Hocam ne zaman verir tahminen(bence vermicek)Arkadaşlar belli para almış bu bir yerden. Yoksa bu kadar nefret ve savunma olmaz.
Şahsen verileceğini sanmıyorum bu saatten sonra. Muhtemelen bu kadar hype yaratacağını kestiremediler. Tek kullanımlık kod da vermiş olabilirler. Ama şunu söyleyeyim sadece Türkiye değil diğer bazı ülkelerin paylaştığı kodlar da çalışmamış.Hocam ne zaman verir tahminen(bence vermicek)
Xbox daha konsol satamıyor yaptığı oyunları nasıl satsın. Bu yüzden Xbox PC pazarına muhtaç ama PS öle deil, adamlar konsol çıkartıyor xboxı 2 ye 3 e katlıyor satışlarda. Konsolu fazla sattığı için de PC pazarına ihtiyaç duymuyor adam. Keşke PS de oyunlarını PC ye çıkartmaya devam etse ama pek mümkün değil gibi, sonuçta adam da konsolunu sattırma derdinde. PC de oyunların korsan durumu da var. Bundan sonra oyun çıkartıcaklar mı PC ye bakıcazBen konuyu okumadım bile Xbox ile dalga geçmeyi marifet eden biri var direkt o dikkatimi çekti yoksa ne düzgün xbox aboneliği kullanmışlığım var ne de gamepass. Bedava ultimate üyeliğim var bekliyor kenarda ama kod olarak değil yoksa başkasına vereceğim. Xbox ile yakından uzaktan ilişkim yok anlayacağın ama pc için konuşursam gamepass işi yıllardır pc tarafında da götürüyor ps ise bir oyun getirecek 5 yıl bekletiyor onu da geçtim fiyat politikaları baya cebimi de yakıyor o konuda biraz kızgınım ps tarafına yoksa Xbox'a göre çok daha iyi bir şirket olduğunun farkındayım. İkisi de karşılaştırılamaz şirketler benim için o kadar.
İnsanlar bedava kod almaya gelmiş (olmayan kodu) adam maymun fotoğrafı paylaşıyor orada bu mu doğru olan ? 2 kod vermedi diye eleştirini yap eyvallah ama adam gibi yap neredeyse her sayfaya atmış şu resimlerden nasıl bir işsizlikse bu ilk defa gördüm.
Xbox şu an rezil ama şu travma edici görselleri her sayfaya atan şahıs bence daha kötü lan görmeye bıktım artık atma şunu. @Yunus274 gözlerim kanadı.
Çıkarsınlar ama çıkardıklarında adam gibi çıkarsınlar rezil optimizasyon ile değil.Xbox daha konsol satamıyor yaptığı oyunları nasıl satsın. Bu yüzden Xbox PC pazarına muhtaç ama PS öle deil, adamlar konsol çıkartıyor xboxı 2 ye 3 e katlıyor satışlarda. Konsolu fazla sattığı için de PC pazarına ihtiyaç duymuyor adam. Keşke PS de oyunlarını PC ye çıkartmaya devam etse ama pek mümkün değil gibi, sonuçta adam da konsolunu sattırma derdinde. PC de oyunların korsan durumu da var. Bundan sonra oyun çıkartıcaklar mı PC ye bakıcaz
Az daha tartışın yunusla yeminle yemek yerken katıldım gülmektenKonunun başından beri aynı görseller la ne yaptın ? Masaüstüne Xbox ifşa diye klasör açıp bunları mı biriktirdin ? Senden beklenir bu şaşırmam. Adama konuyu sal diyoruz dalga geçmek için bu anı beklemiş bir de xbox palyaçoluğu diyor. Herkes isteyerek ps aldı xbox yerine sanki de biz palyaçoluğunu yapıyoruz sen burada harcanıyorsun git söyle Xbox yetkililerine siz en rezil şirketsiniz diye.
Pcde ps gamepass vardı da biz almadık sanki adama bak. Millet bedava kod almaya gelmiş bu burada Xbox eleştiri derdinde düşmüş yazık kafana.
Alıntıyı görüntüle
Haklısın ama psde ikili oynuyor bazı ps özel oyunlar pcye geldi mesela ve diğer dediklerinize aynen katiliyorum zira Xbox tarafında forza harici ve ori serisi harici güzel oyun gelmedi nedense.Xbox daha konsol satamıyor yaptığı oyunları nasıl satsın. Bu yüzden Xbox PC pazarına muhtaç ama PS öle deil, adamlar konsol çıkartıyor xboxı 2 ye 3 e katlıyor satışlarda. Konsolu fazla sattığı için de PC pazarına ihtiyaç duymuyor adam. Keşke PS de oyunlarını PC ye çıkartmaya devam etse ama pek mümkün değil gibi, sonuçta adam da konsolunu sattırma derdinde. PC de oyunların korsan durumu da var. Bundan sonra oyun çıkartıcaklar mı PC ye bakıcaz
Ben biraz daha o resmi paylaşirsa engelleyeceğim zaten şu an sayfada göre göre bilinçaltıma girdi.Az daha tartışın yunusla yeminle yemek yerken katıldım gülmekten
Adam haklı bu konuda ama benimde xbox vs ps yazısında bir bölümüm var xboxun nasıl aldığı şirketlerin birçoğunu bitirdiğine dair onuda buraya etiketlerim şimdi banada psçi damgası vurmayın küçüklüğümden beri pc kullanıcısı oldum sadece arada bi ps cafede arkadaşlarla pes atıyordumHaklısın ama psde ikili oynuyor bazı ps özel oyunlar pcye geldi mesela ve diğer dediklerinize aynen katiliyorum zira Xbox tarafında forza harici ve ori serisi harici güzel oyun gelmedi nedense.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben biraz daha o resmi paylaşirsa engelleyeceğim zaten şu an sayfada göre göre bilinçaltıma girdi.
Benim sorunum haklı olup olmaması değilki. Ben bu konu daha açılmadan önce duydum Xbox 2 kod vermiş ama baştan gidip almadım çünkü 2 kodun işe yaramayacağina emindim ve belki de ters köşe olurum umuduyla sayfalari gezdim. Gezerken ona bakiyorum yok buna bakiyorum yok tek bir kişi var gerçek hayatta görsem dua okuyacağım tipleri atiyor. Lan bakmayacağim, bakmayacağim ama her sayfada var en sonunda tosladım. Eleştirelim ama ya bi dozu yok mu bununda kısma tuşu falan. İşin kötü tarafi 4 5 ay önce Yunus bir konu açmıştı aynı görselleri onada atmıştı ona bir şey demedim ilk defa görüyorum diye düzelir dedim görünce şimdi toslayasım geldi.Adam haklı bu konuda ama benimde xbox vs ps yazısında bir bölümüm var xboxun nasıl aldığı şirketlerin birçoğunu bitirdiğine dair onuda buraya etiketlerim şimdi banada psçi damgası vurmayın küçüklüğümden beri pc kullanıcısı oldum sadece arada bi ps cafede arkadaşlarla pes atıyordum
Xbox vs ps tartışması
çok doldurdular onuda önceden daha feci saldırıyorlardı o kısma tuşu çalışmıyo artıkBenim sorunum haklı olup olmaması değilki. Ben bu konu daha açılmadan önce duydum Xbox 2 kod vermiş ama baştan gidip almadım çünkü 2 kodun işe yaramayacağina emindim ve belki de ters köşe olurum umuduyla sayfalari gezdim. Gezerken ona bakiyorum yok buna bakiyorum yok tek bir kişi var gerçek hayatta görsem dua okuyacağım tipleri atiyor. Lan bakmayacağim, bakmayacağim ama her sayfada var en sonunda tosladım. Eleştirelim ama ya bi dozu yok mu bununda kısma tuşu falan.