Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

JSezar

80+ Silver
25 tane kod vermişler.yeni yıl hediyesi iyiymiş

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş

Bu arada size de danışıp abime xbox veya ps alcaktım , ps in konsol açısından daha mantıklı olduğunu bilsem de pc alışkanlığımız olduğu için xbox series x tercih ettik ve sandığımız haricinde hiçbir + sı yok , o bütçede alınabilcek pc den bile düşük bir cihaz ve hiçbir oyun + sı yok kendim masaüstü 4060ti kullanıyorum 2k da yağ gibi akarken testlerde 4k 60fps garantisi veren xbox series x bildiğimiz 4k da kasıyor ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum acaba bilmiyorum fakat ps konsolda her zaman daha üstündür ama ikisi de genel olarak oyun açısından pc den düşük oyun oynama araçlarıdır bence , ama konumuz ps vs xbox sa xbox series x sahibi biri olarak benim görüşüm PS tir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Keşke bu konumu Xbox Series X patatesini almadan önce görüp okusaymışsınız.
Yok okudum bilerek aldım zaten :D abime alındığı için pc yakınlığından dolayı özellikle aldık mecbur

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
O zaman siz bir kendi gözlerim ile göreyim demişsiniz zaten Xbox alan çok kullanıcı konuda bana yazdılar çoğu şu an Xbox Series X konsolunu elden çıkarmaya çalışıyor umarım siz de bir ana önce PS5 geçersiniz.
Aynen öyle oldu biraz , ama yine de kablo monitör derdi yok konsolda oyun oynamak zevkli benim satma gibi bir düşüncem yok yine bir şeklilde eğlenceli oynanıyor ve memnunuz tabi gow ragnarok ve demon souls olsa fena olmazdı ama yapacak bir şey yok :)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Eğer bir gün PS5 almayı düşünürsen bu konuyu okumayı unutma nasıl en güvenilir şekilde en uygun fiyata sıfır PS5 alacağınızı detaylı bir şekilde açıkladım.
Eyvallah hocam şey tedirginliği de vardı xbox tr garantili satılıyordu fakat psler hep ithalatçı garantiliydi konu yardımcı olur bu konuda

Mucosoft

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mücahit
Ben normalde Mucosoftu severim, gamepass'ini de zamlanmadan önce oyun satın almak yerine aboneliği savunurdum. Ama pes yani.
Demek bizi seviyorsun. :) Neyse, işin şakasını bırakalım bu kampanyayı ben nasıl kaçırdım hayret ediyorum. Sıklıkla teknoloji gündemini takip ederim ama habere burada rastladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,038
Üyeler
165,924
Son üye
spectre222
Top Bottom