Hocam 25 kişiye vermişler sadece. Onun haberini verdimhala hayattamı bu konu ya
Böyle bir olay yoktu. Kimseye mesaj atın demediler. Xbox çalışanlarının kişisel hesabı belki bilmiyorum neyse ya
Bilmiyorum, ben bunları gördüm. Üstüne Xbox kendisi bir yorumun altına yazmış işte. Üstte attığım.
Şimdi Forza PS'e mi geliyor ?Artık bu konu kilitlenebilir Xbox Türkiye sözde 25 kişiye vermiş yeni yıl şakası hediyesini bir de utanmadan bunu açıklamışlar sesiz kalsalardı daha az rezil olurlardı sonra ben bu firma ile dalga geçince de Xbot palyaçoları ağlıyor.
Asıl ben size bomba haberi vereyim de gününüz şenlensin.
Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
Satya Nadella'nın Xbox'ın fişini çekmesi ile Xbot palyaçoları hüngür hüngür ağlıyorlar artık Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın açıklaması ile Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüştüğü resmiyet kazandı sonunda bu palyaçolardan kurtuluyoruz ya en çok buna seviniyorum yoksa kimsenin bu rezil Xbox oyunları PlayStation'a geliyor diye sevindiği yok.
Xbox özel oyunlarındaki max kalite.
Bu haberlerden sonra Xbot palyaçoları.
Microsoft ve bethesda sıkıştırmasaydı eğer arkaneyi redfall daha iyi çıkabilirdi ancak starfielddan emin değilim bethesdanın arkasını her zaman modçular toplamıştır ama arkanede durum maalesef öyle değil redfallın tam sürümü diye piyasaya sundukları muhtemelen daha beta aşaması falandır adamları zorladılar bilmedikleri türde oyun yapmaya adamlar zaten türü anlayana kadar muhtemelen çıkış tarihi gelmiştirArtık bu konu kilitlenebilir Xbox Türkiye sözde 25 kişiye vermiş yeni yıl şakası hediyesini bir de utanmadan bunu açıklamışlar sesiz kalsalardı daha az rezil olurlardı sonra ben bu firma ile dalga geçince de Xbot palyaçoları ağlıyor.
Asıl ben size bomba haberi vereyim de gününüz şenlensin.
Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
Satya Nadella'nın Xbox'ın fişini çekmesi ile Xbot palyaçoları hüngür hüngür ağlıyorlar artık Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın açıklaması ile Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüştüğü resmiyet kazandı sonunda bu palyaçolardan kurtuluyoruz ya en çok buna seviniyorum yoksa kimsenin bu rezil Xbox oyunları PlayStation'a geliyor diye sevindiği yok.
Xbox özel oyunlarındaki max kalite.
Bu haberlerden sonra Xbot palyaçoları.
E o zaman xbox almak için bir bahane kalmadı. Artık fiyataları dibi bulmadığı sürece alınmaz gibi.Evet artık ne kadar Xbox özel oyunu varsa sırasıyla tüm platformlara gelecek Xbox Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firma oluyor.
paran varsa eğer koleksiyonluk alabilirsin param olsa ilk nesil 360 sonraki düzeltilmiş nesil 360 one s ve x series s ve xE o zaman xbox almak için bir bahane kalmadı. Artık fiyataları dibi bulmadığı sürece alınmaz gibi.
25 Kişiye verdiler sadece.hala mı vermediler