Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Allahtan konsol kullanacak kadar düşük seviye bir insan değilim içlerinde 1 tane düzgünü yok ne xbox ne ps

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Artık bu konu kilitlenebilir Xbox Türkiye sözde 25 kişiye vermiş yeni yıl şakası hediyesini bir de utanmadan bunu açıklamışlar sesiz kalsalardı daha az rezil olurlardı sonra ben bu firma ile dalga geçince de Xbot palyaçoları ağlıyor.

Asıl ben size bomba haberi vereyim de gününüz şenlensin.
Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
GD_vsf_XcAAqOCj
62df9b4681fa64f6b373e227dc653f2c-jpg.627648

Satya Nadella'nın Xbox'ın fişini çekmesi ile Xbot palyaçoları hüngür hüngür ağlıyorlar artık Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın açıklaması ile Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüştüğü resmiyet kazandı sonunda bu palyaçolardan kurtuluyoruz ya en çok buna seviniyorum yoksa kimsenin bu rezil Xbox oyunları PlayStation'a geliyor diye sevindiği yok.
Xbox özel oyunlarındaki max kalite.
craig-1637338543243.jpg

rWZ4B7knqVv5xecxnAZ5zd-768-80.png.webp

2-14.jpg

e68cb2364e5da01efe1b78defecec525

Bu haberlerden sonra Xbot palyaçoları.
Şimdi Forza PS'e mi geliyor ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Artık bu konu kilitlenebilir Xbox Türkiye sözde 25 kişiye vermiş yeni yıl şakası hediyesini bir de utanmadan bunu açıklamışlar sesiz kalsalardı daha az rezil olurlardı sonra ben bu firma ile dalga geçince de Xbot palyaçoları ağlıyor.

Asıl ben size bomba haberi vereyim de gününüz şenlensin.
Microsoft CEO'su da CFO'ya katılarak Xbox oyunlarını Nintendo Switch ve PS5'in de dahil olduğu tüm platformlara koymayı hedeflediklerini açıkladı.
Microsoft CEO'su Satya Nadella, artık Microsoft'un her zaman yapmak için yola çıktığımız şeyi yapma yeteneğine sahip olduğunu söylüyor; bu da harika oyunlar oluşturmak ve bunları TÜM platformlarda sunmak, yani Xbox VE Konsollar, PC ve mobil - 3. Taraf oyunlarla ilgili soru sorulduğunda yapay zeka hakkında konuşmaya dönüyor.
GD_vsf_XcAAqOCj
62df9b4681fa64f6b373e227dc653f2c-jpg.627648

Satya Nadella'nın Xbox'ın fişini çekmesi ile Xbot palyaçoları hüngür hüngür ağlıyorlar artık Microsoft CEO'su Satya Nadella'nın açıklaması ile Xbox'ın 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüştüğü resmiyet kazandı sonunda bu palyaçolardan kurtuluyoruz ya en çok buna seviniyorum yoksa kimsenin bu rezil Xbox oyunları PlayStation'a geliyor diye sevindiği yok.
Xbox özel oyunlarındaki max kalite.
craig-1637338543243.jpg

rWZ4B7knqVv5xecxnAZ5zd-768-80.png.webp

2-14.jpg

e68cb2364e5da01efe1b78defecec525

Bu haberlerden sonra Xbot palyaçoları.
Microsoft ve bethesda sıkıştırmasaydı eğer arkaneyi redfall daha iyi çıkabilirdi ancak starfielddan emin değilim bethesdanın arkasını her zaman modçular toplamıştır ama arkanede durum maalesef öyle değil redfallın tam sürümü diye piyasaya sundukları muhtemelen daha beta aşaması falandır adamları zorladılar bilmedikleri türde oyun yapmaya adamlar zaten türü anlayana kadar muhtemelen çıkış tarihi gelmiştir

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet artık ne kadar Xbox özel oyunu varsa sırasıyla tüm platformlara gelecek Xbox Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firma oluyor.
E o zaman xbox almak için bir bahane kalmadı. Artık fiyataları dibi bulmadığı sürece alınmaz gibi.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
hala mı vermediler

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre
Discord
necromancerr
E o zaman xbox almak için bir bahane kalmadı. Artık fiyataları dibi bulmadığı sürece alınmaz gibi.
paran varsa eğer koleksiyonluk alabilirsin param olsa ilk nesil 360 sonraki düzeltilmiş nesil 360 one s ve x series s ve x
aynısını ps de de yapmak istiyorum ps1 ps2 ps3 fat slim super slim ps4 far slim falan işte anladın :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom