Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hala adam Xbox Series X'in güçlü falan olduğunu zannediyor konuda en ince ayrıntısına kadar yazdım git oku.

Bu konumu da oku işine yarar.
Xbox X de RX 6800' ün kırması var.
Playstation da direkt olarak RX 6700 var. Düz olan.

Oyunlarda xbox x güçlü demedim içindeki hardware daha güçlü dedim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yok değil istiyorsan buraya da yazayım.

PS5 yazılım ve mimari olarak zaten çok önde oradan +20 ile başlıyor donanım olarak zayıf falan değil aksine çok daha iyi şöyle açıklarsam PS5'in SSD'si Xbox Series X den iki kat daha hızlı 8 GB vs 4.8 GB aralarındaki fark çok fazla işlemci olarak Xbox 7nm kullanırken PS5 6nm işlemciye geçti ve daha hızlı PS5 405 MHz daha yüksek GPU saat hızına sahip. Oyun geliştiricileri PS5'in GPU'sunun daha hızlı çalıştığını ve sonuç olarak bazı oyun motorlarıyla daha iyi çalıştığını ve PS5’in ana API’sinin de DirectX’e kıyasla daha hızlı olduğunu söylediler PS5'in GPU derleyicisi donanımı kullanmada daha verimlidir daha düşük seviyeli API'ler ve GPU'nun daha yüksek saat hızlarının birleşimi Xbox Series X GPU'dan çok daha hızlı çalıştığı anlamına gelir böylece belirli görevleri çok daha hızlı derler ve PS5'e belirli senaryolarda avantaj sağlar.
Q66GovsuJTtKUCKu5f7tZH-1200-80.png

PS5 kendisini oyundan oyuna overclock yapıyor İşlemci RAM SSD hepsi uyum içinde çalışıyor yani PS5 yazılım ve mimari olarak çok iyi olduğundan daha iyi performans veriyor Series S ile bir alakası yok öyle bir şey olsa Digital Foundry de zaten bahseder ayrıca çoğu oyunda PS5 PC den de daha iyi performans veriyor yani Xbox'a özel bir şey değil bu durum.

The Road to PS5 videosundan PS5 de oyunların PC ve Xbox konsollarından neden daha iyi çalıştığını ve oyunlardaki performansının neden bu kadar iyi olduğunu görebilirsiniz her şey yazılımında yatıyor çünkü.
Cidden XBOX' un bellek bant genişliğinin 10gb/sn falan olduna inandın mı?
1705510222543.png

lebron23

80+ Bronze
Büyü la biraz olgunlaş bak lazım olucak hayatında. PS veya XBOX senin baban değil. Nereden bildiğimi de sorma. Bu arada günde 2-3 el aram falan atıyorum he csgo ve valorant da oynamıyorum. Foruma bakcana ps den oyun oyna daha iyi olur bizim açımızdan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lafımın kime olduğu belli zaten ki alınmış hemen sıkıntı yok geçen 70 sayfa boyunca insanlarla alay eden kitlesini düşük seviye gösterirken bunun bedelini ödeyebileceğini bilmeli bence
Bir tane tip var ona diyorsan bir şey demiyorum. O arkadaş lafların en ağırını hak ediyor.

Geçen sene xbox vardı bende. Sonra ps5. Şimdi de pc var. Hepsi iyi hepsinin artısı eksisi var.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sen anlamayacaksın sana Microsoft'un kendi belgeleri ile cevap vereyim Xbox Series X patatesinin güçlü olduğunu iddia ettiğin için

Sızan Microsoft Xbox'ın belgelerinde, PS5'in Xbox Series X'e kıyasla ham verim ve daha iyi sıkıştırma konusunda 2 kat avantaja sahip olduğunu kabul ettiğini gösteriyor.
Kısaca yeni sızan belgelerinde Microsoft PS5'in Xbox Series X den iki kat daha iyi performans verdiğini kabul ediyor.
F6T94vBXUAAsI96

F6U00rtWAAAgVrI
Kral kafan basmıyor mu ben sadece GPU ları söyledim bunu değerlendirmede sıkıntı yşaadıklarını söyledim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
PS5 her oyunda Xbox Series X den daha yüksek çözünürlük ve FPS'de oynatıyor oyunları sen neyi uzatıyorsun Xbox'ın kendisi umudu kesmiş 3. parti yayıncı oluyor sen uzatıyorsun.

Sen iddialaştın cevabını alınca da kafan mı basmıyor GPU'ları söyledim diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim asıl merak ettiğim yazdığım yazılardan senin zoruna giden ne var onu açıklarsan sevinirim.
Oynatır kanka ben oynatmaz demedim git bi 10 kere daha oku

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,623
İsim
Kerem Çavuş
Kod verildi mi ne oldu bu olay :D

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Just reset

80+ Bronze
Knk adam Xbox taraftarı değil diyoki saf olarak bakildiğinda "gpu" olarak Xbox daha güçlü ama gerek yazılım gerek senin anlattiğin olaylar sayesinde ps5 daha yüksek grafik veriyor buna kendiside katılıyor zaten direkt agresif cevaplar veriyorsun sakin kafayla tekrar oku PS yi gömmemiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,702
Üyeler
161,326
Son üye
jrgandalf
Top Bottom