Yok okudum bilerek aldım zaten abime alındığı için pc yakınlığından dolayı özellikle aldık mecburKeşke bu konumu Xbox Series X patatesini almadan önce görüp okusaymışsınız.
Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"
Konsol savaşları bitti Xbox bükemediği eli öptü kazanan PlayStation Xbox artık yavaş yavaş konsol sektöründen ayrılıp Sega gibi 3. parti yayıncı oluyor 15 şubat günü yapılan Xbox'ın geleceği ile ilgili iş güncellemesi sunumunda artık tüm Xbox özel oyunlarının PlayStation ve Nintendo konsollarına...forum.donanimarsivi.com
Aynen öyle oldu biraz , ama yine de kablo monitör derdi yok konsolda oyun oynamak zevkli benim satma gibi bir düşüncem yok yine bir şeklilde eğlenceli oynanıyor ve memnunuz tabi gow ragnarok ve demon souls olsa fena olmazdı ama yapacak bir şey yokO zaman siz bir kendi gözlerim ile göreyim demişsiniz zaten Xbox alan çok kullanıcı konuda bana yazdılar çoğu şu an Xbox Series X konsolunu elden çıkarmaya çalışıyor umarım siz de bir ana önce PS5 geçersiniz.
Eyvallah hocam şey tedirginliği de vardı xbox tr garantili satılıyordu fakat psler hep ithalatçı garantiliydi konu yardımcı olur bu konudaEğer bir gün PS5 almayı düşünürsen bu konuyu okumayı unutma nasıl en güvenilir şekilde en uygun fiyata sıfır PS5 alacağınızı detaylı bir şekilde açıkladım.
PS5 Alırken Neden Hepsiburada, Trendyol, N11 Gibi Mağazaları Tercih Etmemelisiniz
https://www.hepsiburada.com/sony-playstation-5-ps5-slim-1-tb-dijital-oyun-konsolu-pm-HBC00005FNTP8 Bu arkadaş Hepsiburada da PS5 Slim Digital satıyor 23.000 TL fiyat yazmış :kekw: :kekw: :kekw: bu arkadaşın şu an yapmaya çalıştığı şey sizi dolandırmak ürün zaten yurt dışı ürünü ikinci el mi...forum.donanimarsivi.com
Demek bizi seviyorsun. Neyse, işin şakasını bırakalım bu kampanyayı ben nasıl kaçırdım hayret ediyorum. Sıklıkla teknoloji gündemini takip ederim ama habere burada rastladım.Ben normalde Mucosoftu severim, gamepass'ini de zamlanmadan önce oyun satın almak yerine aboneliği savunurdum. Ama pes yani.