 el aram falan atıyorum he csgo ve valorant da oynamıyorum. Foruma bakcana ps den oyun oyna daha iyi olur bizim açımızdanPC'de 7/24 LOL CS:GO Valorant oynayınca üstün bir insan mı olunuyor aydınlatsana KNK bizi
Lafımın kime olduğu belli zaten ki alınmış hemen sıkıntı yok geçen 70 sayfa boyunca insanlarla alay eden kitlesini düşük seviye gösterirken bunun bedelini ödeyebileceğini bilmeli bencene alaka. konsol kullanan niye düşük seviye bir insan olsun? direkt banlanması lazım böyle yazarların.
LoL hesabi isini cozebildin mi?Büyü la biraz olgunlaş bak lazım olucak hayatında. PS veya XBOX senin baban değil. Nereden bildiğimi de sorma. Bu arada günde 2-3 el aram falan atıyorum he csgo ve valorant da oynamıyorum. Foruma bakcana ps den oyun oyna daha iyi olur bizim açımızdan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lafımın kime olduğu belli zaten ki alınmış hemen sıkıntı yok geçen 70 sayfa boyunca insanlarla alay eden kitlesini düşük seviye gösterirken bunun bedelini ödeyebileceğini bilmeli bence
bu adamın foruma katkılarını bilmeden çok konuşuyorsun dostumYazdıklarımdan ancak bir Xbot palyaçosu yanardı böyle belli ki seni de iyi yakmış yazılarım hadi üstün insan sen burada boş yapma git LOL da rank kasmaya devam et.