La git Starfield oynaSpiderman fanlarını tten *******
La git Starfield oynaSpiderman fanlarını tten *******
Bu saatten sonra umudu kesin derim beceriksiz bi firma işte rekabet olsun isterdim ancak xbox kendi kendini bitirmeye mahkumHala mı yok
Hiç umut etmedim zaten komik geliyorBu saatten sonra umudu kesin derim beceriksiz bi firma işte rekabet olsun isterdim ancak xbox kendi kendini bitirmeye mahkum
Şaka gibi olay cidden, o kadar hype yapıp bir anda ortadan kaybolmaları yokmuş gibi bir de dalga geçercesine 25 kişiye vermişler.Konuyu güncellemek isterim. Kod sadece 25 kişi ile sınırlı olarak dm yoluyla paylaştıklarını söylüyorlar.
Yorumlarda verdiklerini söyleyen bir kaç kişi vardı, muhtemelen onlarda 25 kişiye dahildir. 3 aylık ultimate kodu vermişler.
Adamlar güya dağıtmış hocam :dBu saatten sonra umudu kesin derim beceriksiz bi firma işte rekabet olsun isterdim ancak xbox kendi kendini bitirmeye mahkum
25 kişi?Konuyu güncellemek isterim. Kod sadece 25 kişi ile sınırlı olarak dm yoluyla paylaştıklarını söylüyorlar.
Yorumlarda verdiklerini söyleyen bir kaç kişi vardı, muhtemelen onlarda 25 kişiye dahildir. 3 aylık ultimate kodu vermişler.
Bu halen geçerli.
En azından bir açıklama yapmalıydılar.25 kişi?
Türkiye nüfusu 86 milyon değil mi? Hadi bundan %52 çıkaralım 41 milyon. Hadi bunların %60'ı da Microsoft falan kullanmıyor olarak varsayalım, en kötü senaryoda bile 16 milyon kişi kalıyor! (Küsurları saymıyorum, tam net olmayabilir ortalama olarak yorumlayın.)
Şimdi bu Mucosoft/İkispokos (@Mucosoft kişisine atıfta bulunmuyorum Microsoft ismiyle dalga geçmek anlamında kullanıyorum yanlış anlaşılma olmasın ) gidiyo bizle da**ak geçer gibi (en kötü senaryo baz alınarak) 16 milyon insan arasından BİS-MİL-LA-HİR-RAH-MA-NİR-RA-HİM sallama tekniği ile sayma sayılar olan 1, 2, 3 gibi sayılardan sadece 25 miktarı bulunup bu miktara eş değer kişilere 3 aylık Game Pass mi veriyor?
Ben normalde Mucosoftu severim, gamepass'ini de zamlanmadan önce oyun satın almak yerine aboneliği savunurdum. Ama pes yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu halen geçerli.
Konuyu güncellemek isterim. Kod sadece 25 kişi ile sınırlı olarak dm yoluyla paylaştıklarını söylüyorlar.
Şaka gibi olay cidden, o kadar hype yapıp bir anda ortadan kaybolmaları yokmuş gibi bir de dalga geçercesine 25 kişiye vermişler.
Konu sahibi arkadaş, konuyu güncelleyebilirsin.
Adamlar güya dağıtmış hocam :d
Dağıtma falan yok ya sanki görmedik o gün. Utanmadan bir de 25 kişi diyorlar