Neler Yeni

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Senerr

80+ Bronze
çok doldurdular onuda önceden daha feci saldırıyorlardı o kısma tuşu çalışmıyo artık :D
Ama 5 aydır falan böyle bu. Bir konu açmıştı artık oyun oynamak için konsollara gerek yok mu neydi baya eskidi konu orada görmüştüm.🤣

Gr değişme yok abi korkmaya başladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok doldurdular onuda önceden daha feci saldırıyorlardı o kısma tuşu çalışmıyo artık :D
Zaten nerede beleş oraya yerleş kitle şu an kafa atıyor Yunus'a fark ettim onu.😀

Zaten nerede beleş oraya yerleş kitle şu an kafa atıyor Yunus'a fark ettim onu.😀

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,175
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ama 5 aydır falan böyle bu. Bir konu açmıştı artık oyun oynamak için konsollara gerek yok mu neydi baya eskidi konu orada görmüştüm.🤣

Xboxun samsung tvlerde yaptığı bi durumdu yanlış bilmiyorsam ki haklıydıda xbox tarafında satışlar çok düşük üstüne oyunların birçoğuda kalitesiz çıkıyor konsol tarafından çekilip sadece kontrolcü yapıp pc için 3. parti oyun tarafına ağırlık vermeleri daha mantıklı olucaktır

bazıları cidden yan hesap açarak saldırıyordu ana hesapları banlanmasın diye

Senerr

80+ Bronze
Xboxun samsung tvlerde yaptığı bi durumdu yanlış bilmiyorsam ki haklıydıda xbox tarafında satışlar çok düşük üstüne oyunların birçoğuda kalitesiz çıkıyor konsol tarafından çekilip sadece kontrolcü yapıp pc için 3. parti oyun tarafına ağırlık vermeleri daha mantıklı olucaktır

bazıları cidden yan hesap açarak saldırıyordu ana hesapları banlanmasın diye
Ondan konu 20 sayfa uzadı fark ettimde arada benide belledi adam. Hala da kızgınım gerçi haklı olsada la her sayfada vardi neredeyse o ressim yerine başka bug at onlar ne tövbe ya. Böyle resim dosyalarini ben tutamazdim pcde. 🤣

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,175
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ondan konu 20 sayfa uzadı fark ettimde arada benide belledi adam. Hala da kızgınım gerçi haklı olsada la her sayfada vardi neredeyse o ressim yerine başka bug at onlar ne tövbe ya.
Bakma benim 4400 mesajın diyeyim birçoğunda bende polemiğe girdim ve çoğu ya yan hesaptı yada cidden hard fanboydu yunusun konuları yorumları falan biraz incelesen aslında rekabet istediği halde eninde sonunda bu duruma itildiğini görürsün herşeyde bu durum böyle aslında belli başlı japon araçlarını severken SUPRAĞ diye ortalıkta dolaşan ağzı süt kokan bebeler yüzünden japon araçlarından soğudum bu kitlenin bi farklısı alman araçlarındada oluşmaya başladı şuanlık en kaliteli kitleye sahip olanlar hondacılar ve mitsubishiciler diyebilirm gördüğüm kadarıyla

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Mustafa Yeşilyurt
U usta bizim bedava gamespass vardı ona ne oldu?

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,175
İsim
Emre
Discord
necromancerr

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
Gelisme ne kodlari nereden kullaniyoruz geliese bulamadimda

urn4ga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ali Çağan Sağlam
Instagram
r3kt_cakar
Steam
xelinxgov
Discord
urn4ga#8787
Reddit
urn4ga
Atomic heart güzel olabilir
Dead by Daylight epic beleş vermişti
Sea of thieves fikrim yok
FH5 oynadım da sarmadı
Astroneer bilgim yok
Ben doom ve lies of p oynamıştım ve beğenmiştim. Bunlardan başka da ilgimi çeken pek oyun yok açıkcası
Fh5 sarmadıysa FH4 dene. Garip olacak ama ben FH4 daha çok beğeniyorum. Astroneer içinde youtube da seri çekenleri takip ederek ufak ufak oynamak çok keyifli oluyor.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
.
Fh5 sarmadıysa FH4 dene. Garip olacak ama ben FH4 daha çok beğeniyorum. Astroneer içinde youtube da seri çekenleri takip ederek ufak ufak oynamak çok keyifli oluyor.
Astroneeri bir arkdaşım da tavsşye etmişti bakıcam ona kesin. Forza konusunda da genel olarak sadece araba sürdüğümüz oyunları sevmediğimi farkettim o yüzden pek sarmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tesla Balonu
Çin yeni yılını mı bekliyoruz ?

Top Bottom